Čia ieškome antrų pusių <3 ir šiaip žmonių pabendrauti
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#388822 Esu 25m mergina is Kauno kuri ieško draugės laisvalaikiui kartu. Esu šilta asmenybė, kuri ieško merginos norincios leisti dienas kartu, lauke arba namie.
Apsilankymai bibliotekoje, pasivaikščiojimai po parką arba apsikabinus ziureti filmus ,yra keli dalykai ką mielai noreciau daryti su tavimi :roll: :o
Man fizinis artumas yra labai svarbus, tad norečiau draugės kuri norėtų kartu prisiglausti, apsikabinti kadangi kartais tik to norisi bunant drauge tyloje. Nors ištikrųjų tuom siekiu pavogti visa tavo kuno siluma.
Paveikslėlis
Labai megstu gamta bei gyvunus, esu kitu vadinama "meniska siela", megstu siuti pliusinius žaislus, 3d modeliuoti, piesti, kurti rankdarbius. Priklausomai nuo nuotaikos, galiu labai daug laiko praleisti zaidziant kompiuterinius zaidimus, tokiuskaip Minecraft, World of Warcraft arba Sims. Didele laiko dali taippat praleidziu žiurint filmus, visokiausius vlogus, įvarairius youtube video, juoktis is memiu bei rinkti grazias anime waifu :3 . Jeigu sociofobija, oras bei tinginystes leidzia, megstu pasivaikscioti po lauka, po parkus, pasigrožeti medziais bei juos apkabinti.
Ieškau draugės kuriai šie dalykai skamba smagiai ir kelia susidomejima.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#388825 Aš pasirašau. Tik kad ne mergina ir ne iš Kauno :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
Katinas rašė:Aš pasirašau. Tik kad ne mergina ir ne iš Kauno :achtung

Tu visur ir visada pasirasai :D
Parašė 123
#388905 Utiutiu, jei būčiau miela šilta kvepianti maloni akiai mergaitė tikrai parašyčiau. Kad galėtum pasišildyti savo sušalusias rankytes mano kelnaitėse. Bet nesu. Todėl tik ne į temą paklausiu: kaip taip sėkmingai pavyksta įveikt sociofobiją? Nes ja, apart to vieno žodžio, šiame tekste net nekvepia. Ar ji tik patogi idėja?
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
123 rašė:Utiutiu, jei būčiau miela šilta kvepianti maloni akiai mergaitė tikrai parašyčiau. Kad galėtum pasišildyti savo sušalusias rankytes mano kelnaitėse. Bet nesu. Todėl tik ne į temą paklausiu: kaip taip sėkmingai pavyksta įveikt sociofobiją? Nes ja, apart to vieno žodžio, šiame tekste net nekvepia. Ar ji tik patogi idėja?

As zinau kaip yra sunku laikyti pykti savyje, nes darau ta kiekviena diena. Neversk manes pratrukti.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
Katinas rašė:Aš pasirašau. Tik kad ne mergina ir ne iš Kauno :achtung

Meilė Katinams nesirenka lyties B)

ohhh 123 nespresk apie mane iš vieno posto