Moderatorius: Astro-Meška

Parašė autumn
#38914 Ką tik turėjau labai keistai aiškų sapną.

Aš savo gimtuose namuose, ten yra mano sesuo ir mano vienas draugas, kuriam ten šansų atsidurti praktiškai nulis dabar. Tiksliai nepamenu, kokia proga jis ten lankėsi, bet žinau, kad buvo po vidurnakčio ir nelabai buvo kaip grįžti jam namo (nors 300 km nuo Vilniaus, bet kažkodėl autobusai Vilniaus kursuoja :D). Tada kažkaip gavosi taip, kad mano sesuo pavirto pusiau mano seserim, pusiau viena mano ir to kito draugo bendra drauge, kuri mus ir supažindino. Jie bendravo tarpusavy, o aš gerokai atstumta jaučiausi. Po to visgi pradėjom mes bendraut, nes aš ieškojau jam autobuso namo (kada jis važiuoja), o maršrutai buvo ką tik pakeisti ir dar ne visi sudėti, ir jo autobuso kaip tik nebuvo, ir, pamenu, vis tikėjausi, kad jis liks nakvoti pas mane, tik nežinojau, kaip į tai reaguos mama.
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#38928 sapnavau 2 krepsinio kamuolius pasto dezuteje,ir dar pora brolio draugu,pasiimu kamuoli is ne savo dezutes,bet vel padedu i vieta,mano pasto dezuteje kruva saskaitu,bet as jos nenoriu atidaryti,tik zinau ir matau kad ten jos yra...
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#38947 hem, aš vis sapnuoju filosofuojantį raudoną katiiną....
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#38996 Be galo idomus jusu sapnai, tik kad as nesu svarioje dvasineje busenoje po Mamos laidotuviu...begalo stengiuosi buti cia ir dabar, nes pazindama save zinau kaip arti esu tos ribos, uz kurios vel prasideda sunkus isbandymai gyvenant depresijoje.Dar karteli atsiprsau - pazadu, kad ryt poryt susitelksiu ir aprasysiu simbolius, o ir sapnelius pakomentuosiu
Dar karteli atsiprasau
ML
Parašė egle
#39018 Uzuojauta del mamos netekties. Ramybes ir stiprybes...
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#39066 zuvyte,uzjauciu tave....tikiuosi su laiku jausiesi truputuka geriau....nenoriu ,kad pereitum i ta depresijos puse,nors ir suprasciau del ko....jokie mano ar kitu zodziai nepalengvins tavo busenos zinau....tiesiog laikykis is paskutiniuju,nes mama tavo ir nenoretu savo dukros blogoje busenoje...man sunku pasakyti lietuviskai ka as noreciau tau pasakyti...bet tu rupi daugeliui zmoniu,saugok save,nors be galo sunku tau dabar...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#39183 Dekui mielosios uz uzuojauta... taip. laikas uzgydo visas zaizdas, o gyvenimas bega pirmyn, tad nieko kito nelieka kaip tik susiimti ir toliau gyventi.Dekui dar karteli
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
oksana rašė:Sianakt ir as sapnavau vaika savo,kad ejom pas dantista ir vaikas jam neleido uzdeti naujos bliombos ant priekinio dantuko tai dejau as,o ta skyle danti tokia didele ,as dedu ir dedu ta kose o ji vis nemazeja,o as vis einu prasau tos koses ir kai tepu su pirstu tarsi pjautu man ji.Bet sapno gale vistiek uztaisom ta skyle

Pagal simbolika ir sapno eiga, manau, jog vis dar priesiniesi procesui, kuris kitu atveju butu stiprus ir duodantis daug naudos - Turiu galvoje vaiko simboli - tai labai daznai simbolizuoja musu paciu vidini augima, musu intuicija ir pati vystymasi/susivokima.Siuo atveju gali buti, jog tu bijai gyvenimo sunkumu, nesugebi adekvaciai vertinti to kas vyksta ir bijai pokyciu, kurie yra neisvegniami
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
egle rašė:labas Zuvele Auksine, vel uzejau, nes labai teisingai aiskini sapnus, turi dovana tam :)

apie sapna ir simboli paprasysiu pasidalinti pamastymais:

vienas simbolis, labai nelyriskas: tualetai. po labai daug metu as juos vel pradejau sapnuoti, kad ieskau tualeto, o jie visi be duru, o as negaliu eiti i tualeta be duru, nes sapnuose mano visi tualetai yra bendri-tai yra vyru ir moteru. Ka tai galetu reiksti??? Kadangi vel pradejo sapnuoti - ir niekur nesu radusi paaiskinimo ir pati nezinau kaip tai interpretuoti...

Tualetas simboliskai siejamas su emociju paleidimu.Kaip kad visas turinys nuplaunamas vienu rankeneles paspaudimu, taip mes turetume sugebeti tai padaryti su musu emocijomis.Deja - mes uzsikabinam, laikom, mintam tomis neigiamomis emocijomis, kol daznas susergam arba uzsiblokuojam. Faktas, jog tai bendro naudojimosi tuoletai simboliskai kalbant rodo subrendusia siela tavyje.Tik nera geras faktas, jog tuolete nera duru - tai rodo, jog nerandi savyje iseities, o gal nenori pazvelgti giliau savyje i tai, kas isgyventa.daznam is musu tai nutinka, bet stenkis rasti savyje jegu tam procesui isgyventi ir atlik "gyvenimo perziura" tik jau dabar be emociju

sapnas. as niekados nesu sapnavusi tokio paties sapno antra karta. bet sianakt susapnavau.
pernai, kai buvau kelioneje ir viena nakti vos nenumiriau, tiesiog degiau guledama lovoj, o kai pagaliau uzmigau: sapnavau, kad vienas vaikinas, kuri esu isimylejusi iki kaulu smegenu paima mane uz rankos ir sako, gana mums apsimetineti, kad tarp musu nieko nevyksta ir laike mane uz rankos. - kai atsibudau buvau visai sveika. ir toks jausmas, tarsi laikymasis uz rankos tada mane istempe is tos busenos.

dabar as vel antra savaite sergu. sianakt buvo labai bloga. ir vel sapnavau ta pati sapna.
jis ir as gulime kieme ant zoles, uzsikloje dideliu miegmaisiu, as sakau man kojom salta, jis paima mane uz rankos ir laiko... ir man nereikia zodziu, nes jausdama jo zaidziancius pirstus zinau, kad vyksta ir labai vyksta...

o gyvenime-as nebezinau aplamai, ka jauciu ko ne, nes geriu antidepresantus. o su tuo vaikinu mes pazistami trys metai ir man jau trys metai atrodo, kad tarp musu kazkas vyksta (ir visam aplinkiniam pasauliui atrodo, kad tarp musu vyksta kazkas), bet to niekada bent as nesudejau i zodzius ir nepasakiau jam, ka jauciu. ir jis to nepadare.
as labai tikiu sapnais, kartais labiau negu realybe. nes kartais tokius sapnuoju-kad soko busenoj lieku ilgam. kai jie patampa realybe.

Visa kita yra samoningo sapno dalimi ir as isitikinusi, kai tik atsiras tualeto durys, isisvalysi savyje, susitvarkys ir ta antroji sapno dalis
Paskutinį kartą redagavo Auksinezuvele 2008 04 18, 19:14. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
dee rašė:Ką tik turėjau labai keistai aiškų sapną.

Aš savo gimtuose namuose, ten yra mano sesuo ir mano vienas draugas, kuriam ten šansų atsidurti praktiškai nulis dabar. Tiksliai nepamenu, kokia proga jis ten lankėsi, bet žinau, kad buvo po vidurnakčio ir nelabai buvo kaip grįžti jam namo (nors 300 km nuo Vilniaus, bet kažkodėl autobusai Vilniaus kursuoja :D). Tada kažkaip gavosi taip, kad mano sesuo pavirto pusiau mano seserim, pusiau viena mano ir to kito draugo bendra drauge, kuri mus ir supažindino. Jie bendravo tarpusavy, o aš gerokai atstumta jaučiausi. Po to visgi pradėjom mes bendraut, nes aš ieškojau jam autobuso namo (kada jis važiuoja), o maršrutai buvo ką tik pakeisti ir dar ne visi sudėti, ir jo autobuso kaip tik nebuvo, ir, pamenu, vis tikėjausi, kad jis liks nakvoti pas mane, tik nežinojau, kaip į tai reaguos mama.

Tokie pasimetimo persisunke sapnai , paparstai susisapnuoja tada, kai zmogus iesko iseities ir nerades, bando pritaikyti savu ir savai situacijai.Pasistenk siuo metu ramiai i viska reaguoti, pamedituok, kol viskas susinormalizuos.Vidiniai isgyvenimai kaipo miegantis ugniklanis - kai nubunda, viskas ko reikia, tai tik stebeti kas vyksta, nes kitu atveju galima priimti klaidinga sprendima ir nukenteti... juk ugniklaniui issiverzus, zmones palieka tas vietas ir atsitraukia, kol viskas nurimsta
Paskutinį kartą redagavo Auksinezuvele 2008 04 18, 19:12. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
sarlota123 rašė:sapnavau 2 krepsinio kamuolius pasto dezuteje,ir dar pora brolio draugu,pasiimu kamuoli is ne savo dezutes,bet vel padedu i vieta,mano pasto dezuteje kruva saskaitu,bet as jos nenoriu atidaryti,tik zinau ir matau kad ten jos yra...

Pasamoneje daug informacijos, tik kodel tu ja bandai ignoruoti? Kodel nenori perziureti?
Kamuoliai siuo atveju simbolizuoja tavo zaisminguma arba konkuruojancia tavaja prigimti
Skaicius du simbolizuoja dualybe.o tai reiskia, jgo nepripazysti gyvavimo trejybeje, kas reikstu kuna, siela ir dvasia. Arab materija, samone ir poasamone ir tai nieko bendro neturi nei su religija nei su tikejimu
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
parijas rašė:hem, aš vis sapnuoju filosofuojantį raudoną katiiną....

Papasakok smulkiau apie ta fainuoliska filosofuojanti katina... ir dar raudona
Parašė egle
#39208 aciu uz paaiskinima. niekad negalvojau, kad tualetas-susijes su emocijom. bet sitam laike-tai absoliuti tiesa. aciu...
Parašėnemo
#39219 Zuvele, priimk mano sapną :eros

Vakar naktį juos sapnavau du. Tarpe buvau pabudusi. Žodžiu, pirma dalis. Aš paplūdimyje, su abiem savo vaikais ir draugais. Atėjome ten iš kažkokio pasilinksminimo. Nusirengiu ir tik su apatine maudymosi kostiumėlio dalimi, nuoga krūtine, su vaikais po pažastimis brendu į jūrą. Diena saulėta, graži, jūra atrodo rami. Jaučiuosi puikiai, nuostabiai laisva. Įbridus kiek giliau, pajuntu, jog neša stipri, nevaldoma srovė - pasiduodu jai, spausdama savo kūdikius kuo arčiau savęs. Man nebaisu. Aš žinau, kur srovė neša, kur galėsiu užsikabinti ir išlipti. Po vandeniu, lygiai po kojomis neria delfinai - lygiai ton pačion pusėn kur ir mes, nešami srovės, retkarčiais nugaras atmušdami į mano kojas. Tiltas, užsikabinu - pabaiga.

Antras tos pačios nakties sapnas. Dingsta mano ir vaikų drabužiai. Priešingai nei pirmojoje dalyje, man dėl savo nuogumo gėda, į mane bado pirštais. Važiuoju troleibusu, nes reikia grįžti namo. Nuoga, prisidengusi nuogais vaikais. Nuleidusi akis, ksubu. Pamatau pažįstamų žmonių, kai kurie juokiasi, kai kurie apsimeta, kad nepažįsta.

Ką reiškia tokios nuogybės? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#39229 o aš kolkas tik noriu pasisakyti, kad kai prasidėjo šita nelemta D... sapnuoju retai, bet tie sapnai kurie būna ryškūs ir juos atsimenu būtinai išsipildo +/- po savaitės...
man patinka sapnų tema, tad dažnai čia dalyvausiu... :)))