Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#393162 Relaniumo nebijokit :) Jis silpnokas vaistas tabletėmis. Xanax stipresnis tai patarčiau nepiktnaudžiauti.
Parašė Mersas
#393181
Hausas rašė:Jo as ir pagalvoju apie sporta,padetu issikrauti. Dar gyditojas sake paciam nenutraukinet vaistu tarkim jai kuria diena jauciuos gerai tai visvien reikia gert vaistus,man biski neramu kad po to nepriprasciau prie vaistu,nes xanax 30 tableciu israse o relanium net 3 dezutes po 20 tableciu,xanax gerti po 1 ryte o relanium po darbo 1 ir pries einant miegot dar 1 tablete




keistas gydytojas, ne antidepresantus istrase, o trumpalaikius.manai, kad per dvi savaites pasveiksi? ilgiau negalima ju gert istisai.
Parašė Hausas
#393203 Tai ispradziu buvau nuejes pas poliklinikos psichiatra,tai tas lengva ranka israse klonezapamo,as kai naujokas vaistuose isgeriau visa tablete kaip ir sake,tai per puse val isjunge ir pramiegojau 16 val o atsikeliau su plystancia galva ir vaiksciojau kai girtas sienas ramstydamas,daugiau ju nebegeriau. Ketvirtadieny uzsiregistravau pas dar viena privatu psichiatra,gal tas israsys kokiu antidepresantu,bet nlyn brangus tie privatus daktarai,pas viena mokejau 30e o pas sita teks paklok 40e :(
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#393211 Nu jo, išrašyt kloniko pirmam kartui tai stipru :bloga Ir dar visą tabletę, kai ketvirčio per akis būtų...
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#393270 Ad rimciau nei trumpalaikiai, buna, kad reikia gert abu. Tiek kad is rimtesniu raminamu clonazepamas labiau miegui eina, o toks lorafenas diena tinka, jei ad nesutvarko.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#393464
Katinas rašė:Nu jo, išrašyt kloniko pirmam kartui tai stipru :bloga Ir dar visą tabletę, kai ketvirčio per akis būtų...


Pirmam kartui dazniausiai raso Relaniuma. Pradeti nuo Clonazepamo pilnos dozes.. yra perstipru ir pavojinga.
Parašė Hausas
#395525 Sveiki,gavau nauja puokste vaistu. Truxal 50 mg,tiapridal 100 ir diazepekso. Nesuprantu savo daktaro koks tikslas buvo paskirt man du neuroleptikus,viena isgeriu ryte,kita po 21 val. Realiai visa diena apsineses vaikstau
Parašė Mersas
#395526
Hausas rašė:Sveiki,gavau nauja puokste vaistu. Truxal 50 mg,tiapridal 100 ir diazepekso. Nesuprantu savo daktaro koks tikslas buvo paskirt man du neuroleptikus,viena isgeriu ryte,kita po 21 val. Realiai visa diena apsineses vaikstau

:))) kaip pradziai is vis stipru :bloga
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#397370 Sveiki. Mano ligos "stažas" jau 20 metų. Ir aš pirmais metais apsinešęs vaikščiodavau. Tuometinis mano psichiatras man rašė geriamą Prozacą, nuo kurio labai skaudėdavo galva.
Parašė Arcade
#411606 Sveiki, Turiu generalizuota nerimo sutrikima, o gal ir depresija, stiprus nerimas, itampa, baime, nevilties jausmas, uzeina visokie vegetaciniai pojuciai, tai smaugia, tai sirdi musa, skrandzio problemos. buvo ir panikos ataku.. Vis keicia vaistus, Nes labai jauciu visu vaistu salutinius, jau atrodo, kad neatitaikys nieko, siuo metu tik su lex gyva, bet nebepakeliama bukle, jau pavargau nuo visos tos bukles, verkiu kiekv diena, nezinau ka daryt, praradau vilti pasveikti. Tiesiog egzistuoju, ir jauciu dideli kaltes jausma kad tokia esu, del seimos, del vaiko, ar yra buve kazkam panasaus kazkas, kas padejo? Ar imanoma pagyti???
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#411609
Arcade rašė:Sveiki, Turiu generalizuota nerimo sutrikima, o gal ir depresija, stiprus nerimas, itampa, baime, nevilties jausmas, uzeina visokie vegetaciniai pojuciai, tai smaugia, tai sirdi musa, skrandzio problemos. buvo ir panikos ataku.. Vis keicia vaistus, Nes labai jauciu visu vaistu salutinius, jau atrodo, kad neatitaikys nieko, siuo metu tik su lex gyva, bet nebepakeliama bukle, jau pavargau nuo visos tos bukles, verkiu kiekv diena, nezinau ka daryt, praradau vilti pasveikti. Tiesiog egzistuoju, ir jauciu dideli kaltes jausma kad tokia esu, del seimos, del vaiko, ar yra buve kazkam panasaus kazkas, kas padejo? Ar imanoma pagyti???

Tokie dalykai kaip nerimas yra normali zmogaus reakcija i stresorius, tiesiog ilga laika nedarius korekciju elgesyje ar prastai parinktuose medikamentuose, bukle pasunkeja ir gali pasireiksti tavo isvardinti simptomai. Pagyti tikrai imanoma, tavo darbas kuo tiksliau komunikuoti su daktaru, kad butu suteiktas geriausias imanomas gydymas.
Parašė Arcade
#411614 Atrodo, kad esu viena tokia siam pasauly, visad serganti, visad kazkas blogai, paskutiniai metai tai kazkokie ekperimentai, vieni vaistai, kiti, dar kiti(labai sunkiai pernesu vaistus, nuo vienu palieka blogai skrandziui, nuo kitu drebina, sirdi musa, nuo kitu vos pavaikstau), siuo metu buvo israses gyd lyrika, bet ir ju nepernesiau, lb plake sirdis, israse gyd recepta kita bandyt paroksetina, bet neivardijo kuriuos butent kokio pavadinimo pirkti, skambinu, nepriskambinu 2 dienas, nezinau kuris geriau toleruojamas, paroxsetin, ar seroxat. ??Bijau kad nedirgintu skrandzio, nes turiu jautru. Nuo zoloft ir asentros buvo bloga. As jau net baigiu prarast vilti, kad atitaikys vaistus, kad kazkas pasikeis, bet taip gyventi nebegaliu irgi. Ka dar papildomai darote kad padetu?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#411621 Geriausia visad originala pirkti :) žinai, kad pagrindinio gamintojo, moksliniai tyrimai tik su originaliais daryti. Aš kai perėjau nuo zoloft originalo prie generiko, tai net poveikis nebetas buvo.

Prisimenu gydytoja sakė jokių būdu nepirkti actavis, net sulygino kokybe su optima linija :D

Originalas :) Biggie gerai nusimano, gal pakomentuos apie tai :)
Parašė Arcade
#411622
signs rašė:Geriausia visad originala pirkti :) žinai, kad pagrindinio gamintojo, moksliniai tyrimai tik su originaliais daryti. Aš kai perėjau nuo zoloft originalo prie generiko, tai net poveikis nebetas buvo.

Prisimenu gydytoja sakė jokių būdu nepirkti actavis, net sulygino kokybe su optima linija :D

Originalas :) Biggie gerai nusimano, gal pakomentuos apie tai :)

Originalas tai seroxat? O ka dar darote papildomai, kad visi negerumai dingtu? Kas padeda? Gal sportas? Ar kazkas dar?net nebezinau kaip sau padet islipt is sito ss... nes jau vilti baigiu prarast, labai vargina tas pastovus nerimas, skrandzio blogumai, visokie sirdies musimai ir tt. Aciu
Vartotojo avataras
Parašė signs
#411625 Aha, pagrindinis seroxat yra :)

Na man nuo nerimo ir pykina, ir nevalgau. Tačiau valerijonų tinktura labai padeda man :) supykina, šaukštelį išgeriu ir kaip normaliai. Trumpalaikis poveikis, bet vis geriau nei nieko :)