- 2018 07 22, 13:13
Morpheus rašė:Is to ka aprasiai tau tiktu karate. Ir ji tikrai ne vien pasirodymams. Nors is kitos puses, bet koks kontaktinis sportas privers tave prakaituoti. Net ir aikido. Juk patys kovos veiksmai sudaro vos trecdali treniruociu.
žinai aš net ir apsidžiaugčiau jei reiktų mažiau muštis, kontaktuot su kitu.
Bet vien mosuot rankom kaip kokioj aerobikoj užknistų. pvz koks tai chi. užmigčiau. Bišk pažiūrėjau kažkokio klubo wing tshun treniruotes Vilniuj, tai daugumos nepadaryčiau, pvz atsispaudimų.
Gal ir nieko būtų tiesiog bokso kriaušę padaužyt.
Deja namie ar rusy nėr vietos. Gerai būtų išmokt kažkiek apsigint, o po to tiesiog jėgą treniruot.
Pabandžiau parašyt į vieną klubą, bet gal kad atostogų metas, tai neatrašo...
Giedrius Markus rašė:Galiu pasakyti kaip aš numečiau svori.
Tai labai paprasta reikia daryti mankšta ir nevalgyti mėsos man greitai nukrito.
Žuvis salotos ir sportas.
Mėsos tai aš vargu ar atsisakysiu, sumažint nebent. Aš iš tų žmonių kur mano, kad reik visko po truputį. Tik geriant quetiapine 600mg nežmoniškas apetitas...
Ar alkis tiksliau... Atrodo arklį suryčiau.
Net nežinau ar įmanoma sutvarkyt tą svorį geriant quetiapine.
Mankštos gerai, bet neprisiverčiu niekaip.
Kažkada bėgiodavau po 10km, lankiau lauko tenisą, žaidžiau kašį, dariau mankštas... dabar visiškai apsileidau ir taip gėda. Bet tiek svorio priaugau, kad reik pamažu sportuot, o aš taip nemoku, pavarau kokią dieną, po to tachikardija užvaro keliom dienom. Išsigąstu.
I am a silent warrior...Forumo taisyklės
[//>>>čia<<<\\]driuokti@gmail.com