- 2021 09 24, 17:18
Baran rašė:Graikas rašė:Baran rašė:Sveiki. Man jau daug metu pastoviai saltos kojos, nors apsirengiant labai siltai, po adijalu, bet vistiek kojos saltos, kai nakciai isgeriu vaistu: neuroleptiku ( Leponex ), kojos mazdaug po valandos susyla, bet prabudus ryte vel kojos saltos, ledines, nezinau kame problema? Jau taip nusibodo ir nemalonu. Ka reikia daryti? Gal kokius vaistus gerti? Patarkit, gal kam taip yra buve?
Kraujotaka buksuoja. Gali buti alzhaimerio simptomai ... pabandyk kraujegysles pleciancius. Trental,telmisartan
Kazin ar be recepto parduoda juos? Ar reikia kreiptis pas koki gydytoja, kad israsytu receptus? Kiek ilgai reikia juos vartuoti, kad poveikis pasireikstu?
Tikrai ne Alzheimeris, nejuokauk, Graikas
aktyvuojasi simpatetine nervu sistema ir sutraukia kraujagysles. Man visiskai tas pats su kojom. Labai daznas reiskinys zmonems su nerimo problemom, panikos atakom. Musu visa seima, isskyrus mama "saltagaluniai", nes neurotikai
Leponexa geri pries miega, kada isijungia parasimpatetine nervu sistema, ir kraujagysles atsipalaiduoja (ir del to, kad eisi miegoti ir del pacio leponexo, kuris ja ijungia). Man visiskai tas pats su vaistais veikianciais histamina (mirtazapinas), arba neuroleptikais arba vaistais kurie migdo (agomelatinas). Tas pats ir su didesne benzodiazepinu doze, bet ne visada, gali buti dar blogiau, ten biski kitoks mechanizmas veikimo.
"The key to being happy isn't a search for meaning. It's to just keep yourself busy with unimportant nonsense, and eventually, you'll be dead."