Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė mango
#398646 bet kaip tai tokios kainoos, o kas tam suniukui atsitiko kad taip gydyti teoikia? kad net paskutinius triusikus nusiiimti reikia? :ubju
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#398687 Aš 75 eurikus tada suplojau už kraujo tyrimus ir apžiūrą. Tyrė ir dėl inkstų veiklos ir pan. O buvo greičiausiai paprasčiausias apsinuodijimas. Bet be tyrimų iš kur gali žinot? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#400112 Mano šuo vakar pavogė vitaminų tūbelę, bet nespėjo tabletės išsikrapštyt. :D O tabletė putojanti, jei būtų išsikrapštęs ir apsiputojęs, būčiau pagalvojusi kad pasiutligė. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#401283 Mano šuo visai išblūdo, pradėjo visko reikalauti cypimais: į lauką, skaniukų, į balkoną ar kitą kambarį ir pan... :bloga Bėda ta, kad mano tėvukas jam viską iškart duoda, tai kovoti su tuo sunku. :bloga Šuo nesupranta, kodėl vieną k. jam viskas duodama, kitą k. ne. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
KunigaikštisMyškinas rašė:Mano šuo visai išblūdo, pradėjo visko reikalauti cypimais: į lauką, skaniukų, į balkoną ar kitą kambarį ir pan... :bloga Bėda ta, kad mano tėvukas jam viską iškart duoda, tai kovoti su tuo sunku. :bloga Šuo nesupranta, kodėl vieną k. jam viskas duodama, kitą k. ne. :bloga

Jis suprato, kad gali jus paversti savo vergais. Tiesiog ignoruok ir po kiek laiko jis supras, kad tau nerupi tie cypimai ir tai baigsis. Bet tavo tevukas vergaus amzinai :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#401353 Na būna, kad neišeina ignoruoti, nes garsiai loja, po to kaimynai skundžias, tai kartais nuvarau prie balkono į kitą kambarį, vaidinanti l.supykusi, iškart apsiramina ir iš paskos nuseka į mūsų kambarį. :D O dėl skaniukų tai tik ignoras iš manęs, nes ant galvos užlips. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#403777 Savo šuniui šitą dainuoju...
B.Dvarionas "žvaigždutė"
https://www.youtube.com/watch?v=DJvrmrvoZRU

Tik aš dainuoju: "esi gražus ir nuostabus žvaigždukas, aukštai aukštai ant mėlyno dangaus..." :heart

Taip, aš beprotė. :achtung :da
Vartotojo avataras
Parašė PetrasvarduPetras
#409650 Maniškis pradejo i kojas zmonems sokt, ypac pradzioj pavedziojimo. :bloga Jam dar 2,5m. Pradzioj, kai gryzau i tevu nuosava nama to nebuvo. Daznai buna kieme ir visus aploja su didele energija. Gavau ji netiketai, tuo metu gyvenau daugiabutyje, ten jis uzaugo tarp daugybes zmoniu, su vaikais. Buvo megstamiausias visu suo, vienkiemyje pasikeite truputi charakteris :song
Parašė Deode
#409979 Šuo pajautė kur jo teritorija ir šiaip gal socializacija pasikeitė. Pas mano tėvus lauke laikomą šunį stengiuos grįžus išvesti į parką ant pavadėlio, susipažinti su kita aplinka, su šunimis ir žmonėmis. Aprimsta, nebeloja, visiškas mielas žaislinis palieka, kai tik išvažiuoju ilgesniam laikui, nieks jo nebevedžioja ir vėl tampa laukinukė.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#416368 Maniškio keisti santykiai su mergom. :D Turi draugę kieme irgi cvergiukę, bet jie ten ir apsipyksta, apsibara ir gražiai draugauja, nesuprasi. :D O šiaip jam patinka jauniklės kelių mėnesių. :D Senas iškrypėlis. :D