Moderatorius: mango

Parašė Tomas2222
paulina rašė:
Tomas2222 rašė:Mes ir turejom siamo katę juoda buvo. Tai noredavau paglostyt tai man kai kirsdavo iškarto ir snypsdavo, visos rankos budavo apdraskytos ( arsi kaip Paulina!). Na vienu zodziu tai ka paleidom syky mieste, dar atsisuko pasiziurejo ( greiciausiai atsisvkeino :achtung ) ir rove toli kur tik papuola. . Tokia vat istorija, labai grazios sibiro kates...

Jei apdraske, vadinasi reikejo :D Ir siaip tomai, lygint zmogu su gyvunu nei 5 nei 10

Bet tu vistiek esi arsi !!!
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#365070 Savaitė kaip neatsiranda mano katinas... manau, kad jau ir nebeatsiras. Nesuprantu, kodėl viskas taip sumauta?
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Amelie rašė:Savaitė kaip neatsiranda mano katinas... manau, kad jau ir nebeatsiras. Nesuprantu, kodėl viskas taip sumauta?

Kartais taip nutinka.. Life sucks.. Gaila ir man tavo katuko :flo
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#365311 Beje, vakar pas mane atėjo maža katytė, daugiausiai 5 mėn. Gal kas norėtų?...
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#400127 reikia gyvunelius myleti, juk jie bejegiai.
Vartotojo avataras
Parašė Meri
#401381 Mano juodoji antidepresantė
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Meri
#401424 Šuo yra gėris, bet kur rast jėgų jį pavėdžiot. Šaunuolis :super
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#401432 Na, iš pradžių sunkoka keltis ryte išvesti šunį, bet ilgainiui tai tampa kaip išgertas arbatos puodelis ryte. Tiesiog apsirengi ir išeini. Taip, kai būna atkrytis ir negaliu išsiversti iš lovos, tai padeda vyras išvesti ar tėvukas. :?
Vartotojo avataras
Parašė Meri
#401434 Parodykit šuniuką, prašau.
Man ir šiandien bloga, tai katytė nesitraukia, gyvūnai juk jaučia.
Kažkada norėjau išeiti.., bet kas jais pasirūpins, juk mes atsakome už tuos, ką prisijaukiname, ir... sustabdė. Aišku, niekam to nepasakojau, o čia galiu. Būna ir tokių minčių.
Vartotojo avataras
Parašė Meri
#401439 Niu fainas :heart , taip ir norisi paglostyt. Ačiū.