Moderatorius: Astro-Meška

Parašė sophie
#313468
Sigitutė rašė:Nesenai pažiūrėjau filmą "Ji (Her)" 2013. Gal yra mačiusių ir norėtų pasidalinti mintimis apie filmą, nes man yra klausimų, galite rašyti į pm.

Tik dabar perskaičiau šitą pasisakymą. Jei vis dar yra noro pasikalbėti apie šitą filmą - aš labai mielai, man jis daug minčių sukėlė.
Parašė gesualdo0
#336935 Aciu, pagaliau atsirado kazkas sitoj temoj. Paziuresiu artimiausiu metu.
Vartotojo avataras
Parašė pieva
#357011 Šiandien antrąsyk pažūrėjau ,,Oslo August 31st". Šį kartą labai emocionaliai sužiūrėjau, radau daug artimų dalykų. Rekomenduoju.

http://www.imdb.com/title/tt1736633/
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
#357037 Nepamirškit, jog jau šią savaitę prasideda "nepatogus kinas" :) Kiek pamenu ima simbolinį mokestį už bilietą - tik 1ct :) http://nepatoguskinas.lt/2016/filmai/
Dažniausiai tikrai neblogi filmai rodomi:)
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#379481 "The best offer", nuostabus ir genialus!
Vartotojo avataras
Parašė Kurama
#407130 Patiko filmas "straight outta compton".
Repo muzikos pradžia galima sakyt.
Parašėmeskuteee
#417221 As maciau filma "Išgyventi vasarą", tiesiog myliu si filma. Dar radau kazkokiame puslapyje ir per sms uzmokejau kelis eurus, kad galima butu ji pasiziureti :D Visiskai nesigailiu isleistu pinigu ir rekomenduoju paziureti tiems kas dar nemate. Buvo vietu ir pasijuokti ir paverkti warm
Parašė Rozmari
#429487 Kalbant apie Soliarį ir Holivudinę jo interpretaciją - tai man abu šie filmai savaip žavūs. Rusų kūrinys labiau siurelistinis, melancholiškas ir filosofiškas - pats turi daug ką suvirškinti. Holivudas padarė savo - viskas beveik gatava patiekta - bet gal žmonėms to ir reikia, kad liktų tik padaryti galutines išvadas.
Gal kas mėgsta reižisieriaus David Cronenberg filmus? Garsiausias tikriausiai "musė", bet yra ir kitų neblogų - vaikystėje matytas ir jau primirštas "skeneriai" paliko įspūdį - apie mentalines galias.. (pierš žiūrinti atkreipkite dėmesį į filmo kategoriją).
"Rosemary's Baby" - arba kai tavimi niekas netiki.