Čia ieškome antrų pusių <3 ir šiaip žmonių pabendrauti
Parašė Nikotin-Koffein
#406072 Sveiki, šiame forume esu naujokas, užsiregistravau čia sumanes susirasti draugu,bendraminčiu o gal net ir drauge. Man 22metai ir ilga laika kenčiu nuo panikos ataku ir turiu sociofobija,labai sunkiai bendrauju,sunkiai pasitikiu žmonemis ir apskritai esu labia uždaras. Šiuo metu draugu neturiu visiškai,nera su kuom pasišnekėti. Po darbo dažniausiai sportuoju ir žaidžiu kompiuteriu, tokie butu mano pagrindiniai hobiai.
Vartotojo avataras
Parašė ElizabethFo
Nikotin-Koffein rašė:Sveiki, šiame forume esu naujokas, užsiregistravau čia sumanes susirasti draugu,bendraminčiu o gal net ir drauge. Man 22metai ir ilga laika kenčiu nuo panikos ataku ir turiu sociofobija,labai sunkiai bendrauju,sunkiai pasitikiu žmonemis ir apskritai esu labia uždaras. Šiuo metu draugu neturiu visiškai,nera su kuom pasišnekėti. Po darbo dažniausiai sportuoju ir žaidžiu kompiuteriu, tokie butu mano pagrindiniai hobiai.

parasyk man :) pabendrausim :)
Parašė Mariukas
ElizabethFo rašė:
Nikotin-Koffein rašė:Sveiki, šiame forume esu naujokas, užsiregistravau čia sumanes susirasti draugu,bendraminčiu o gal net ir drauge. Man 22metai ir ilga laika kenčiu nuo panikos ataku ir turiu sociofobija,labai sunkiai bendrauju,sunkiai pasitikiu žmonemis ir apskritai esu labia uždaras. Šiuo metu draugu neturiu visiškai,nera su kuom pasišnekėti. Po darbo dažniausiai sportuoju ir žaidžiu kompiuteriu, tokie butu mano pagrindiniai hobiai.

parasyk man :) pabendrausim :)

Parašyk man savo tel nr