- 2007 11 16, 13:00
Buvo pageidavimų atskiram skyriui, bet kol kas manau apsiribosim viena tema. Ateity žiūrėsim
Moderatorius: Astro-Meška
- 2007 11 16, 21:30
as irgi, bet kai idesiu, tai uzstrigs internetas
- 2007 11 16, 21:40
mano pagrindines knygos:naujasis testamentas ir TOMO kEMPIECIO Kristaus sekimas. pastaroji labai padeda....
Galiu pacituoti:
1. Jezus. Mano sunau, as esu Viespats, tai as stiprinu sielvarto dienoje (Naum.1,7)
Kai kentesi, ateik pas mane. Kadangi tu perdaug velai pradedi melstis, todel nuo taves nutolsta dangiska paguoda.
Pirm. negu manes ko nors prasai, kur kitus ieskai suraminimo ir pguodos.
Bet tai tau maza tepadeda, ir tu turi zinoti, kad tik as isgelbesiu tuos, kurie manimi pasitiki, ir kad be manes nera nei naudingos pagalbos, nei gero patarimo, nei isgydancio vaisto.
Dabar, kai padedi atsigauti po audros, atsimink mano gailestinguma, nes esu pasirenges grazinti tau ne tiktai, ka esi prazudes, bet daug daugiau (202 psl)
Galiu pacituoti:
1. Jezus. Mano sunau, as esu Viespats, tai as stiprinu sielvarto dienoje (Naum.1,7)
Kai kentesi, ateik pas mane. Kadangi tu perdaug velai pradedi melstis, todel nuo taves nutolsta dangiska paguoda.
Pirm. negu manes ko nors prasai, kur kitus ieskai suraminimo ir pguodos.
Bet tai tau maza tepadeda, ir tu turi zinoti, kad tik as isgelbesiu tuos, kurie manimi pasitiki, ir kad be manes nera nei naudingos pagalbos, nei gero patarimo, nei isgydancio vaisto.
Dabar, kai padedi atsigauti po audros, atsimink mano gailestinguma, nes esu pasirenges grazinti tau ne tiktai, ka esi prazudes, bet daug daugiau (202 psl)
- 2007 11 16, 21:50
1. Jezus: Mano sunau, nepasitikek savo jausmu, nes siandien jausiesi vienaip, ryt kitaip. Kol cia zemeje gyvensi, tavo nuotaika keisis, nors tu to ir nenoretum: cia tu busi nuliudes, cia linksmas, cia ramus, cia susijaudines, cia uolus, cia atsales, cia veiklus, cia tinginys, cia rimtas, cia lengvapediskas.
Ismintingas ir dvasinio gyvenimo kelius pazistas zmogus iskyla auksciau visu tu kaitaliojimusi. Jis nekreipia demesio i tai, kad dedasi jo viduj ir kur ji kreipia nepastovumo veja, bet visas savo mintis sukaupia i siekiama tiksla.
Todel nepaisant visu tu ivairiu blaskymu jis issilailko nepajudinamas ir visada toks pat......tad reikia isgryninti intencija,kad, apvalyta, ji nuolat kryptu i mane ir niekada nenukryptu i uz mane zemesnius dalykus....(212 psl)
Ismintingas ir dvasinio gyvenimo kelius pazistas zmogus iskyla auksciau visu tu kaitaliojimusi. Jis nekreipia demesio i tai, kad dedasi jo viduj ir kur ji kreipia nepastovumo veja, bet visas savo mintis sukaupia i siekiama tiksla.
Todel nepaisant visu tu ivairiu blaskymu jis issilailko nepajudinamas ir visada toks pat......tad reikia isgryninti intencija,kad, apvalyta, ji nuolat kryptu i mane ir niekada nenukryptu i uz mane zemesnius dalykus....(212 psl)
- 2007 11 16, 23:03
nu as iki senojo dar neprieinu, pradejau nuo naujojo.....
ir dar kazkus yra geri Jezaus zodziai, sunkia jums valanda, as kaip tik bunu arciausiai jusu, tik zmones jo nepastebi ir nesisaukia....
ir dar kazkus yra geri Jezaus zodziai, sunkia jums valanda, as kaip tik bunu arciausiai jusu, tik zmones jo nepastebi ir nesisaukia....
- 2007 11 16, 23:03
Aš paprašiau Dievo atimti mano išdidumą, ir Dievas atsakė man: "Ne". Jis pasakė, kad išdidumas neatimamas. Nuo jo atsisakoma.
Aš paprašiau Dievo išgydyti mano prie lovos prikaustytą dukrą, ir Dievas atasakė man: "Ne". Jis pasakė, kad jos siela amžina, o kūnas vis tiek numirs.
Aš paprašiau Dievo dovanoti man kantrybę, ir Dievas atsakė: "Ne". Jis pasakė, kad kantrybė-išbandymų rezultatas. Ji ne dovanojama, o užtarnaujama.
Aš paprašiau Dievo padovanoti man laimę, ir Dievas atsakė: "Ne". Jis pasakė, kad duoda palaiminimą, o ar būsiu laimingas, priklauso nuo manęs.
Aš paprašiau Dievo apsaugoti mane nuo skausmo, ir Dievas atsakė: "Ne". Jis pasakė, kad kančia atitolina žmogų nuo gyvenimo rūpesčių ir priartina prie Jo.
Aš paprašiau Dievo dvasinio augimo, ir Dievas atsakė man: "Ne". Jis pasakė, kad dvasiškai aš turiu pats išaugti, o Jis tik apgenės mane, kad priverstų subrandint vaisius.
Aš paprašiau Dievo padėti man mylėti kitus taip, kaip Jis myli mane , ir Dievas atsakė: "Pagaliau tu supratai, ko reikia prašyti".
Aš paprašiau jėgų, ir Dievas atsiuntė man išbandymus, kad užgrūdintų mane...
Aš paprašiau išminties, ir Dievas atsiuntė man problemas, dėl kurių man teko laužyti galvą...
Aš paprašiau drąsos, ir Dievas atsiuntė man pavojus.
Aš paprašiau meilės, ir Dievas atsiuntė man laukiančių mano pagalbos...
Aš paprašiau gerovės, ir Dievas davė man galimybes.
Aš paprašiau Dievo išgydyti mano prie lovos prikaustytą dukrą, ir Dievas atasakė man: "Ne". Jis pasakė, kad jos siela amžina, o kūnas vis tiek numirs.
Aš paprašiau Dievo dovanoti man kantrybę, ir Dievas atsakė: "Ne". Jis pasakė, kad kantrybė-išbandymų rezultatas. Ji ne dovanojama, o užtarnaujama.
Aš paprašiau Dievo padovanoti man laimę, ir Dievas atsakė: "Ne". Jis pasakė, kad duoda palaiminimą, o ar būsiu laimingas, priklauso nuo manęs.
Aš paprašiau Dievo apsaugoti mane nuo skausmo, ir Dievas atsakė: "Ne". Jis pasakė, kad kančia atitolina žmogų nuo gyvenimo rūpesčių ir priartina prie Jo.
Aš paprašiau Dievo dvasinio augimo, ir Dievas atsakė man: "Ne". Jis pasakė, kad dvasiškai aš turiu pats išaugti, o Jis tik apgenės mane, kad priverstų subrandint vaisius.
Aš paprašiau Dievo padėti man mylėti kitus taip, kaip Jis myli mane , ir Dievas atsakė: "Pagaliau tu supratai, ko reikia prašyti".
Aš paprašiau jėgų, ir Dievas atsiuntė man išbandymus, kad užgrūdintų mane...
Aš paprašiau išminties, ir Dievas atsiuntė man problemas, dėl kurių man teko laužyti galvą...
Aš paprašiau drąsos, ir Dievas atsiuntė man pavojus.
Aš paprašiau meilės, ir Dievas atsiuntė man laukiančių mano pagalbos...
Aš paprašiau gerovės, ir Dievas davė man galimybes.
- 2007 11 16, 23:10
Begaline kaip grazu, issiprintinsiu ir isireminsiu.....
TIKRA TIESA.....
As gyvaji dieva atradau pries kokius 1,5 metu....ir prasiau jo, kad vestu teisingu gyvenimo keliu....na ir ka gi nuo tada prasidejo "bedos": truko kojos meniskas, paumejo depresija, skiriuosi su vyru bet as tai suprantu, kaip tavo aprasyme, tai " Aš paprašiau Dievo dvasinio augimo, ir Dievas atsakė man: "Ne". Jis pasakė, kad dvasiškai aš turiu pats išaugti, o Jis tik apgenės mane, kad priverstų subrandint vaisius. "
Uztai,kad ir ka jis man siuncia, stengiuosi nuo jo nenusisukti.....o kai buna sunku ir neturiu jegu melstis, sakau jam: Dieve, atiduodu savo ktyzkele i tavo delnus"....(cia is R. Chabarinos" eilerascio)
TIKRA TIESA.....
As gyvaji dieva atradau pries kokius 1,5 metu....ir prasiau jo, kad vestu teisingu gyvenimo keliu....na ir ka gi nuo tada prasidejo "bedos": truko kojos meniskas, paumejo depresija, skiriuosi su vyru bet as tai suprantu, kaip tavo aprasyme, tai " Aš paprašiau Dievo dvasinio augimo, ir Dievas atsakė man: "Ne". Jis pasakė, kad dvasiškai aš turiu pats išaugti, o Jis tik apgenės mane, kad priverstų subrandint vaisius. "
Uztai,kad ir ka jis man siuncia, stengiuosi nuo jo nenusisukti.....o kai buna sunku ir neturiu jegu melstis, sakau jam: Dieve, atiduodu savo ktyzkele i tavo delnus"....(cia is R. Chabarinos" eilerascio)
- 2007 11 16, 23:48
TAI NUO VAIKYSTES IR AS TIKEJAU, BET DAUGIAU FORMALIAI....O PASKUI ILGAI KLAIDZIOJAU IVAIRIAIS RELIGIJU TAKAIS: BUDIZMAS, INDUIZMAS, DZENBUDIZMAS....ILGA LAIKA BUVAU UZKIBUSI ANT DZENBUDIZMO....BET VIS BUDAVO KAZKAS NE TAS....NORS KLAIDZIOJAU TAIS KELIAIS, BET I BAZNYCIA EIDAVAU IR VAKARAIS MELSDAVAUS....PASKUI PRASIDEJUS DEPRESIJAI PRADEJAU MELSTIS SMARKIAU, VAZIAVAU I SILUVA, EJAU KELIAIS KAD PASVEIKCIAU, SKAICIAU DAUG KNYGU: IR TERESELES "VIENOS SIELOS ISTORIJA", IR FAUSTINOS "DIENORASCIO" PER MARIJOS RADIJA KLAUSYDAVAU, DAUG INFO RADAU INTERNETE APIE STEBUKLUS NET SIAIS LAIKAIS VYKSTANCIUS....O KAIP SVENTAM RASTE SAKOMA: PASETAS GRUDAS, JEI PATENKA I GERA DIRVA SUDYGSTA...TOS KNYGOS, Marijos radijas, depresija - buvo priezastys, atsigrezti i Dieva....O po to pradejau jausti...nezinau kaip paaiskinti, einu sv. Komunijos daznai ir jauciu kaip Dievas nusileidzia i mano vidu....pastebiu zenklus, kurie man skirti, na, kad ir labai norejau grazaus Marijos paveiksliuko, nes man retai, kur ji graziai pavaizduota, tuo metu landziojau po "Medjurgorje" puslapi, ie ten kampelyje toks grazus Marijos atvaizdas, issiprintinau nespalvota....O dabar situacija: zmogus, su kuriuo susitinku i metus karta, man buvo paskolines knygu, as po metu nuvezu knygas, o ji ka tik grizus is piligrimines keliones is Medjurgorje ir parveze man ta pati Marijos paveiksliuka dovanu, grazu toki, pastelini....va cia ir izvelgiu Dievo stebuklus...gal atrodau kaip kvaila,bet tokiu sutapimu mano pilnas gyvenimas...na, kad ir svarsciau ar gulti i ligonine del depresijos, sekmadieni nueinu ispazinties, stoviu prie klausyklos ir prasau Dievo, Dieve kalbek man kunigo lupomis.....As ir pasakiau kunigui, kad man gyventi nesinori..., o jo pirmi zodziai: vaikeli, tau depresija, gulkis kuo greiciau i ligonine...." atsimenu issejau is klausyklos verkdama...dar ta pati sekmadieni susikroviau daiktus, nors ejom pas gydytoja tik pokalbiui, bet as jau zinojau, kad tokia dievo valia, kad mane guldys....va taip ir pradejau jausti Dievo globa.....uztai man labai svarbu, kad man anuliuotu baznytine santuoka....nes kitu atveju negalesiu teketi 2 karta ir eiti komunijos, pasimelskit visi, kas tikit, kad Dievas anuliuotu ta mano nenusisekusia santuoka....labai prasau....
- 2007 11 17, 00:00
Begaline, jau tie zodziai remeliuose svetaineje padeti....
- 2007 11 17, 00:23
Sandra dziaugiuosi uz tave. Domejausi ivairiom rytu religijom, bet kaip ir tu neradau ten saves. Nors iki siol manau kad uz ju kazkur giliai uzslepta krikscionybe. Pats esu ne katalikas, priklausau kitai krikscioniskai denominacijai. Bet esu labai tolerantiskas visiems ir dziaugiuosi bet kokia tikejimo apraiska. Juk aplink toks gyvenimas kad mazai kas Dievui palieka vietos. O tai reiskia ir nusisukima nuo saves.