- 2020 10 20, 06:21
Man psichoterapija padėjo. Gal ne tiek pasikeisti, kiek suprasti savo požiūrį ir kaip realiai viskas logiškai veikia. Kuo aš remiu savo prielaidas , pagal kurias gyvenu, kas mane kamuoja ir uždaro į vidinį ratą, kad negaliu imtis tam tikrų veiksmų. Bet tai buvo susiję tik su depresija ir aš labai labai labai norėjau iš jos išlipti. Ir iš tų pačių problemų, kurios buvo įvardytos pirmo vizito metu prieš 3 metus aš dar nebaigiau lipti... Gal vos pradėjau, jei jau vertinti apčiuopiamai.
Bet man asmeniškai neišeina taip greit pakeisti nei mitybos, nei sporto įpročių. Bandžiau, kai dar tam skyriau laiko (esu darboholikė), bet sportas sukėlė tik dar didesnį nuovargį, išsiryškino dar daugiau sveikatos problemų, pakeliui patyriau traumų ir dabar sportuoti tik su kineziterapeutu, kuris toooooli. Ir dar šalia to - mityba, psichoterapija ir vaistai, kurie šiek tiek arba ne šiek tiek glušina.
Viskas ką darai, yoač šūdinais laikais būti paremta tavąja jausena ir ugdoma po truputį, o ne svetima supratimu "kaip tai turėtų būti" arba "kaip tai atrodytų iš šono".
Deividai, mes čia gerai nukrypom
Apie save pašnekėt.
O tu buvai pas gydytoją jau? Ir ką sakė?