Čia ieškome antrų pusių <3 ir šiaip žmonių pabendrauti
Vartotojo avataras
Parašė jurkazz
#412383 Sveiki, ieškau bendraminčių pokalbiui per skype/zoom/etc, o gal kada ir gyvai (esu iš Vilniaus). Man 26, 5 metu kenčiu nuo depresijos/nerimo/apatijos, kuri prasidėjo nuo priklausomybių. Mielai išklausyčiau ir pats išsipasakočiau. Labiau domintų moteriškosios lyties atstovės - pastebėjau, kad man asmeniškai, jautriomis temomis kalbėtis su jomis lengviau negu su vyrais. Aš pats esu vyras.

Apie mane:
- Šiuo metu mokausi statistikos/matematikos/programavimo. Patinka tas jausmas kai nesupranti tam tikro koncepto, laužai laužai galvą, išsmiegi, ir po kurio laiko ateina tas 'aha' momentas - 'tai va kam šitas reikalingas!'.
- Muzika - mano emocinės būsenos atspindys, pozityviam ryte gali groti popsas, o melanchoniškam vakare tamsus techno.
- Svajonių darbas - universiteto dėstytojas (galiu pamokinti programavimo/matematikos, esu dirbęs mokytoju :))
- Patinka nagrinėti savo bei kitų žmonių veiksmus, o ypač tų veiksmų tikruosius motyvus. Domiuosi MBTI, OCEAN testais.
- Į depresiją žiūriu kaip į problemą kurią galima išspręsti - sveikai maitinuosi, sportuoju, medituoju, darau wim hof metodą, jogą (ypač juoko jogą kai nebuvo karantino:))
- Po metų psichoterapijos lankymo, supratau, jog geriausias vaistas nuo depresijos - nuoširdus ir atviras pokalbis:)