- 2021 02 20, 12:23
Bandyk keisti ji, kam tokia savijauta bloga reikalinga, manau yra i ka pakeist
Baran rašė:Greiciausiai nuo Kveatepino, nes praeita karta kai vartojau ji, man taip pat budavo agresija, nervingumas, pyktis, veliau ji nebegeriau ir praejo, bet dabar vel pabandziau ji gerti ir lygiai tokia pati situacija: agresyvumas ant namiskiu kazkoks, kad labai garsiai kalba ir taip toliau, tiesiog gydytoja pasiule ji vel pabandyt, tai reiskia nuo jo man taip blogai.
Aš pastebėjau man nuo visų vaistų panaši reakcija žinok. Ir nuo mirtazapino buvo ir nuo kvetiapino, o ką bekalbėt apie haloperidolį/fluanxolį.. tie išvis agresiją ir nervingumą sukeli. Bet man pvz nuo kvetiapino mažiausiai agresijos, tai aš prakenčiu porą savaičių ir pradeda rimti tie dalykai. Nžn kodėl taip yra.. bet bene visi vaistai iš pradžių man tą padaro. Pasidarau piktas ir suirzęs. Bet esmė sakau .. pažiūrėk ar gali prakentėt. Ketipinoras gan greitai įsivažiuoja. Pora savaičių ir nebeturėtų būt tokių dalykų. Pvz dabar aš išvis jau nieko nebejaučiu nuo jo, nors imu 200mg į dieną. Net nebeslopina manęs jis, nes jau 3 mėnesiai vartoju. Tai žiūrėk kaip tau geriau, bet turėk omeny kad kiti vaistai irgi ne stebuklas. Aš labiausiai pvz bijau fluanxolio ir haloperidolio.. tie tai išvis nurauna man stogą. Na dar gal vienintelis geras pasirinkimas būtų risperidonas, bet jis kaip kam tinka kaip kam ne. Jis labai spaudimą numeta (net pavojingai sakyčiau). Man būdavo nuo jo spaudimas 80/40 - tad negalėjau vartot aš jo, nors labai padėdavo jis man. Žodžiu .. visi tie vaistai daro nesamones, tad išsirink geriausią iš blogiausių.
F33.2
Sertraline100mg Quetiapine100mg Lamotrigine50mg
Sertraline100mg Quetiapine100mg Lamotrigine50mg