Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Baran rašė:Greiciausiai nuo Kveatepino, nes praeita karta kai vartojau ji, man taip pat budavo agresija, nervingumas, pyktis, veliau ji nebegeriau ir praejo, bet dabar vel pabandziau ji gerti ir lygiai tokia pati situacija: agresyvumas ant namiskiu kazkoks, kad labai garsiai kalba ir taip toliau, tiesiog gydytoja pasiule ji vel pabandyt, tai reiskia nuo jo man taip blogai.

Aš pastebėjau man nuo visų vaistų panaši reakcija žinok. Ir nuo mirtazapino buvo ir nuo kvetiapino, o ką bekalbėt apie haloperidolį/fluanxolį.. tie išvis agresiją ir nervingumą sukeli. Bet man pvz nuo kvetiapino mažiausiai agresijos, tai aš prakenčiu porą savaičių ir pradeda rimti tie dalykai. Nžn kodėl taip yra.. bet bene visi vaistai iš pradžių man tą padaro. Pasidarau piktas ir suirzęs. Bet esmė sakau .. pažiūrėk ar gali prakentėt. Ketipinoras gan greitai įsivažiuoja. Pora savaičių ir nebeturėtų būt tokių dalykų. Pvz dabar aš išvis jau nieko nebejaučiu nuo jo, nors imu 200mg į dieną. Net nebeslopina manęs jis, nes jau 3 mėnesiai vartoju. Tai žiūrėk kaip tau geriau, bet turėk omeny kad kiti vaistai irgi ne stebuklas. Aš labiausiai pvz bijau fluanxolio ir haloperidolio.. tie tai išvis nurauna man stogą. Na dar gal vienintelis geras pasirinkimas būtų risperidonas, bet jis kaip kam tinka kaip kam ne. Jis labai spaudimą numeta (net pavojingai sakyčiau). Man būdavo nuo jo spaudimas 80/40 - tad negalėjau vartot aš jo, nors labai padėdavo jis man. Žodžiu .. visi tie vaistai daro nesamones, tad išsirink geriausią iš blogiausių.
Parašė vitamin9
#413361 Nuo quetepino pyktis,neigiamos emocijos,pagalvojimas apie zmoniu zudima,mintys kurios stipresnes uz samone primenancios balsus. Normalus salutiniai. Atsimenu kazkada nuluzes guliu ir jau naktis ir tos tokios kaip mintys matau juoda ranka ir sako nuzudyk kanors,gal pasamone susijungia su vaistais plius kokiu matytu filmu,pazvengiau taip ne ne netripinkit manes smegenys. O siaip cia rimtas sudas kitas nueitu ir papjautu ka. Salutiniai quetiapino man puse metu buvo,po pirmo menesio lengviau ar dvieju apart uzmust kanors pagalvoji retkarciais. Kazkada pagalvojau kaip butu jei per sventes subadyciau tevus miegancius,nei as ta daryciau nei ka bet vien kad tokias nesamones pagalvoji apsurdas. Nu va toki smagus salutiniai,praeina po puses metu. Bent jau man. Pamazinus doze pasidare "moteriškas lytinis organas" isvis,taigi mazinant pradekit kalk kazka kito STIPRAUS. O siaip istikro neblogas vaistas kad ir kaip bebutu,jis kazka gero tikrai daro,veikia ir nerima,veikia ir miega,nei nuo jo svorio priaugau,galva manau pilnai siame pasaulyje ne taip stimuliuoja kai mirtazapinas uzglusina ar nuo fluxanolio kazkoks sapnas smagus pasidaro. Brudas veikia bet brudas pasislepes velnes. As vistiek nesuprantu kodel turiu gert sita suda su raminanciais kai tiesiog man buvo nuo clonezepamo VISKA sutvarke. Cia vis dar islieka mano gyvenimo mistika. Taip kad jo,pirmas menesis buni kaip velnes,net ir is akiu matosi,naktiniu panikos priepuoliu turejau,tos mintys uz samone stipresnes, geras ir sudinas vaistas. Nu nuo jo ir stovi normliai bent,ne kaip nuo peroxetino kastracija. Zodziu nesitikekit lengvu pasaliniu nuo sito velnio bet apsitvarko tik ilgiau nei kiti vaistai. Bent jau man.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#413591 Kokie atsiliepimai prailginto kvetiapino depresijai/ocd?
Parašė vitamin9
#413787 Kas per sh su tuo quetiapinu,blecha jau nei juoktis nei verkt. Pakeliau doze iki 50mg,zodziu nakti kaip zombis valgai,pries miega ne miego nori o kaip tik neuzmiegi,atsikeliu pastoviai ne issimiegojes o kaip tik 6h pamiegojes ar panasiai. Jau miego trukumas tai nejuokingas jauciasi galva baladot pradeda kognityvines funkcijos slubuot pradeda dakniso geri puse atkandus ketvirtuka viskas plius minus normaliai is bedos nu blt pakeli ten 7mg ir prasideda lomkes lyg nauja vaista buciau pakeles ir viskas hujovai. Tai ar neturi sudas migdyt jomajo.Nori minimaliai pakelt iki 50 kad nerima pamalsins labiau nei 25 tai blt lomkes savaite nuo 12.5mg ir neaisku kada baigsis. Man idomu kas butu 100 ikalus ar 200 turbut sienom vaiksciot pradetum ir skraidyt ismoktum. Jau iki extremu daejau jokios sviesos pries miega tai blt praguli su kruva minciu,tada valgai suda puse valandos kurio net nezinojai kad namie yra kai narkomanas koks ir ant galo nuejes nakti miegot atsikeli kaip isdulkintas po 6h. Kas cia komedija? Blt man jau kaip su miegu kaip susikale taip susikale. Miegojau kaip kudinis nuo kloniko be jokiu kitu vaistu. Mirtazapinas kaip uzmiegi 12h taip uzmiegi tik kad kitu pasaliniu nelabai o cia tai paveike iki metu ir vsio dingo visi miegai atsimenu pirma karta kai ikali tai kaip narkoze ar ka gaves rankojos kojos atsijunge o cia dabar tai pamirsk nors permazai per diena nusikalu plytas nx diena panesiot gal reik i strojkes padirbt tada ir migdyt pradetu.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
ciaupas rašė:Mane vien pamačius kokį tai neuroleptika purtyti pradeda.

Nu o ką daryt tokiems kaip man kai niekas nepadeda? Aš varau 225mg kvetiapino ir visiškai nieko, biškutį tik pamigdo ir tiek. Be jo nežinau ar užmigčiau išvis. Kad ir kaip būtų... bet neuroleptikai greičiausiai kažką padaro bent juntamo. Su antidepresantais tai vartoji vartoji ir net nežinai išvis ar jie padeda. O va kokį rispoleptą įpisi ir nulūžti kaip kūdikis. Gerai būtų be jų, bet aš be jų visiškai nefunkcionuočiau. Vos tik bandau mažint dozes ir iškart nerimas kerta. Dabar net kaiptik jaučiu prašysiu daktarės kad dar kokių neuroleptikų man duotų, kad dar labiau užslopintų mane, nes jau irgi miegu vos po 6h ir kvetiapino nebeužtenka. Žodžiu.. apskritai tie visi vaistai toks įspūdis kad nieko nedaro kartais, bent jau AD tai tikrai nieko konkretaus ir užčiuopiamo nuo jų nejauti.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
ciaupas rašė:Man irgi ad yra visiškas nulis, tik bupropionas veikia

Reiks pasidomėt kas per dalykas. Aišku negaliu sakyt kad visiškai nieko man tie vaistai nedaro, bet nu tikrai nesijaučia tokio progreso kaip anksčiau būdavo. Anksčiau pamenu per tiek laiko jau visiškai remisiją būdavau pasiekęs. O dabar gal vietoj 10%/100% patapau 20%/100%. Nžn, prarandu viltį antidepresantams.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#413795 Kas blogiausia jau žinau ką daktarė sakys. "Keliam paroxetine iki 45mg, dadedam haloperidolio ar fluanxolio".. nu tipo užfarširuot mane kiek įmanoma daugiau ir tai ale padės man. Tai nesinori jau net ir daktarams skųstis, nes jau visi tie haloperidoliai ir kiti š išbandyti.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
vitamin9 rašė:Kas per sh su tuo quetiapinu,blecha jau nei juoktis nei verkt. Pakeliau doze iki 50mg,zodziu nakti kaip zombis valgai,pries miega ne miego nori o kaip tik neuzmiegi,atsikeliu pastoviai ne issimiegojes o kaip tik 6h pamiegojes ar panasiai. Jau miego trukumas tai nejuokingas jauciasi galva baladot pradeda kognityvines funkcijos slubuot pradeda dakniso geri puse atkandus ketvirtuka viskas plius minus normaliai is bedos nu blt pakeli ten 7mg ir prasideda lomkes lyg nauja vaista buciau pakeles ir viskas hujovai. Tai ar neturi sudas migdyt jomajo.Nori minimaliai pakelt iki 50 kad nerima pamalsins labiau nei 25 tai blt lomkes savaite nuo 12.5mg ir neaisku kada baigsis. Man idomu kas butu 100 ikalus ar 200 turbut sienom vaiksciot pradetum ir skraidyt ismoktum. Jau iki extremu daejau jokios sviesos pries miega tai blt praguli su kruva minciu,tada valgai suda puse valandos kurio net nezinojai kad namie yra kai narkomanas koks ir ant galo nuejes nakti miegot atsikeli kaip isdulkintas po 6h. Kas cia komedija? Blt man jau kaip su miegu kaip susikale taip susikale. Miegojau kaip kudinis nuo kloniko be jokiu kitu vaistu. Mirtazapinas kaip uzmiegi 12h taip uzmiegi tik kad kitu pasaliniu nelabai o cia tai paveike iki metu ir vsio dingo visi miegai atsimenu pirma karta kai ikali tai kaip narkoze ar ka gaves rankojos kojos atsijunge o cia dabar tai pamirsk nors permazai per diena nusikalu plytas nx diena panesiot gal reik i strojkes padirbt tada ir migdyt pradetu.

Negalvoji grizt prie mirtazapino? Bent issimiegotum. Plius kvetiapinas ir mirtazapinas migdo per tuos pacius histamininius receptorius, tik kad mirtazapinas stipresnis, o tie receptoriai per laika nusikautrina. Tai mirtazapinas gal dabar būtų pats tas
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Deividas rašė:

Nu o ką daryt tokiems kaip man kai niekas nepadeda? Aš varau 225mg kvetiapino ir visiškai nieko, biškutį tik pamigdo ir tiek. Be jo nežinau ar užmigčiau išvis. Kad ir kaip būtų... bet neuroleptikai greičiausiai kažką padaro bent juntamo. Su antidepresantais tai vartoji vartoji ir net nežinai išvis ar jie padeda. O va kokį rispoleptą įpisi ir nulūžti kaip kūdikis. Gerai būtų be jų, bet aš be jų visiškai nefunkcionuočiau. Vos tik bandau mažint dozes ir iškart nerimas kerta. Dabar net kaiptik jaučiu prašysiu daktarės kad dar kokių neuroleptikų man duotų, kad dar labiau užslopintų mane, nes jau irgi miegu vos po 6h ir kvetiapino nebeužtenka. Žodžiu.. apskritai tie visi vaistai toks įspūdis kad nieko nedaro kartais, bent jau AD tai tikrai nieko konkretaus ir užčiuopiamo nuo jų nejauti.

As dabar kvetiapino 200mg pradejau gert, galiu pasakyt, kad tikrai mirtazapinas labiau migdo.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
LBJ rašė:
Deividas rašė:

As dabar kvetiapino 200mg pradejau gert, galiu pasakyt, kad tikrai mirtazapinas labiau migdo.

Vat aš mąstau irgi prašyt daktarės kad keistų į mirtazapiną. Šiaip jis nelabai stipriai mane migdė, kas valandą prabudinėdavau. O prie ketipinoro 200mg geriau lyg ir buvo. Bet tada dar labai ūmi liga buvo, tai nieko keisto. Dabar gal jau gilesnis miegas būtų nuo mirtazapino. Tik kaip su svoriu? Nes pvz nuo kvetiapino aš jau +8kg priaugau nors badauju vos ne. Mirtazapinas kiek pamenu labai apetitą man keldavo. Ir nežinia ar derinasi su Paroksetinu. Galbūt ir nieko mixas būtų Paroksetinas ryte Mirtazapinas vakare.