Moderatorius: signs

Parašė vitamin9
LBJ rašė:
vitamin9 rašė:Kas per sh su tuo quetiapinu,blecha jau nei juoktis nei verkt. Pakeliau doze iki 50mg,zodziu nakti kaip zombis valgai,pries miega ne miego nori o kaip tik neuzmiegi,atsikeliu pastoviai ne issimiegojes o kaip tik 6h pamiegojes ar panasiai. Jau miego trukumas tai nejuokingas jauciasi galva baladot pradeda kognityvines funkcijos slubuot pradeda dakniso geri puse atkandus ketvirtuka viskas plius minus normaliai is bedos nu blt pakeli ten 7mg ir prasideda lomkes lyg nauja vaista buciau pakeles ir viskas hujovai. Tai ar neturi sudas migdyt jomajo.Nori minimaliai pakelt iki 50 kad nerima pamalsins labiau nei 25 tai blt lomkes savaite nuo 12.5mg ir neaisku kada baigsis. Man idomu kas butu 100 ikalus ar 200 turbut sienom vaiksciot pradetum ir skraidyt ismoktum. Jau iki extremu daejau jokios sviesos pries miega tai blt praguli su kruva minciu,tada valgai suda puse valandos kurio net nezinojai kad namie yra kai narkomanas koks ir ant galo nuejes nakti miegot atsikeli kaip isdulkintas po 6h. Kas cia komedija? Blt man jau kaip su miegu kaip susikale taip susikale. Miegojau kaip kudinis nuo kloniko be jokiu kitu vaistu. Mirtazapinas kaip uzmiegi 12h taip uzmiegi tik kad kitu pasaliniu nelabai o cia tai paveike iki metu ir vsio dingo visi miegai atsimenu pirma karta kai ikali tai kaip narkoze ar ka gaves rankojos kojos atsijunge o cia dabar tai pamirsk nors permazai per diena nusikalu plytas nx diena panesiot gal reik i strojkes padirbt tada ir migdyt pradetu.

Negalvoji grizt prie mirtazapino? Bent issimiegotum. Plius kvetiapinas ir mirtazapinas migdo per tuos pacius histamininius receptorius, tik kad mirtazapinas stipresnis, o tie receptoriai per laika nusikautrina. Tai mirtazapinas gal dabar būtų pats tas

Nuo mirtazapino as nekenciu kazkodel visu :D Ir puse dienos galva nunesta buna :D Ne nu blecha geriau 25mg kvetiapino ir silpnu raminamu ilgo veikimo ir viskas buvo is bedos kol nenusprandziau mest quetiapino nes jis blogas ir gerai jauciausi tai va blin tuoj metai bus :D geriau net negalvot. bandysiu gert siandien ta nukasta puse tabletes ir vsio gal atsigausiu nes viskas buvo gerai vos po puse uzmeciau nesamones kazkokois.as LABAI gerai LABAI LABAI ir dar butent kada man labai blogai buciau cia vasara atgal kol lorazepamo dozes +- nebuvau sugaudes kad po biski sveigciau tai ant tos visiskos sudinos busenos man buvo israse fluxanolio ir zinai ka,as toks ramus vakare budavau kad tiesiog net budavo isjungdavau sviesas ir atsiguldavau,ar net zvakes kelis kartus buvau uzsideges ir taip kaip kunigas koks nueidavau miegoti,ir as pagalvojau atsimenu,blt o kodel as visa gyvenima taip gerai ramei nenueinu miegot? :D :D :D gi taip miegot ir reik,isjungi viska ir ramei uzmiegi,gi visai kitas pasaulis butu ir nerimo diena nebutu. Taigi pageriau biski ten nuo jo lomkes irgi nes musu sundaktares raminanciu nesugebejo duot zmoguj su nerimu meciau as juos ir pabandziau taip pat ramei nueit miegot,galvoju einu ramei uzmigsiu nusiraminsiu,ir spek kas buvo :D :D :D ogi sikna. As nesupratau ar fluxanolis vienas labai gerai pamigde bent pradzioj vakarais nors ir diena mutino,ar jie kartu su quetiapinu kad ir 25mg veike. bet sakau tokios ramybes pries miega senai buvau neturejes,net juokas po to kai pagalvojau o kodel as visada taip neinu ramei miegot,tipo lyg tai nuo manes priklausytu :D reiks pabandyt gal to fluxanolio ir quetiapina tiesiog 25mg gert,cia maxint dozes tai nera tikslo. nes kai raso vaistus kai nebuni normaliai ant raminanciu tai ten nuo kiekvieno sudo lomkes priepuolis gali but o kai raminamus geri normaliai tai ir tu salutini nebijai praeina lengviau. tik tas fluxanolis blecha neuroleptikas,kaip as noreciau paprasto antidepresanto,man jie kazkaip sveikiau skamba :D kaip tas perexotinas nuo kurio geles vysta :D
Parašė vitamin9
#413804 Tai nuo mirtazapino bus +20 :D Reik pabegiot tas i mase kala,as nuo quetiapino skaityk nors ir ne tiek kiek tu geriu,ir pries miega prisiest irgi norisi buna niekaip nepriaugu nors noreciau,gal tu laimingesnis gyveni streso maziau tai ir kali viska :D turek daugiau streso maziau valgyt noresis :D bet jo mirtazapinas miegui ir jei nesidaro pasalinei kaip man tik svoris tai geras vaistas butu visai,pakimarini bent kaip meska ziemos miegu kas nakti :D ten puse tabletes ikali o cia simtais quetiapino kazkokio antipsichiniu varyt kurie ten neaisku kam sukurti kad zmones ozku neisprievartautu :D
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#413805 Vat aš mąstau irgi prašyt daktarės kad keistų į mirtazapiną. Šiaip jis nelabai stipriai mane migdė, kas valandą prabudinėdavau. O prie ketipinoro 200mg geriau lyg ir buvo. Bet tada dar labai ūmi liga buvo, tai nieko keisto. Dabar gal jau gilesnis miegas būtų nuo mirtazapino. Tik kaip su svoriu? Nes pvz nuo kvetiapino aš jau +8kg priaugau nors badauju vos ne. Mirtazapinas kiek pamenu labai apetitą man keldavo. Ir nežinia ar derinasi su Paroksetinu. Galbūt ir nieko mixas būtų Paroksetinas ryte Mirtazapinas vakare.[/quote]

Mirtazapinas su jokiais vaistais nesipjauna, jis vienintelis savo tokios klases.

O del apetito, tai praeina po kokio menesio. Pirmom savaitem sunkiau. Man nuo jo svoris neauga, bet ir nekrenta:D vat nuo SSRI tai auga svoris:x o del migdymo, tai gal nepakankama doze gerei? Nes manes asmeniskai niekas taip nenujungia kaip 45mg mirtazapino :D 12val miego be prabudinejimu. Dabar su kvetiapinu visai ne tas. Bet kita vertus, mane mirtazapinas per daug slopina ir dienos metu. Norisi tik gulet lovoj ir netflixa ziureti. Bet kas liečia nerima, koncentracija, tai tikrai labai neblogi rezultatai. Jeigu ne tas slopinimas, tai likciau prie mirtazapino kaip pagrindinio antidepresanto.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
vitamin9 rašė:Tai nuo mirtazapino bus +20 :D Reik pabegiot tas i mase kala,as nuo quetiapino skaityk nors ir ne tiek kiek tu geriu,ir pries miega prisiest irgi norisi buna niekaip nepriaugu nors noreciau,gal tu laimingesnis gyveni streso maziau tai ir kali viska :D turek daugiau streso maziau valgyt noresis :D bet jo mirtazapinas miegui ir jei nesidaro pasalinei kaip man tik svoris tai geras vaistas butu visai,pakimarini bent kaip meska ziemos miegu kas nakti :D ten puse tabletes ikali o cia simtais quetiapino kazkokio antipsichiniu varyt kurie ten neaisku kam sukurti kad zmones ozku neisprievartautu :D

Tai tas ir keisčiausia, kad aš gan daug sportuoju. Bet nieko keisto... man visada su VISAIS neuroleptikais taspats būna dėl svorio. Visad nusiteikiu kad priaugsiu, bet tikslas priaugt kuo mažiau ir kai liksiu tik ant AD tada nusimesiu. Visad taip būdavo. Bet dabar kai žiūriu kad dar vis negaliu likt tik ant AD tai jau biškį nervina. Dažniausiai po 5-6mėnesių likdavau tik ant seroxat'o ir tada viskas jau čiki būna. Dabar toli gražu dar iki kvetiapino nutraukimo.... žodžiu. Tuo pačiu ir baisu tas kad ilgai neuroleptikų nesinori ryt. Būtent, nežinia ką jie bl pridaryt smegenym gali. Nors ir mirtazapinas daugumai labai pavojingas atrodo... nežinau žodžiu. :? durnizmas.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
LBJ rašė:Vat aš mąstau irgi prašyt daktarės kad keistų į mirtazapiną. Šiaip jis nelabai stipriai mane migdė, kas valandą prabudinėdavau. O prie ketipinoro 200mg geriau lyg ir buvo. Bet tada dar labai ūmi liga buvo, tai nieko keisto. Dabar gal jau gilesnis miegas būtų nuo mirtazapino. Tik kaip su svoriu? Nes pvz nuo kvetiapino aš jau +8kg priaugau nors badauju vos ne. Mirtazapinas kiek pamenu labai apetitą man keldavo. Ir nežinia ar derinasi su Paroksetinu. Galbūt ir nieko mixas būtų Paroksetinas ryte Mirtazapinas vakare.

Mirtazapinas su jokiais vaistais nesipjauna, jis vienintelis savo tokios klases.

O del apetito, tai praeina po kokio menesio. Pirmom savaitem sunkiau. Man nuo jo svoris neauga, bet ir nekrenta:D vat nuo SSRI tai auga svoris:x o del migdymo, tai gal nepakankama doze gerei? Nes manes asmeniskai niekas taip nenujungia kaip 45mg mirtazapino :D 12val miego be prabudinejimu. Dabar su kvetiapinu visai ne tas. Bet kita vertus, mane mirtazapinas per daug slopina ir dienos metu. Norisi tik gulet lovoj ir netflixa ziureti. Bet kas liečia nerima, koncentracija, tai tikrai labai neblogi rezultatai. Jeigu ne tas slopinimas, tai likciau prie mirtazapino kaip pagrindinio antidepresanto.[/quote]
45mg? vaje. neee, aš imdavau tik 10, poto 15, poto 30 pabandžiau, bet greitai ir nutraukiau jau. Apie mėnesį pavartojau, bet labai greit blogėjo situacija, tai teko šokt ant "patikimų" vaistų kuriuos jau išbandęs buvau. Taip ir peršokau ant seroxato su kvetiapinu. Dabar gal net biškį gailiuosi. Na žinai.. mano sveikata tokia, kad aš tik lovoj arba prie kompo arba sportas. Dirbt tikrai nesugebėčiau, nes visiškai nesusikoncentruoju, atmintis visiškai susivarius velniop. Man pasakytų kas nors "atneškite prašau tą ir tą", tai atneščiau ką nors visiškai kito. Amnezija žodžiu kažkokia, alzheimeris :D Tuo pačiu ir fiziškai visas "nutirpęs", kaip ne savam kūne. Tai man nebūtų bėda su mirtazapinu sėdėt namie. Panašu dar gan ilgai sėdėsiu namie jei viskas taip bus kaip dabar. Vat jei koncentraciją gerina, tai man būtų super. Bet man labai blogos asociacijos su mirtazapinu. Kai paėmiau jį, man iškart paaštrėjo mano depersonalizacija, iki tokio lygio kad balsas rodės lyg ne mano, o koncentracija dar labiau pablogėjo. Aišku gal tai buvo tik ligos požymis ir būtų praėję, bet va paliko nekokią asociaciją mirtazapinas.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#413809 Aš čia giriuos kartais kad ale tikrai pagerėjo man, bet kai pagalvoji... vis dar sėdžiu namie ir niekur negaliu išeit. Jo... metas matyt bus gult į vasarą, gal ten atkačialins mane.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Deividas rašė:Aš čia giriuos kartais kad ale tikrai pagerėjo man, bet kai pagalvoji... vis dar sėdžiu namie ir niekur negaliu išeit. Jo... metas matyt bus gult į vasarą, gal ten atkačialins mane.

10-15mg ribose jis neturi jokio poveikio nerimui, bent jau man. Prie 30 jau pradeda rodyti antidepresantini veikima, o prie 45mg jau tikrai rimta antidepresantini veikima. Ir jis labai greit suveikia. Jau 4-5 diena jauciasi teigiamas poveikis.

Tau koncentracijai kvetiapinas tikrai gero nedaro - atvirksciai. Muskarininius receptorius veikia tiek paroxetinas tiek kvetiapinas, kas blogina koncentracija ir didina demencijos rizika senatvej. Siaip jeigu cia tavo vieni pagrindiniu simptomu, kaustanciu tave nuo darbingos veiklos, tikrai reiketu pasvarstyti apie gydymo keitima. Tuo labiau, kad jau 4men kankiniesi su tuo paciu be rezultatu apciuopiamu. Normalus farmakologinis atsakas yra 4-5savaite. Kitaip tariant, jei per du men gydymo vis dar neiseini is namu - kazka darot ne taip.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#413811 Tikiuosi nesupyksi, Deividai, bet labai atrodo, kad esi itikejes ka gydytoja tau sako, jog visi tavo simptomai nuo ligos ir viskas praeis tik reikia palaukt. As per savo "karjera" maciau nemazai daktaru, ir tikrai sudini daktarai dazniausiai neigia salutinius poveikius ir sako, kad cia nuo ligos. Nu blemba, pagal viska, per 3men tu jau pilna remisija turi buti pasiekes jeigu tau gydymas yra tinkamas. O po 4-5 savaiciu turi buti rimtas pagerejimas, o ne "nu nzn gal psgerejo gal ne", kur realiai placebo yra. As galiu pasakyt nuo saves, kad kai vaistai veikia, net baisu pasidaro kaip cia taip gerai jautiesi, galvoji, kad kokia hipomanija. Is kur tos energijos, is kur noras uzkalbinti pardaveja (nors kovoju su socialiniu nerimu), is kur gera nuotaika.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
LBJ rašė:Tikiuosi nesupyksi, Deividai, bet labai atrodo, kad esi itikejes ka gydytoja tau sako, jog visi tavo simptomai nuo ligos ir viskas praeis tik reikia palaukt. As per savo "karjera" maciau nemazai daktaru, ir tikrai sudini daktarai dazniausiai neigia salutinius poveikius ir sako, kad cia nuo ligos. Nu blemba, pagal viska, per 3men tu jau pilna remisija turi buti pasiekes jeigu tau gydymas yra tinkamas. O po 4-5 savaiciu turi buti rimtas pagerejimas, o ne "nu nzn gal psgerejo gal ne", kur realiai placebo yra. As galiu pasakyt nuo saves, kad kai vaistai veikia, net baisu pasidaro kaip cia taip gerai jautiesi, galvoji, kad kokia hipomanija. Is kur tos energijos, is kur noras uzkalbinti pardaveja (nors kovoju su socialiniu nerimu), is kur gera nuotaika.

Na taip, man neteko niekad nuo antidepresantų to pajaust. Mane tik kažkiek apzombina tie visi vaistai ir tiesiog prakenčiu prakenčiu ir atsistatau kažkiek iki tokio lygio kad funkcionuot kažkiek galiu. Poto praeina pora metų kai nebevartoju vaistų ir vėl viskas sugrįžta. Nežinau žodžiu, nebuvo dar tokių vaistų nuo kurių kažką labai gero kaip tu sakai pajusčiau.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#413813 Aš tiesiog ne tai kad įtikėjęs gydytoja, tiesiog neturiu jėgų eiti vėl per visus šalitinius vaistų, vėl pablogės, vėl laukti pagerėjimo... žodžiu. Košmaras vėl lauks manęs numetinėjant paroksetiną ir pradedant kažką naujo. Daug kam išvis net nepavyksta numest paroksetino... tai žinai. Nėra išeities jokios geros mano situacijai. O jei eičiau į vasaros 5 vėl, tai ten išvis... zombiu padaro. Privaro haloperidolio ir trankais iš kampo į kampą kaip daržovė.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Deividas rašė:Aš tiesiog ne tai kad įtikėjęs gydytoja, tiesiog neturiu jėgų eiti vėl per visus šalitinius vaistų, vėl pablogės, vėl laukti pagerėjimo... žodžiu. Košmaras vėl lauks manęs numetinėjant paroksetiną ir pradedant kažką naujo. Daug kam išvis net nepavyksta numest paroksetino... tai žinai. Nėra išeities jokios geros mano situacijai. O jei eičiau į vasaros 5 vėl, tai ten išvis... zombiu padaro. Privaro haloperidolio ir trankais iš kampo į kampą kaip daržovė.

Nu jo... Nu man asmeniskai kai buna blogai tai galvoju pofik tie salutiniai ir biski pakentesiu kol pageres, bet nesikankinsiu visa gyvenima bijodamas iseit is namu. Nenoriu tik egzistuoti uzsidarius marinuotis kaip darzovej. Nenoriu jausti to pastovaus nevilties jausmo :( jo, kai pradedi vartot pablogeja, bet man asmeniškai tai emocine savijauta pablogeja tik keleta dienu, ta laika pasedi ant raminamuju aukstesnes dozes ir vsio.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
LBJ rašė:
Deividas rašė:Aš tiesiog ne tai kad įtikėjęs gydytoja, tiesiog neturiu jėgų eiti vėl per visus šalitinius vaistų, vėl pablogės, vėl laukti pagerėjimo... žodžiu. Košmaras vėl lauks manęs numetinėjant paroksetiną ir pradedant kažką naujo. Daug kam išvis net nepavyksta numest paroksetino... tai žinai. Nėra išeities jokios geros mano situacijai. O jei eičiau į vasaros 5 vėl, tai ten išvis... zombiu padaro. Privaro haloperidolio ir trankais iš kampo į kampą kaip daržovė.

Nu jo... Nu man asmeniskai kai buna blogai tai galvoju pofik tie salutiniai ir biski pakentesiu kol pageres, bet nesikankinsiu visa gyvenima bijodamas iseit is namu. Nenoriu tik egzistuoti uzsidarius marinuotis kaip darzovej. Nenoriu jausti to pastovaus nevilties jausmo :( jo, kai pradedi vartot pablogeja, bet man asmeniškai tai emocine savijauta pablogeja tik keleta dienu, ta laika pasedi ant raminamuju aukstesnes dozes ir vsio.

Bandysiu šnekėtis, bet tiesiog nežinau alternatyvų. Kvetiapiną tai aišku galima pakeist Mirtazapinu, čia vienodai. Bet ką rytais imt vietoj paroksetino tai neįsivaizduoju. Wellbutrin / Zoloft / Prozac. šitų nebandęs niekad, gal kažką iš jų. No idea.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#413822 As tai matyci@u trecio preparato pridejima, nes rezistencine pas tave, nes siaip nemazas dozes geri. Jo, bupropionas variantas tikrai neblogas. Dar galima ta pati kvetiapina keist i prailginto veikimo. Nereik visko griaut, nes keist ssri i ssri dideles logikos ner, tik del koncentracijos nebent. Pregabalinas,bupropionas,mirtazapinas, buspironas, trazodonas dar visokiu NRI yra bet nepamenu pavadinimo kur nesipjautu tau su paroxetine ir quetiapin
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#413823 Vakar galvojau kad mirsiu nuo quetiapino :D saltas prakaitas ismuse, krutine uzkaito, sirdis betkokiu ritmu varyt pradejo. Pfeww. Gal reiks biski pamazint doze
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
LBJ rašė:As tai matyci@u trecio preparato pridejima, nes rezistencine pas tave, nes siaip nemazas dozes geri. Jo, bupropionas variantas tikrai neblogas. Dar galima ta pati kvetiapina keist i prailginto veikimo. Nereik visko griaut, nes keist ssri i ssri dideles logikos ner, tik del koncentracijos nebent. Pregabalinas,bupropionas,mirtazapinas, buspironas, trazodonas dar visokiu NRI yra bet nepamenu pavadinimo kur nesipjautu tau su paroxetine ir quetiapin

Na apie Wellbutrin paskaičiau, tai dėl vyriškų dalykų jis panašu kad super, bet dėl nerimo tai nelabai. Vis dėl to Paroksetinas ir Cipralex geriausia nuo nerimo ale. O jei nekeist, o palikt paroksetiną, tai tada jokios prasmės keist vaistus išvis nelieka. Galima būtų tik pakeist kvetiapiną į mirtazapiną, o paroksetiną palikt tuomet. Bet jei visi čia sako kad galima įsivaryt impotenciją ir demensiją nuo jo... tai jau biškį baisu pasidarė. Geriau gal tuomet nerizikuot ir bandyt numest paroksetiną ir keist cipralexu. Bet jau įsivaizduoju kaip susikruš sveikata tuo periodu kada mažinsiu vieną ir didinsiu kitą...