Čia ieškome antrų pusių <3 ir šiaip žmonių pabendrauti
Parašė Mulius
#415166 Sveiki, ieškau bendraminčių. Vilnius. Depresija, Vienišumas. Jei tai panašu į tavo gyvenimo ritmą parašyk elnisauskas@gmail.com ir rasim bendrą temą. Noriu pakeisti gyvenimą, noriu pakeisti save, noriu tiesiog pasikeisti.
Parašė ana anutele
#416566 Sveiki, aš taip pat ieškau bendraminčių merginų, kurios užsiima siuvinėjimu, esu baigusi Valerija Fic mokymus, tad su mielu noru galėčiau pasidalinti savo patirtimi ir žiniomis, siuvinėjimas man labai padėjo užsimiršti, nukreipti mintis nuo neigiamų emocijų. Jeigu nemokate siuvinėti, mielai pamokinsiu :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#416575 ana anutele, oho kaip pavydžiu. :) Man tai mokykloj dygsniai išeidavo nelygūs visi, tai nusprendžiau, kad aš nelabai tam gabi. :) Bet visada žaviuosi žmonėmis, kurie moka siuvinėti. :)))
Parašė Gintaras Gince
#416665 Gal kokia panelė yra vieniša kaip aš ir nori susirašinėt apie bet ką. Man 30 metų, esu labai nedrasus, ieškau taip pat nedrasios panelės. Megstu aktyvų laisvalaikį, bet šiuo metu nėra noro ir jėgu. :sos:
Vartotojo avataras
Parašė Kurama
#416696 Man tai noro yra, bet jėgų ne. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė ElizabethFo
Gintaras Gince rašė:Gal kokia panelė yra vieniša kaip aš ir nori susirašinėt apie bet ką. Man 30 metų, esu labai nedrasus, ieškau taip pat nedrasios panelės. Megstu aktyvų laisvalaikį, bet šiuo metu nėra noro ir jėgu. :sos:

Panasiai jauciuosi, 29 metai ant kulnu lipa, esu drasi/nedrasi :D drasi savo erdvej, duse :D o socialiniai reikalai, o varge... parasyk,jeigu sudomino.
mielai pabendrauciau. truksta bendraminciu. zmoniu... apskritai. vienise 100 procent :roll: