Moderatorius: Astro-Meška

Parašė tootsybraunstain
#358376 Siendien po menesio ramaus gyvenimo, vel pradejau galvot apie saves zalojima. Nezinau kodel. Gal toode,kad:
1.siendien sapnavau sapna, kuris reishkia ishsiskirima su mylimuoju. Kazkaip labai paemiau i galva nors zianau kad tai tik sapnas.
2. Gal del to kad bijau po atostogu rytih grizt i darbba?
3. Jau pora dienu girdziu balsus.
4. Ir kazkaip vel norisi skausmo.

labai bijau ateities, zinau kad nemirsiu sava mirtim. Tik nesuprantu kodel delsiu. Jau nuo liepos nebamdziau zudytis. Zalojausi spalio pradzioje. Bet dabar mane vel lyg uzvalde. Nesuprantu kodel. I ligonine nenoriu. Tik 2,5 men kaip paleido. Atsidarau nuotraukas su pjaustymais ranku ir groziuosi. Noriu matyt savo krauja. Bet ir bijau. Nesuprantu kas vyksta...
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#358380 Panasu i baime kartu su nerimu. Gerdavau kaip tai budavo, ir dabar dar buna, bet kai atsikeliu po kokios valandos pajauciu, neaisku, nuo ko taip uzeina, atrodo, kad orai itakoja, sviesos diena skirtumas gal... Tokia busena vadinu ja mirtimi arba tamsa :)
Arba manau dar tau gali but kitas variantas didele baime plius super jautrumas, itarumas, aplinka keista, zmones, todel girdi balsus. Gal turi kokiu vaistu papildomai extra atveju ar raminamu, man tai lexotanilis padedavo, dabar relaniuma turiu leidziama tam, bet link vakaro pagulinet norisi su pertraukom.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#366937 Ryt einu pas naują psichiatrę ,nes mano daktarė dekretinėse. Bijau ,kad nepakeistų vaistų .Paskirti vaistai man tinka .
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#366938 na maingirdai, jei tau tie vaistai tinka, nebijok manau kad tikrai nekeis, man kita savaite reikes irgi pas psihetra, nes vaistai eina i pabaiga.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#367030 Nemaloni šiandien buvo nauja psichiatrė. Man nepatiko .... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#367057 gal maingirdai priprasi, kartais taip buna kad is pradziu netinka, o paskui ziuri kad visai nieko.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Astronautė-Myška rašė:Bijau, kad neužteks smegenėlių mokslams... :bloga
Nebijok , viskas bus gerai . :super
Parašė zazule
#433605 Dabar labai gerai jaučiuosi, grįžo noras bendrauti. Bijau, kad tai nebūtų paūmėjimo požymis, nes aš labiau intravertė esu. Anksčiau tas didžiulis noras bendrauti buvo prieš psichozės pradžią. Vaistus šiuo metu geriu tvarkingai.