Moderatorius: signs

Parašė Ramunyte
Deividas rašė:
Ramunyte rašė:
Deividas rašė:Man beje geriau. Nebėra tokio didelio nerimo kaip buvo, nebėra panikos atakų. Bet dar daug simptomų išlikę. Sakau man zoloftas visai gerai, tikrai geriau nei paroksetinas buvo. Suprask kad ne visiems taip lengva pagyt. Jei tau lengva pagyt ir pakanka vienų vaistų tai super. Man vaistai taip gerai nebepadeda kaip anksčiau. Plius visai mažas dozes imu jau. Kvetiapino 50mg ir mirtazapino 7.5mg tai čia kaip oras :D

Labas Deividai,zolftas tai čia ad?gal ir sūnui tiktu?nes tikrai mums kažko reikia tik nebežinau ko…dėl pykčio irzlumo,veiklos kad judėti daugiau galetu nuotaikai ypač …

Taip, zoloftas yra AD. Nuo depresijos, nerimo, panikos priepuolių man skirta. Nežinia ar jūsų sūnui AD padėtų. Jei pas jį yra nerimo ir depresijos tai tuomet taip. Irzlumas ir pyktis irgi kartais nuo nerimo/įtampos būna. O dėl neuroleptikų tai keista kad vis sūnui nepadeda. Reikia toliau galvot kokius atitaikyt. Vieni iš stipresnių tai leponex, olanzapinas, bet jūs berods jau bandėt olanzapiną. Šiaip sakoma kad kai niekas nepadeda nuo šizo simptomų, tai leponex skiria. Tai nežinau.. gal tą reikėtų išbandyt

Dabar bendru darbu dar aiškinsis Psichologe kartu su paichiatre dviem menesiems vazinesime kompleksinis gydymas bus,nuspręs ar pas ji ne vaizduotėje tie vaizdai,nes kliedesine kartais simptomatika išlenda tai gali buti kad jis iš baimes įsivaizduoja :bloga nu zodziu vazinesime žiūrėsime ,ir biski koregavo vaistus tai vel kantriai lauksim :))) nis dar vaikas todėl ne viską jiems skiria kiek supratau :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Ramunyte rašė:labas nu zodziu mums dabar nuime arispa 10mg paliko is20mg piko haloperidoli dar ir pridėjo depakina ,tai nežinau nuo rytojaus bandom.nes ale arispa sukėlė pykti irzlumą ar taip galetu buti?

Taip, manau tikrai gali. Haloperidolis irgi gali. Man kuomet būdavo dar labai bloga savijauta, beveik visi vaistai sukeldavo pyktį. Net ir nuo mirtazapino kažkoks agresyvumas buvo išlindęs. Bet man tik labai trumpam, poto dingsta. Nors kai sirgau anksčiau ir teko haloperidolį vartot tai gan ilgą laiką buvau piktas ir irzlus. Bet kažkaip su tuo susigyveni ir su laiku praeina. Šiaip džiugu kad judat į priekį, tikrai manau atrasit pagaliau tuos vaistus. Depakinas tai kaip suprantu kad nuotaikas lygintų, tai irgi labai svarbu. O kaip dėl leponex? Nešnekėjot? Na manau daktarai žino ką daro, reik pasitikėt. Gal leponex nesiūlo dėl kažkokių priežasčių.
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:
Ramunyte rašė:labas nu zodziu mums dabar nuime arispa 10mg paliko is20mg piko haloperidoli dar ir pridėjo depakina ,tai nežinau nuo rytojaus bandom.nes ale arispa sukėlė pykti irzlumą ar taip galetu buti?

Taip, manau tikrai gali. Haloperidolis irgi gali. Man kuomet būdavo dar labai bloga savijauta, beveik visi vaistai sukeldavo pyktį. Net ir nuo mirtazapino kažkoks agresyvumas buvo išlindęs. Bet man tik labai trumpam, poto dingsta. Nors kai sirgau anksčiau ir teko haloperidolį vartot tai gan ilgą laiką buvau piktas ir irzlus. Bet kažkaip su tuo susigyveni ir su laiku praeina. Šiaip džiugu kad judat į priekį, tikrai manau atrasit pagaliau tuos vaistus. Depakinas tai kaip suprantu kad nuotaikas lygintų, tai irgi labai svarbu. O kaip dėl leponex? Nešnekėjot? Na manau daktarai žino ką daro, reik pasitikėt. Gal leponex nesiūlo dėl kažkokių priežasčių.

Kolkas dėl leponex nešnekėjome,taip dėl nuotaikos,gal biski ir nerimą irzlumą nuims nu zesime :bloga Ačiū Deividai judam i prieki ,tik labai sunku ir jam ir man, kaip mamai,bet tikrai darom viską ka galime :heart fabar plius lankom psichologą kartu su psihiatre kompleksinis gydymas ,patiko psichologe isikalbes ir pan pamokys jo ko dar nemoka ir pan.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#418897 Super, jeigu jam patinka šnekėtis, gali dėmesį išlaikyt tada labai šaunu. Turėtų tikrai naudos atnešt. :super
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Super, jeigu jam patinka šnekėtis, gali dėmesį išlaikyt tada labai šaunu. Turėtų tikrai naudos atnešt. :super

Kai nebeatlaiko viską išsako ir į vaikų linija skambina :heart sakau jai tau tik padeda skambink kalbėk daryk viską kas tau padeda :)))
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Super, jeigu jam patinka šnekėtis, gali dėmesį išlaikyt tada labai šaunu. Turėtų tikrai naudos atnešt. :super

Labai tikiuos,kad nors kiek pades :heart
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#418942 O cia ne tas pats zmogiukas kur valgymo sutrikimo turi? Nes tada leponexas tikrai netiks, nes jis labiausiai is visu svori augina
Parašė Ramunyte
LBJ rašė:O cia ne tas pats zmogiukas kur valgymo sutrikimo turi? Nes tada leponexas tikrai netiks, nes jis labiausiai is visu svori augina

Ko gero taip tas pats :bloga Ne ne mes jo ir nebandysime.beje mes dar vaikai 15metu mums tik,todėl manau tikrai daug ko dar ir nesiūlys .
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#418975 Nu jo, paaugliams dar sunkiau, daug kas ir vystymasi, brendima paveikt gali. Sekmes, nepasoduokit!
Parašė Ramunyte
LBJ rašė:Nu jo, paaugliams dar sunkiau, daug kas ir vystymasi, brendima paveikt gali. Sekmes, nepasoduokit!

O taip bausu su tokiom ligom tokiame amžiuje…Ačiū bandom.o idomu kaip kvetepinas dėl pykčio ?mum bipolerinis dabar daugiau veikia…
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419001 Šiaip kvetiapinas ir nuotaikas stabilizuoja. Bet kaip neuroleptikas nuo šizo simptomų tai nežinau, gal kiek per silpnas. Bet turint omeny kad jūs vartojat dar ir haloperidolį, tai gal visai geras variantas. Jis aukštesnėm dozėm tinka šizoafektiniam.
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Šiaip kvetiapinas ir nuotaikas stabilizuoja. Bet kaip neuroleptikas nuo šizo simptomų tai nežinau, gal kiek per silpnas. Bet turint omeny kad jūs vartojat dar ir haloperidolį, tai gal visai geras variantas. Jis aukštesnėm dozėm tinka šizoafektiniam.

Mums šizoefktinis mišrus ,bipolerinis.Chm na reiks tureti omeny.ačiū Deividai :)))