- 2021 10 04, 15:21
Oi paliko turejo buti haloperidoli
Deividas rašė:Ramunyte rašė:Deividas rašė:Man beje geriau. Nebėra tokio didelio nerimo kaip buvo, nebėra panikos atakų. Bet dar daug simptomų išlikę. Sakau man zoloftas visai gerai, tikrai geriau nei paroksetinas buvo. Suprask kad ne visiems taip lengva pagyt. Jei tau lengva pagyt ir pakanka vienų vaistų tai super. Man vaistai taip gerai nebepadeda kaip anksčiau. Plius visai mažas dozes imu jau. Kvetiapino 50mg ir mirtazapino 7.5mg tai čia kaip oras
Labas Deividai,zolftas tai čia ad?gal ir sūnui tiktu?nes tikrai mums kažko reikia tik nebežinau ko…dėl pykčio irzlumo,veiklos kad judėti daugiau galetu nuotaikai ypač …
Taip, zoloftas yra AD. Nuo depresijos, nerimo, panikos priepuolių man skirta. Nežinia ar jūsų sūnui AD padėtų. Jei pas jį yra nerimo ir depresijos tai tuomet taip. Irzlumas ir pyktis irgi kartais nuo nerimo/įtampos būna. O dėl neuroleptikų tai keista kad vis sūnui nepadeda. Reikia toliau galvot kokius atitaikyt. Vieni iš stipresnių tai leponex, olanzapinas, bet jūs berods jau bandėt olanzapiną. Šiaip sakoma kad kai niekas nepadeda nuo šizo simptomų, tai leponex skiria. Tai nežinau.. gal tą reikėtų išbandyt
Dabar bendru darbu dar aiškinsis Psichologe kartu su paichiatre dviem menesiems vazinesime kompleksinis gydymas bus,nuspręs ar pas ji ne vaizduotėje tie vaizdai,nes kliedesine kartais simptomatika išlenda tai gali buti kad jis iš baimes įsivaizduoja nu zodziu vazinesime žiūrėsime ,ir biski koregavo vaistus tai vel kantriai lauksim nis dar vaikas todėl ne viską jiems skiria kiek supratau