Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419006 Oi dėl depakino neįsivaizduoju, neteko vartot. Šiaip antiepileptikai greit suveikia. Kai kuriems simptomams per valandas. Kai kuriems kelios dienos. Bet nesu tikras, gal kas kitas apšvies
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419008 Pilnas atsakas yra kaip ir neuroleptiku - 6 +-2 savaites, nors ligoninese daznai deda neuroleptikus galvodami, kad jie greitesni. Bet plius minus tas pats, tik, kad nuotaikos stabilizatoriai zymiai maziau jaukia hormonus tik, kad nera tokie efektyvus malsindami umias bukles.

Gali buti, kad depakinas pades ir nuo pykcio problemu.
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Oi dėl depakino neįsivaizduoju, neteko vartot. Šiaip antiepileptikai greit suveikia. Kai kuriems simptomams per valandas. Kai kuriems kelios dienos. Bet nesu tikras, gal kas kitas apšvies

Ačiū Deividai ,na lauksim ir zesime :)))
Parašė Ramunyte
LBJ rašė:Pilnas atsakas yra kaip ir neuroleptiku - 6 +-2 savaites, nors ligoninese daznai deda neuroleptikus galvodami, kad jie greitesni. Bet plius minus tas pats, tik, kad nuotaikos stabilizatoriai zymiai maziau jaukia hormonus tik, kad nera tokie efektyvus malsindami umias bukles.

Gali buti, kad depakinas pades ir nuo pykcio problemu.

Ačiū ,tad tikrai reikia laukti, plius minus .Ir zesime,labai tikimes ir pykti kad sutvarkys :bloga
Parašė Ramunyte
#419047 Aš isigandau ,kad nuo epilepsijos, bet paskaiciau toliau ir nuo biboliniu,tada apsiraminau biski ,Ojoj išviso butų gerai be vaistų mano gražuoliukui,bet ,kad su tokiom ligom neina…labai gaila}
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419048 Taip, kai kurie antiepileptikai yra skirti nuotaikoms stabilizuot arba net ir nerimui, nėr ko bijot :)
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Taip, kai kurie antiepileptikai yra skirti nuotaikoms stabilizuot arba net ir nerimui, nėr ko bijot :)

O taip o aš tikrai taip isigandau :))) Dabar duodam tik po puse tabletes siand skambins gydytoja, zesim kada didinti reikes iki vienos tabletes dienoj .
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419092 Normalu keliant SSRI dozę, kad ligos simptomai išlenda? Kažkoks nežinau.. atsikeliu ir atrodo viskas tuščia viduje kaip ligos pradžioj. Vienintelis dalykas kurį išmasčiau tai kad keliu zolofto dozę.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419094 Man buna nuo ssri, kad atrodo dar labiau depressed esi, jei keli doze. Vieninteli logiska paaiskinima sugalvojau, kad sumazeja nerimas ir dėl to tuscias palieki. Nes nerimas vistiek yra sioks toks motyvatorius
Parašė Noryte
#419097 Aš sertralina daug metų gėriau, buvau jį sumažinus iki 25 mg, bet vasarą labai sveikata suprastėjo, padidinau iki 75 mg, tai turėjau du labai stiprius panikos priepuolius, kad net į ligoninę važiavau. Tai gydytoja pakeitė į Cymbaltą 30 mg, dabar ją geriu, kolkas iki 60 mg dar nedidinu, bandau su 30 mg tvarkytis.
Parašė Ramunyte
Astronautė-Myška rašė:Na man depresiją nuėmė... Nerimas man būna tarp žmonių, tai jis ir būna tarp jų. O depresijos keturis metus neturiu, būna blogesnių dienų, bet šiaip viskas gerai su tuo.
Dėl miego taip... ne kas... Ir pradžioj labai visokius durnus sapnus sapnuodavau, nemalonius... Tai gyd. sakė, kad gali būti nuo AD. :bloga Prabusdavau gal dešimt k. per naktį. Bet čia gali būti ir dėl to, kad namie sėdėjau. Nes dabar kai išeinu į DS ir reik keltis puse šešių, tai mažiau k. prabundu, bet aš nesikeliu iš lovos... Tiesiog pasivartau ir vėl užmiegu. :)
O tu visai negali miegot kaip supratau? :bloga

O prie kokiu vaistų geri zolofta dar?
Parašė Edgaraskarma
#419099 Sveiki,

turiu nemigos sutrikimų ir gydytoja primygtinai liepia gerti zolofta, aš jai aiškinu, kad nuo jo dar labiau nemiegu, jinai vistiek tiesiog liepia jį gerti. Sakykit, ar zoloftas kam nors sutvarkė miegą? Nu jis kaip ir nuo nerimo, bet jums nekeista, kad jinai man jį išrašė miegui?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419100 Na matai man kaiptik kai nerimas padidėja tai padidėja ir dpdr ir "hollow body" jausmas. Tai kažin ar gali būt nuo zoloft? Man regis SSRI didinimas savaitei ar dviem gali padidint nerimą ar klystu? Na dar sumažinau mirtazapino iš 7.5mg per pusę :D tai ten išvis laužau su mikroskopu po 3-4mg. Bet nemanau kad mirtazapino toks mažas pokytis galėjo iššaukt nerimą?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Edgaraskarma rašė:Sveiki,

turiu nemigos sutrikimų ir gydytoja primygtinai liepia gerti zolofta, aš jai aiškinu, kad nuo jo dar labiau nemiegu, jinai vistiek tiesiog liepia jį gerti. Sakykit, ar zoloftas kam nors sutvarkė miegą? Nu jis kaip ir nuo nerimo, bet jums nekeista, kad jinai man jį išrašė miegui?

Na šiaip labiau raminantis tai cipralex/seroxat. Bet ir su zoloftu viskas tvarkoj. Pradžioj gal ir sunkiau miegosi, bet poto kai pripranta organizmas prie vaisto pradėsi geriau miegot. Bet nu žinai.. čia labai individualu. Kiekvienam vis kitaip.
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:O prie 100mg labai aktyvuoja? Nes man tai aktyvavimo tikrai nereik. Man pakolkas nekelia dozės kažkodėl, palikę prie 50mg jau virš mėnesio. Man vis noris daugiau išbandyt :D kažkaip mažokai tie 50mg jaučiu. Nors nebloga savijauta, nerimas kaip ir sumažėjęs, bet visvien pasaulis dar nespalvotas :D Gal prie 100mg biškutį ir depresinius simptomus apmažintų.

O Deividai kaip tau,ar dar geri si vaistą ?nuima depresiškuma?