Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419103 Na kažkiek geriau nei buvo su Seroxat. Bet tikrai iki pilnos remisijos dar pasvajot tik. Apskritai man toks įspūdis kad kuo dažniau sergi šitom ligom tuo mažiau vaistai veikia. Jau beveik metus geriu vaistus, o sveikata tokia 50/50. Kai anksčiau per tiek laiko jau tikrai ramesnis būdavau :D Pakėlė dabar jau dozę iki 100mg tai žiūrėsiu, bet stebuklų nesitikiu.
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Na kažkiek geriau nei buvo su Seroxat. Bet tikrai iki pilnos remisijos dar pasvajot tik. Apskritai man toks įspūdis kad kuo dažniau sergi šitom ligom tuo mažiau vaistai veikia. Jau beveik metus geriu vaistus, o sveikata tokia 50/50. Kai anksčiau per tiek laiko jau tikrai ramesnis būdavau :D Pakėlė dabar jau dozę iki 100mg tai žiūrėsiu, bet stebuklų nesitikiu.

Nu jo blemba Ziauru tikrai :bloga Parasyk kaip su 100mg :)))
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419106 Su tuo nerimu tai jo.. atrodo kaip ir lengva liga, bet nerimas vis dėl to sunkiai tvarkosi irgi. Na nieko, kada nors tai vistiek turi praeit :D
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Su tuo nerimu tai jo.. atrodo kaip ir lengva liga, bet nerimas vis dėl to sunkiai tvarkosi irgi. Na nieko, kada nors tai vistiek turi praeit :D

Na tikrai atrodo tikkkk nerimas,o kaip sunku su juo…taip tikrai Tu teisus, kada nors ,tai tikrai -turi praeiti ,to ir linkiu Deividai :)))
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419108 Jei būtų tik nerimas, tai dar dar kaip nors, galima būtų pakentėt. Bet kad nuo to nerimo visas paketas simptomų prasideda. Tiek fizinių tiek psichinių, tai va ir tenka kovot su tais visais simptomais :D
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Jei būtų tik nerimas, tai dar dar kaip nors, galima būtų pakentėt. Bet kad nuo to nerimo visas paketas simptomų prasideda. Tiek fizinių tiek psichinių, tai va ir tenka kovot su tais visais simptomais :D

Va va čia ir baisiausia :bloga O mano sūnus vis sako nesuprantu ,kodel man neskiria antidepresantu,o ta depakina sakau daktarai gal geriau zino tai zesime ,kaip kas…Laikykis Deividai :)))
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419117 Dėkui. Hmm.. na nežinia kodėl neskiria. Gal nemato nei depresijos simptomų nei nerimo. Bet kai tokia sunki sveikata tai manau pas kiekvieną būtų nerimas. Na.. daktarai gal labiau supranta, aišku visada galit pasiklaust dėl AD ar reikia ar ne jam.
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Dėkui. Hmm.. na nežinia kodėl neskiria. Gal nemato nei depresijos simptomų nei nerimo. Bet kai tokia sunki sveikata tai manau pas kiekvieną būtų nerimas. Na.. daktarai gal labiau supranta, aišku visada galit pasiklaust dėl AD ar reikia ar ne jam.

Mum minėjo jog pykti gali dar iškelti ,bet dabar sumazino arispa ,tai zesime .gal ir pyktis mažės gal :bloga o gal ir ne tada reikes zeti ,gal reiks prašyti.zesime ka depakinas pades ar ne.o kiek tablečių esate gere depakino kas bande ji?mums reikes iki 3tableciu ar čia norma?isigandau jog daug :bloga bet sakė jai toleruos mažins haloperidoli ,oi butų gerai.tai zesime kaip kas.
Parašė Ramunyte
#419123 Chm gal ir ne depresija tada,bet mums trūksta džiaugsmo ,nėra motivacijos kolkas sako toks tuščias ,nors į mokykla atsikelia eina ,siand knygas jau bande imti į rankas.tik vis primenu jog valykis dantis ir pan .praustis nueina tai irgi gerai.tik trūksta tos laimes to chormono ar ko ,noro gyventi, o ne kaip jis sako man pofig viskas.ir aišku irzlumas pyktis .dar yra.gal kiek mažesnis jau sunku dar pasakyti.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419131 Normalu, palaikomoji doze yra 1000-1500mg. Reikia daryti kraujo tyrima, kad paziureti valproines rugsties koncentracija kraujyje ir pagal tai spresti. Nes skirtingi zmones skirtingai metabolizuoja, o per didele doze yra toksiska
Parašė Ramunyte
LBJ rašė:Normalu, palaikomoji doze yra 1000-1500mg. Reikia daryti kraujo tyrima, kad paziureti valproines rugsties koncentracija kraujyje ir pagal tai spresti. Nes skirtingi zmones skirtingai metabolizuoja, o per didele doze yra toksiska

Kas gali buti nuo per dideles dozes?nes nuo vakar geriam po tablete ryte ir vakare,siand mokykloj uzejo drebulys ir nerimas kvėpavimas sutriko išgėrė dezepamo praėjo ,ar gali buti nuo to?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419137 Nu siaip depakinas pasireiskia kaip tik raminamu poveikiu, tai nebutinai nuo to. Dabar jam siaip daug streso gali buti del visu ligu, plius mokykla. Man mokykloj daznai tokie priepuoliai istikdavo.

Depakino dazniausias salutinis yra pykinimas, tai tas tikrai gali but, nes net 60proc. zmoniu jis buna
Parašė Ramunyte
LBJ rašė:Nu siaip depakinas pasireiskia kaip tik raminamu poveikiu, tai nebutinai nuo to. Dabar jam siaip daug streso gali buti del visu ligu, plius mokykla. Man mokykloj daznai tokie priepuoliai istikdavo.

Depakino dazniausias salutinis yra pykinimas, tai tas tikrai gali but, nes net 60proc. zmoniu jis buna

Blyn kaip baisu skaičiau kad gali sutrikti kvėpavimas lapeli,kaip baisu dabar siaubas .o gydytoja bus dabar tik pirmadieni.
Parašė Ramunyte
Ramunyte rašė:
LBJ rašė:Nu siaip depakinas pasireiskia kaip tik raminamu poveikiu, tai nebutinai nuo to. Dabar jam siaip daug streso gali buti del visu ligu, plius mokykla. Man mokykloj daznai tokie priepuoliai istikdavo.

Blyn kaip baisu skaičiau kad gali sutrikti kvėpavimas lapeli,kaip baisu dabar siaubas .o gydytoja bus dabar tik pirmadieni.

Na taip būdavo ,bet taip pirma drebulys tada su kvėpavimu tai nėra buve.Chm .Ačiū stebesim.