Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419446 Ok dėkui už info. Reiks mąstyt ką toliau..
Parašė Graikas
Egidam rašė:Aš pats nebandęs, praktiškai nepasakysiu, bet iš kitų matytų tyrimų forume tokią nuomonę susidariau. Galbūt buvo nemažai, kuriems ir padėjo, bet po to negrįžo į forumą pasidalinti rezultatais. Žodžiu Clomid tas preparatas, pasiskaityk apie kitų patirtį.

Kelia,kelia clomid'as lh,kol vartoji. Imk trt ir nekvailiok su zemu testu. Zemas testas=depresivi nuotaika ir dar begale blogu dalyku
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419450 Na mano atvejis tai kiek kitoks. Aš pradėjau sirgt jau būdamas 17m depresija (dabar man 32). Tai man depresija ne nuo hormonų disbalanso. Aišku tiek metų su pakrikusiais nervais ir hormonus suėdė dabar jau. Gal dabar jau ir prisideda prie depresijos kažkiek. Jeigu tas injekcijas reik darytis vos ne kas savaitę ir visą gyvenimą ir dar natūralią gamybą sugadina tai nežinau... manau nesidarysiu.
Vartotojo avataras
Parašė Egidam
#419451 Jeigu kompensuojamą nebido išrašytų, tai imčiau negalvodamas. Jį leistis kas 2-3 mėn reiktų, kas tikrai nėra blogai. Aišku, reiktų su gydytoju sutart, kad laikyt normal high testo lygį, jei jau vartot trt, kad 25 mol kokie būtų. O ne kad bus tau kokį 15 ir sakys normoj.
O jei kompensaciją duoda, kai žemiau normos tik būna, tada imi Sustanon(jei taupimo sumetimais), ir po kurio laiko tau a taip a taip turės skirt kompensuojamą, nes testas bus tikrai žemiau normos be Sustanon dozių.
Aš tai pasibandyčiau kokius 4 mėn pasileist, žiūrėt kaip savijauta keičias. Ir jei tarkim nejauti kažkokio pagerėjimo nutraukt ir atstatyt naturalų testą. Kursuojantys dauguma atstato testą po tokio laikotarpio. Bet duodu 99%, kad bus geriau, ypač kai dabar esi pripratęs prie tokio testo lygio.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419483 Man nuo daugumos SSRI būna nevalingas kaklo/galvos tikas. Bet nesu įsitikinęs kad čia nuo ssri. Gali būt nuo ligos, nes kai nervai aprimsta dingsta ir tikas. Šiaip manau gali būt, bet mažai šansų. Labiausiai tipiniai psichotikai sukelia šitus š.
Parašė Baran
#419484 Kokie dar salutiniai nuo Sertralino Jums buvo? Siaip prasidejo depresija kazkokia, vidutine, nieko nesinori veikti, jegu nelabai yra ( viena savaite 25 mg geriau, nuo siandien 50 mg ), atrodo pagylino depresija, bet reikia laukti.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419488 Man gan stipriai padidėjo nerimas kai mečiau paroksetiną ir perėjau prie sertralino. Ir viduriai buvo užkietėję biškutį. Per savaitę ar pora praėjo viskas. Dabar visada kai keliu dozę padidėja nerimas, bet tik keliom dienom, poto praeina. Šiaip dar apetitas gan sumažėjo lyginant su paroksetinu. Visa kita nežinau, kaip ir nieko daugiau nejaučiau neigiamo.
Parašė Baran
Deividas rašė:Man gan stipriai padidėjo nerimas kai mečiau paroksetiną ir perėjau prie sertralino. Ir viduriai buvo užkietėję biškutį. Per savaitę ar pora praėjo viskas. Dabar visada kai keliu dozę padidėja nerimas, bet tik keliom dienom, poto praeina. Šiaip dar apetitas gan sumažėjo lyginant su paroksetinu. Visa kita nežinau, kaip ir nieko daugiau nejaučiau neigiamo.

O kiek mg vartuoji Sertralino?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419504 Dabar 87.5. Vieną dieną 75, kitą dieną 100. Tuoj peršoksiu prie 100mg. Bet didžiausias nerimas buvo pradžioj kai įvedinėjau 50mg. Dabar kai keliu dozę tai tik labai trumpam nerimas padidėja ir vėl normalizuojasi viskas. Na ir viduriai biškį sutrinka keliom dienom.
Parašė Baran
Deividas rašė:Dabar 87.5. Vieną dieną 75, kitą dieną 100. Tuoj peršoksiu prie 100mg. Bet didžiausias nerimas buvo pradžioj kai įvedinėjau 50mg. Dabar kai keliu dozę tai tik labai trumpam nerimas padidėja ir vėl normalizuojasi viskas. Na ir viduriai biškį sutrinka keliom dienom.

As antra diena 50 mg geriu, tai tenka raminamaisiais nerima numusynet, gal su laiku praeis.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419522 Na matai kad tau tas nerimas visada būna tai sunku pasakyt ar tau sertralinas nerimą iššaukia. Bet šiaip vartok bent pora mėnesių 50-100mg, gal pagaliau padės SSRI tau :)
Parašė Baran
#419523 Bandysiu, bet dar viena problema geriant Sertralina ( man ), kad isgeriu ir raminamuju, nerima nuima, bet toks pastovus aktyvinimas, kad kazka norisi daryti, ar skaityti, ar ziureti ka nors, ar dar kazka, sunku ramiai guleti. Nerimo nera, bet aktyvavimas kazkoks, aisku, kad jeigu nebutu depresijos ir butu noras ir malonumas skaityti, ziureti kazka, tai butu kitaip. Dabar gaunasi, kad per prievarta tai darau. Gal su laiku nebus tokio aktyvinimo.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419527 Turėtų praeit jei čia šalutinis ir prieš tai nebuvo. Man kažkaip visai normaliai, nėra aktyvinimo tokio kaip įsivaizdavau. Aš tą nemalonų aktyvinimą tik nuo neuroleptikų jausdavau, akatiziją tą prakeiktą, bet gal tau kitaip kažkaip. Gal ir nuo pačio nerimo biškį aktyvus jauties, nerimastingas tiesiog, nenusėdi vietoj. Vartok ilgesnį laiką ir pažiūrėsi ar padeda ar ne. 50mg gan gera dozė nerimui. Jeigu ką užkelsi iki 100 jei per daug neaktyvins.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Baran rašė:Bandysiu, bet dar viena problema geriant Sertralina ( man ), kad isgeriu ir raminamuju, nerima nuima, bet toks pastovus aktyvinimas, kad kazka norisi daryti, ar skaityti, ar ziureti ka nors, ar dar kazka, sunku ramiai guleti. Nerimo nera, bet aktyvavimas kazkoks, aisku, kad jeigu nebutu depresijos ir butu noras ir malonumas skaityti, ziureti kazka, tai butu kitaip. Dabar gaunasi, kad per prievarta tai darau. Gal su laiku nebus tokio aktyvinimo.

Nera tokiu antidepresantu, kad isgertum ir kaifuotum viska darydamas, cia jau narkotiku reiktu nebent. Antidepresantai ir turi aktyvuoti
kazkiek ir duoti motyvacija daryti dalykus, o ne tik lovoj guleti ir i siena ziureti. Jeigu pradejai daryti dalykus - ziureti filmus ar skaityti ar dar kazka, nerimo nera - valio, sveikinu, tau veikia antidepresantai.

Malonumo negavimas is dalyku, vadinamas anhedonija yra net salutinis poveikis antidepresantu. Kadangi nujautrina tavo emocijas, nebejauti ir malonumo.