- 2021 10 24, 16:16
Sveiki, vat giriausi, giriausi, kad mane aktyvuoja ir kazka veikiu, dabar prasidejo kitaip, mieguistumas diena, jegu truksta,jauciu pastovu nuovargi. Gal vartuoti Zolofta nakciai? Jau antra diena tokie salutiniai.
LBJ rašė:Baran rašė:Bandysiu, bet dar viena problema geriant Sertralina ( man ), kad isgeriu ir raminamuju, nerima nuima, bet toks pastovus aktyvinimas, kad kazka norisi daryti, ar skaityti, ar ziureti ka nors, ar dar kazka, sunku ramiai guleti. Nerimo nera, bet aktyvavimas kazkoks, aisku, kad jeigu nebutu depresijos ir butu noras ir malonumas skaityti, ziureti kazka, tai butu kitaip. Dabar gaunasi, kad per prievarta tai darau. Gal su laiku nebus tokio aktyvinimo.
Nera tokiu antidepresantu, kad isgertum ir kaifuotum viska darydamas, cia jau narkotiku reiktu nebent. Antidepresantai ir turi aktyvuoti
kazkiek ir duoti motyvacija daryti dalykus, o ne tik lovoj guleti ir i siena ziureti. Jeigu pradejai daryti dalykus - ziureti filmus ar skaityti ar dar kazka, nerimo nera - valio, sveikinu, tau veikia antidepresantai.
Malonumo negavimas is dalyku, vadinamas anhedonija yra net salutinis poveikis antidepresantu. Kadangi nujautrina tavo emocijas, nebejauti ir malonumo.
Sveiki, vat giriausi, giriausi, kad mane aktyvuoja ir kazka veikiu, dabar prasidejo kitaip, mieguistumas diena, jegu truksta,jauciu pastovu nuovargi. Gal vartuoti Zolofta nakciai? Jau antra diena tokie salutiniai.