Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#392110 Dešniarankis, kairiarankis ar abirankis?

"Naujausių tyrimų duomenimis, abirankiai kur kas dažniau turi psichikos problemų, yra silpnesnės sveikatos, tarp jų, kaip ir tarp kairiarankių, daugiau pasitaiko homoseksualų. Kita vertus, abirankių ir kairiarankių intelekto koficientas, palyginti su dešiniarankiais, labai dažnai būna kur kas aukštesnis ir gerokai dažniau pasitaiko genialumo atvejų, didesnis procentas meno, kūrybos atstovų. Nors taip pat yra naujausių tyrimų, kurie neigia, kad būtent tarp lygiarankių ir kairiarankių dažniau pasitaiko ekstremalių proto atvejų."

https://www.lzinios.lt/lzinios/mokslas- ... biem/75637

Na va, aš abirankė... :bloga "abirankiai kur kas dažniau turi psichikos problemų..." :bloga
Parašė NOM
#395049 jei išeis perskaityti, gal būtų įdomu

[PDF]Tyčinis savęs žalojimas. pozityvūs pasirinkimai - Žmogiškųjų išteklių .

http://www.zispb.lt/docs/DSH%20Positive ... anian%20(1).pdf

2017-03-15 - Projektas „DSH Positive Choices” yra skirtas spręsti jaunimo sąmoningo savęs žalojimo problemą. Ši problema dažnai ... Savęs pažinimas. ANTRASIS SUSITIKIMAS VYKO ŠIAULIUOSE (LIETUVA),. 2015 M. SPALIO 26-30 D. Užsiėmimai: Engiamųjų teatras – kiekvienas iš mūsų vaidiname savo gyvenimo
Projektas „DSH Positive Choices
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#397654 Nenorejau kurti naujos temos, o ir jokios tinkamos neradau.. (Jei moderatoriai zino kur iskraustyti si posta, tai pirmyn)

Zodziu tema butu tokia. Gal kam is KAUNO reikalingas butiokas. Nusipirkau sklypa Sanciuose, tad grizes i LT ten krapstyciausi. Matytumemes max 2 savaites per menesi (realiai net maziau). Nerukau, negeriu, garsiai nekalbu ir muzika klausausi - ziuriu filmus naudodamas ausines.
Jeigu turesite kokiu pasiulymu rasykite PM. Aciu.
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#407478 Norėčiau paklausti. Gal kas žino, iš kokio vadovėlio geriausiai ruoštis, kad išlaikyti anglu k. valstybini egzamina suaugusiam. Mokykloje mokiausi vokiečiu kalba. Lankiau 2 metus anglu k. bureli. Dabar, kai buna pagerėjimai, kalu anglu k. zodzius, skaitau tekstus, klausausi audio
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#411723 Reikalingas patarimas.
Situacija - noriu padaryti dovana 15-likmetei (tur but reiktu sakyti merginai, nes ji jau seniai nebe vaikas). Esu per senas, kad susivokciau pats ka galima dovanoti tokio amziaus paauglei. Gelbekit ir patarkit..
P.S. pinigai nesvarbu, svarbu dziaugsmas ir parodytas demesys.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#411742 Gal kokius brangesnius kvepalus ar kremus brangesnius. Veido kaukes. Nebent turtingų tėvų, tada nelabai, nes pati nusipirktų. Gal ji turi brolių, seserų ir jų galima paklausti? Aš tokią taktiką naudoju. :DD Įdomu ką ji mėgsta, kokie hobiai... :?
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#421152 Skaitau internete komentarus, kiek padidėjo išmokos. Kai kuriems trim eurais. :bloga Žiauru. As irgi gaunu neigalumo pensija, bet jau ir nelaukiu jos. Gerai, kad dirbu
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#421171 Aš vis prisimenu, kaip Graikas parašė, kad jau kaip buvo taip nebus. Darbe sukandus dantis kenčiu. Nežinau, kiek ištversiu. Bet kol neveja-tol dirbsiu. Jau rašiau, kad dirbu valytoja. Dirbu prekybos centre. Aišku, būna, kad norisi, kad visi žmonės dingtų, bet tada pradedu niuniuoti dainą. Arba įkalbinėju save, kad tuoj viskas baigsis. Mūsų patduotuvės direktorė labai gera. Bet truputėlį reikli. Čia dirbu jau ketvirtus metus. Tai jau apsipratau
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#421172 O dėl išmoku, tai invalidai rašo, kad mažai dadėjo. Buvo 124 eurai, dadėjo tris eurus. Kažkaip vieniems daugiau, kitiems mažiau. Aš gaunu gale mėnesio, tai kiek man dadės, dar nežinau
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Aldona Julita rašė:Buvo 124 eurai, dadėjo tris eurus....

Na tada tikrai žiauru... :bloga

Aš valytoja irgi dirbau. Bet būdavo, kad viena būdavau kai valiau, tai užsidėdavau ausinuką ir sau valydavau. :DD Tik nežinau kaip tau, bet būdavo man nemaži valymo plotai... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#421183 Nezinau, ar cia daug. Per 4 valandas turiu isvalyti 1000 kv metru parduotuve. Viena as nepabunu. Visa laiką tai prapila kazka, tai pirkejai ko nors uzklausia. Parduotuves sale su plovimo mašina plaunu. Irgi svajoju apue ausinuką, bet neleis man