Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Egidam rašė:Man tai po 6 metų vartojimo po 25mg kasdien atsirado drebėjimas ir kažkaip manau, kad nuo quetiapino, ir neina jo atsikratyti. Tik fluanxol šiek tiek sumažina jį.

Matyt irgi mano ateitis, apie pusantrų metų vartoju 100-200mg. Galo nematyt, tai turbūt dar bent pora metų irgi teks vartot. Šiaip jo, aš kai jį pradėjau vartot rankos kalatojos belenkaip. Dabar kažkodėl jau aprimę kažkiek.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#422389 800mg man nedrebina, gal siek tiek su SSRI pamaisius.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Egidam rašė:O kiek laiko tokią dozę jau naudoji?

Negaliu tiksliai atsakyt, bet ilgai. Siaip su 600mg gyvenu, budavo 800mg paimdavau, bet labai slopina kita diena po tiek. Patinka labiausiai del to, kad kazkaip man su svoriu draugaujasi, ka olanzapinas priaugindavo tiek numesdavau su quetiapinu.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Egidam rašė:Gal čia dar nuo genų priklauso, vieni labiau linkę į drebėjimą, kiti nelinkę.

Labiau linke tie, kurie naudoja antipsichotika kaip prieda depresijai ar panasiai ir doze yra per didele. Psichozine simptomatika susijus ir su judesiais, dopaminas inicijuoja mintis tiek pat kiek judesius. Tam tikros studijos tikrino ir 1600mg quetiapino ar 60mg olanzapino be drebulio sunkiai sergantiems, esme tame, kad jie turi anticholinergini veikima, cia kaip salia dopamino blokuotojo kartu vartojamas parkopanas.
Parašė Ramunyte
#422424 Sveiki,nesuprantu,kodel taip gaunasi keičiant kvetepina pradzioj migde kai įvedinėjo,dabar nuimineja ziprezidona įveda kvetepina baisus pyktis agresija vakare po vaistų kaip zombis sunkiai pradėjo eit miegoti duodu dezepama tada uzmiega.kolkas doze 200 mg nuo siand bus 250mg,kels iki 400mg nuimant zeldox.geriam kvetepina 10d ,bijau, kad nebutu dar blogiau ar cia tik kvetepinas suveiks ar liga paūmėja nesuprantu siand važiuojam pas daktare reikes kad rašytu raminanciu manau kol įsivažiuos viskas .į mokykla šia savaite net ne atsikeliam o su tokia sveikata apie ėjimą nei kalbos kai visas pyktas visi aplinkui blogi ir pan.ar cia praeis ar netinka vaistas?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Ramunyte rašė:Sveiki,nesuprantu,kodel taip gaunasi keičiant kvetepina pradzioj migde kai įvedinėjo,dabar nuimineja ziprezidona įveda kvetepina baisus pyktis agresija vakare po vaistų kaip zombis sunkiai pradėjo eit miegoti duodu dezepama tada uzmiega.kolkas doze 200 mg nuo siand bus 250mg,kels iki 400mg nuimant zeldox.geriam kvetepina 10d ,bijau, kad nebutu dar blogiau ar cia tik kvetepinas suveiks ar liga paūmėja nesuprantu siand važiuojam pas daktare reikes kad rašytu raminanciu manau kol įsivažiuos viskas .į mokykla šia savaite net ne atsikeliam o su tokia sveikata apie ėjimą nei kalbos kai visas pyktas visi aplinkui blogi ir pan.ar cia praeis ar netinka vaistas?

Quetiapinas turbut yra stipriausias antidepresantas is naujesnes kartos antipsichotiku, ypac mazesnemis dozemis. 400mg ir i virsu jis jau pradeda veikti kiek kitaip, tai gal siek tiek kantrybes reiktu pries nurasant i netinkanciu sarasa.
Parašė Ramunyte
biggie rašė:
Ramunyte rašė:Sveiki,nesuprantu,kodel taip gaunasi keičiant kvetepina pradzioj migde kai įvedinėjo,dabar nuimineja ziprezidona įveda kvetepina baisus pyktis agresija vakare po vaistų kaip zombis sunkiai pradėjo eit miegoti duodu dezepama tada uzmiega.kolkas doze 200 mg nuo siand bus 250mg,kels iki 400mg nuimant zeldox.geriam kvetepina 10d ,bijau, kad nebutu dar blogiau ar cia tik kvetepinas suveiks ar liga paūmėja nesuprantu siand važiuojam pas daktare reikes kad rašytu raminanciu manau kol įsivažiuos viskas .į mokykla šia savaite net ne atsikeliam o su tokia sveikata apie ėjimą nei kalbos kai visas pyktas visi aplinkui blogi ir pan.ar cia praeis ar netinka vaistas?

Quetiapinas turbut yra stipriausias antidepresantas is naujesnes kartos antipsichotiku, ypac mazesnemis dozemis. 400mg ir i virsu jis jau pradeda veikti kiek kitaip, tai gal siek tiek kantrybes reiktu pries nurasant i netinkanciu sarasa.

Sveiki,taip taip tikrai ,kad reikia laiko.Jokių budu nenurašau,labai norėjome ji išbandyti,ir tikrai kantriai laukiame,jau nuimem zeldox palikom prie 400mg kvetepino .
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Astronautė-Myška rašė:Aš pradėsiu bandyti paprastą kvetiapiną gerti po 300mg, o gėriau tiek pat prailginto veikimo. Tikiuosi nuims tą dieninį mieguistumą.

O kokį perki? (kokio gamintojo). Labai užknisa mane kad nėra seroquel, norėtųsi išbandyt originalą. Bandžiau kventiax ir ketipinor, tai ketipinor lygtais geriausia man, kventiax kažkaip ne taip veikė.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#422502 Prailginto veikimo ir ketipinor ir kventiax gėriau, man kažkaip panašiai jie veikė. O paprastą tai kventiax bandysiu.
O tiesa kiek iki miego jį gert? Nes tą prailgintą tai 18val gerdavau. O paprastą? Valanda iki miego?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422515 Aš įkalu ir iškart miegot. Bet šiaip po 30-40min suveikt turėtų. Kartais bandau išbūt kad pažiūrėt koks efektas, bet nelabai kažką jaučiu aš nuo jo :D Šiaip pasibandyk ir ketipinor, kažkaip man labiau suėjo nei kventiax, bet matyt nėra didelio skirtumo.