Moderatorius: signs

Parašė Ramunyte
#422519 O mes išgeriam 200mg puse10,ir vistiek miegot eina veliausiai 1-2h nakties o ryte keltis be šansu,ir kita 200mg 11ryte mums nesuprantu,kaip ji sureguliuoti mums ,kad eiti miegoti ir keltis nes į mokykla reikia,o dabar be šansu .Siand pas daktare gal reguliuos kazka dar .Geriam kartu su lamictal.
Parašė Ramunyte
#422520 Mes geriam ketipinor,po gydytojos dabar taip pat dabar bandys vakarui palikti doze,dabar sakė 300mg vakarui 100ryte,ir žiūrės jai ka visa 400mg bus vakarui.Žesime,kas kaip.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Astronautė-Myška rašė:Prailginto veikimo ir ketipinor ir kventiax gėriau, man kažkaip panašiai jie veikė. O paprastą tai kventiax bandysiu.
O tiesa kiek iki miego jį gert? Nes tą prailgintą tai 18val gerdavau. O paprastą? Valanda iki miego?

Quetiapinas IR didziausia koncentracija pasiekia per 1-1.5h. XR tai padaro per 3-4h, irgi gerdavau apie 7h vakare.
Parašė Ramunyte
biggie rašė:
Astronautė-Myška rašė:Prailginto veikimo ir ketipinor ir kventiax gėriau, man kažkaip panašiai jie veikė. O paprastą tai kventiax bandysiu.
O tiesa kiek iki miego jį gert? Nes tą prailgintą tai 18val gerdavau. O paprastą? Valanda iki miego?

Quetiapinas IR didziausia koncentracija pasiekia per 1-1.5h. XR tai padaro per 3-4h, irgi gerdavau apie 7h vakare.

Tai ketipinor kada reiktu gerti norint apie 11h eiti miegoti?nes kolkas mums įdomiai su tuo miegu.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#422534 Ramunyte, kaip supratau jums reiktų gert 21:30, 22val...
Rašei, kad puse dešimtos ir geriat... Šiaip keista, kad nemigdo... Gal dabar kai padidino dozę vakare susitvarkys... Tikėsimės... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Kurama
#422542 šiaip reikia žiūrėt kada migdyti pradeda ir eiti iškart miegoti, nes po to praeina ir tikrai sunku užmigti...
Parašė Ramunyte
Astronautė-Myška rašė:Ramunyte, kaip supratau jums reiktų gert 21:30, 22val...
Rašei, kad puse dešimtos ir geriat... Šiaip keista, kad nemigdo... Gal dabar kai padidino dozę vakare susitvarkys... Tikėsimės... :bloga

Matot,mes dabar darem monoterapija nuimant zeldox pereinant į kvetepina ,jetau ir jam vaikui viskas sutriko tai mažom dozem pirmi kartai kvetepino pakrisdavo iskarto,tada didino kvetepina mažino zeldox ir prasidėjo nemiga,viskas susikniso, manau čia tas laikotarpis ,kol nuimem viena ir suveiks kitas vaistas kvetepinas,jau buvau labai išsigandusi ,nes buvo piktas ,irzlus,išlindo keli simptomai ligos ,labai išsigandau ,tada gydytoja padare nuo pirmad 300mg vakarui ,tikrai vakar išgėręs prieš 22h 23,30-23.40h kažkur uzmigo,tik tiek kad ryte į mokykla siand neatsikelem ,tai gydytoja rytoj skambins domėsis ,kaip mums ir spręs ar visas 400mg bus nakčiai .o ryte 100mg išgėręs ,sunku pasakyti,kaip jam bet gulinėja ,o po pietų į vakara atsigauna.tai gal ir geriau butų visi 400mg nakčiai ,bet ar jo mums pakaks visai dienai idomu 400mg neišaukiant simptomų ar jis ilgai veikia?
Parašė Ramunyte
Kurama rašė:šiaip reikia žiūrėt kada migdyti pradeda ir eiti iškart miegoti, nes po to praeina ir tikrai sunku užmigti...

Tai jam gal taip buvo nuo 200mg jis įlindęs į ta telefona ir viskas sakau padėk ir eik miegot,neina pyktas visas ir pan.nuo 300mg geriau jau uzmigo po 1,5h ka kur bet irgi bežiūrint telefona.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Ramunyte rašė:

Matot,mes dabar darem monoterapija nuimant zeldox pereinant į kvetepina ,jetau ir jam vaikui viskas sutriko tai mažom dozem pirmi kartai kvetepino pakrisdavo iskarto,tada didino kvetepina mažino zeldox ir prasidėjo nemiga,viskas susikniso, manau čia tas laikotarpis ,kol nuimem viena ir suveiks kitas vaistas kvetepinas,jau buvau labai išsigandusi ,nes buvo piktas ,irzlus,išlindo keli simptomai ligos ,labai išsigandau ,tada gydytoja padare nuo pirmad 300mg vakarui ,tikrai vakar išgėręs prieš 22h 23,30-23.40h kažkur uzmigo,tik tiek kad ryte į mokykla siand neatsikelem ,tai gydytoja rytoj skambins domėsis ,kaip mums ir spręs ar visas 400mg bus nakčiai .o ryte 100mg išgėręs ,sunku pasakyti,kaip jam bet gulinėja ,o po pietų į vakara atsigauna.tai gal ir geriau butų visi 400mg nakčiai ,bet ar jo mums pakaks visai dienai idomu 400mg neišaukiant simptomų ar jis ilgai veikia?

Neprailgintas quetiapinas dozuojamas 2x dienoj, as pats geriu 400mg vakare ir 200mg ryte. Daliai zmoniu issilaiko ir paprastas quetiapinas visa para, taip geriau butu nes mazesnis slopinimas, bet yra tas individualumo reikalas.
Parašė Ramunyte
biggie rašė:
Ramunyte rašė:

Neprailgintas quetiapinas dozuojamas 2x dienoj, as pats geriu 400mg vakare ir 200mg ryte. Daliai zmoniu issilaiko ir paprastas quetiapinas visa para, taip geriau butu nes mazesnis slopinimas, bet yra tas individualumo reikalas.

Ačiū už info jums.nes tikrai keista ,kad išgėrus 300mg vakare 21.30h uzmiega 24h po valandos dar tikrai neina miegot.o kvetepinas ar padeda vaizdams balsams ir ber kiek suveikia?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422549 Šiaip aš irgi imdavau vakare vieną dozę, kitą ryte. Bet pas mane aišku kitiems simptomams. Poto perėjau tik vakare. Tai jeigu labai ryte sunku išsibudint, gal geriau bandyt vieną dozę vakare tiktai. Bet čia dar reikia laiko, vieną nuiminėjat kitą įvedinėjat tai dabar visokių šalutinių gali atsirast..
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Šiaip aš irgi imdavau vakare vieną dozę, kitą ryte. Bet pas mane aišku kitiems simptomams. Poto perėjau tik vakare. Tai jeigu labai ryte sunku išsibudint, gal geriau bandyt vieną dozę vakare tiktai. Bet čia dar reikia laiko, vieną nuiminėjat kitą įvedinėjat tai dabar visokių šalutinių gali atsirast..

Taip būtent ,visko ir išlindo,nuo siand vel keliam 400mg vakare 100mg ryte,nes kaip gydytoja sakė siand dar yra kur kelti kol pageres .tai žesime,dabar žiuriu ,kaip kokia diena.
Parašė Ramunyte
Astronautė-Myška rašė:Man sutriko miegas pakeitus į paprastą quetiapine. :bloga Dar bandysiu gerti paprastą, žiūrėsiu kaip bus.

O kokį prieš tai gėrėte xr?mums pakele nuo siand vakarui 400mg rytui 100mg,žesime.