- 2022 02 09, 22:29
Sužinojau, kad galima gauti 1 porą batų į metus dėl plokščiapadystės. Užsirašiau pas chirurgą, kad patvirtintų diagnozę ir nusiųstų pas ortopedą
Moderatorius: Astro-Meška
- 2022 03 05, 00:01
Mano telefone Bites logotipas persidarė į Slava Ukrain...
- 2022 03 22, 20:43
Man 9 eurais pakėlė neįgalumą. Kai močiutė sužinojo, tai sakė kodėl šimtu nekelia. Nieko nesakiau, nes manau čia iš tokios valdžios per daug tikėtis to. Dar į šuns dienas išdėjo tuos visus valdininkus.
Ketipinor 300 mg, Haloperidol 1 mg
- 2022 03 22, 21:27
O kainos kaip kyla. Ir vasarą dar kils
- 2022 03 22, 21:28
Dabar kitokie prioritetai.
- 2022 04 20, 22:03
Kaip gaut pakvietimą į linkomaniją? Labai norėčiau turėt paskyrą ten. Esu užmačius audioknygų LT, kur kitur nėra, net mokomose parduotuvėse, kaip audioteka ir pan.
- 2022 04 20, 22:35
atsiųsk man į privat el. paštą. Atsiųsiu.
- 2022 04 20, 23:24
Nusiunčiau.
emar rašė:atsiųsk man į privat el. paštą. Atsiųsiu.
Nusiunčiau.
- 2022 06 04, 16:01
Gal kam dar be manęs nuo arbatos, išgertos vakare, sapnuojasi košmarai? Geriu 19 valandą vieną 300 mg Ketipinor tabletę. Gal su vaistais netinka...
- 2022 06 04, 19:01
Man irgi dažnai sapnuojasi košmarai. Nepriklausomai nuo arbatų. Dabar atsibusti naktimis pradėjau. Bet ryte kietai miegu
- 2022 09 04, 17:59
Nežinojau kur parašyti. Turiu tokį delikatų klausimą. Vis norisi, kas sanitarineje patalpoje būtų geras kvapas. Žinau, kad šiais laikais tai ne problema. Bet gyvenu ir su tėvu, kuris stengiasi naudoti kuo mažiau chemijos. Labai priešinasi ir aromatinem lazdelem ir rutuliukam ant klozeto . Kokias ekologiškas priemones galite patarti tokiu atveju?
- 2022 09 29, 19:55
Vienintelis patarimas, pabandyti patalpų gaiviklį purškiamą aerozolio pakuotėj. Aš kai dirbau pas tėvą ten buvo visokiausių kvapų gaiviklių, vandenyno gaivos kvapo, žaliosios citrinos, levandų. Geriau už rutuliukus, kur į vidų prie šono prisikabina ir lazdeles, nes negali visai kontroliuot kiek paleidžiama į orą kvapo. O su aerozoliu, gali vieną papurškimą padaryt, du, tris ir t. t. Tik nelabai gali mano patarimas padėt dėl to, kad ir ten iš dalies chemija, nes vis vien reikia produktą saugot nuo gedimo, todėl dedama konservantų, o jų naturaliai išgaunamų, kurie nesiskaitytų sintetika, labai mažai yra. Tik galiu pasakyt, jog kvapioji dalis tokio tipo produktų ir šiais laikais labai dažnai formuluojama maišant eterinius aliejus, kurie labai paprastu būdu išgaunami iš augalų lapų, šaknų, žiedų, vaisių žievelių, minkštimo ir t. t. Ir pastarasis išgavimo būdas yra daug tradiciškesnis ir natūralesnis ir naudojamas jau amžius. Tad jei tavo tėvas nuogastauja prisikvėpuot chemijos, su jokiais gaivikliais, ir tais pačiais rutuliukais ar aromatinėm lazdelėm ir bet kokiais kitais produktais, kur viena iš sudėtinių dalių užvardyta "parfum/fragrance/aroma", to nepadarysi, nes sintetinės aromatinės medžiagos dar neužkariavo gamybos produktų, kur pageidautina, jog produktas turėtų kvapą.
Tiek prirašiau Nežinau ar padėjau. teksto pagrindinė mintis ta, kad jei tavo tėvas nenori kvėpuot chemija, to tikrai natsitiks, nes kvapų šaltinis tokiuose produktuose yra eteriniai aliejai, o jie natūralios kilmės. Deja jei bėda ne kvapų kilmė (natūrali vs. sintetinė), bet tėvo jautrumas patiems kvapams, kaip pas mano mamą, patarimo jokio neturiu...
Aldona Julita rašė:Nežinojau kur parašyti. Turiu tokį delikatų klausimą. Vis norisi, kas sanitarineje patalpoje būtų geras kvapas. Žinau, kad šiais laikais tai ne problema. Bet gyvenu ir su tėvu, kuris stengiasi naudoti kuo mažiau chemijos. Labai priešinasi ir aromatinem lazdelem ir rutuliukam ant klozeto . Kokias ekologiškas priemones galite patarti tokiu atveju?
Vienintelis patarimas, pabandyti patalpų gaiviklį purškiamą aerozolio pakuotėj. Aš kai dirbau pas tėvą ten buvo visokiausių kvapų gaiviklių, vandenyno gaivos kvapo, žaliosios citrinos, levandų. Geriau už rutuliukus, kur į vidų prie šono prisikabina ir lazdeles, nes negali visai kontroliuot kiek paleidžiama į orą kvapo. O su aerozoliu, gali vieną papurškimą padaryt, du, tris ir t. t. Tik nelabai gali mano patarimas padėt dėl to, kad ir ten iš dalies chemija, nes vis vien reikia produktą saugot nuo gedimo, todėl dedama konservantų, o jų naturaliai išgaunamų, kurie nesiskaitytų sintetika, labai mažai yra. Tik galiu pasakyt, jog kvapioji dalis tokio tipo produktų ir šiais laikais labai dažnai formuluojama maišant eterinius aliejus, kurie labai paprastu būdu išgaunami iš augalų lapų, šaknų, žiedų, vaisių žievelių, minkštimo ir t. t. Ir pastarasis išgavimo būdas yra daug tradiciškesnis ir natūralesnis ir naudojamas jau amžius. Tad jei tavo tėvas nuogastauja prisikvėpuot chemijos, su jokiais gaivikliais, ir tais pačiais rutuliukais ar aromatinėm lazdelėm ir bet kokiais kitais produktais, kur viena iš sudėtinių dalių užvardyta "parfum/fragrance/aroma", to nepadarysi, nes sintetinės aromatinės medžiagos dar neužkariavo gamybos produktų, kur pageidautina, jog produktas turėtų kvapą.
Tiek prirašiau Nežinau ar padėjau. teksto pagrindinė mintis ta, kad jei tavo tėvas nenori kvėpuot chemija, to tikrai natsitiks, nes kvapų šaltinis tokiuose produktuose yra eteriniai aliejai, o jie natūralios kilmės. Deja jei bėda ne kvapų kilmė (natūrali vs. sintetinė), bet tėvo jautrumas patiems kvapams, kaip pas mano mamą, patarimo jokio neturiu...
- 2022 09 29, 20:01
Turiu klausimą, ar dar veikia kam funkcija forumo, kad kai parašai temoje ir kitas forumietis paršo po tavęs toj pačioj temoj, atsiunčia sistema į el. paštą, kad yra nauja žinutė toje temoje? Nes aš tai negaunu jokių laiškų, o ankščiau taip būdavo, kad gaudavau.
- 2022 10 21, 20:39
Žmonės, kaip jums kainų kilimas? Šiandien buvau parduotuvėje, sumokėjau 18 eurų ir maišas apytuštis buvo . Jau brolis sako, tuoj ubagais būsim...
- 2022 10 21, 21:38
O, Opaque, ačiū! Tik dabar pamačiau atsakymą. Rytoj pastudijuosiu