Vietoj rašymo, kad aš šantažuoju, pasitraukiu, žalojuosi, mirštu ar t.t., rašom čia ir informuojam, kad šią akimirką jaučiamės labai vieniši ir mums labai trūksta kitų žmonių dėmesio.

Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė dvv
#423115 Ačiū kad esate ! Pasigedau žmonių suprantančių.... . Patys žinot ką :achtung panašių į save.....
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#423172 Jaučiuos vieniša ir vis tikrinu formą..... viliuos gal kas parašė.... išlenda tas mano viskas arba nieko...juoda arba balta....
Tarsi visi turi tik man atrašinėti nes dabar esu aktyvi. Juk jūs gyvenat savo gyvenimus ir savu ritmu... jei kas pamatysit ir netingėsit brukštelkit nors pora žodžių. :heart
Vartotojo avataras
Parašė Dievybe37
dvv rašė:Jaučiuos vieniša ir vis tikrinu formą..... viliuos gal kas parašė.... išlenda tas mano viskas arba nieko...juoda arba balta....
Tarsi visi turi tik man atrašinėti nes dabar esu aktyvi. Juk jūs gyvenat savo gyvenimus ir savu ritmu... jei kas pamatysit ir netingėsit brukštelkit nors pora žodžių. :heart

Labai gerai, kad rasai ir daliniesi savo emocijom. Tikrai nesunku tau atrasyt.
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
dvv rašė:Jaučiuos vieniša ir vis tikrinu formą..... viliuos gal kas parašė.... išlenda tas mano viskas arba nieko...juoda arba balta....

warm
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#423192 Dievybe37 ačiū. B)
Emocija ačiū. B)
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#423199 Turiu brolį. Turiu sesę. Bendraujam. Rišys yra. Labai artimi nesam. Skirtingi miestai. Norėčiau dažniau susitikti.
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#423200 Turiu brolį. Turiu sesę. Bendraujam. Rišys yra. Labai artimi nesam. Skirtingi miestai. Norėčiau dažniau susitikti.
Vyro ir vaikų nėra.
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#423201 Kažkokia pavargusi aš šiandien. Nėra jėgų ir noro. Atrodo tik apsikloti galvą ir miegoti. Gal lietus taip veikia... Penktadienis ir šeštadienis buvo labai energingi. Bet ir saulė švietė...
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#423210 Kaip tu?
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#423215 Vieniša ir pasimetusi. Negalinti apsispręsti ką daryti...
Vartotojo avataras
Parašė Dievybe37
dvv rašė:Vieniša ir pasimetusi. Negalinti apsispręsti ką daryti...

O ka noretum daryti ir tarp kokiu sprendimu neapsisprendi?
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#423231 Lengva mokyti sunku išmokti. Lengva parašyti dvejatą. Sunku pakeisti save.
Pasimetusi tarp nuolatinių dalykų kurie reikalauja apsisprendimo. Ar keisti darbą? Į kokį ir kur ? Kur rasti save ? Kokia aš ? Ką daryti? Ką pirkti? Ką valgyti?
:o :roll: :(
Vartotojo avataras
Parašė Dievybe37
dvv rašė:Lengva mokyti sunku išmokti. Lengva parašyti dvejatą. Sunku pakeisti save.
Pasimetusi tarp nuolatinių dalykų kurie reikalauja apsisprendimo. Ar keisti darbą? Į kokį ir kur ? Kur rasti save ? Kokia aš ? Ką daryti? Ką pirkti? Ką valgyti?
:o :roll: :(

Pirmas dalykas nuo ko siulyciau pradeti, tai issigryninti savo norus ir lukescius. Ilgalaikiai pokyciai yra nelengvas procesas, todel reikalauja daug valios ir pastangu. Galu gale visiems buna, kad baugina nezinia del ateities, nelengva palikt esama darba, kai nezinia kas laukia kitur, t.y nauji zmones, naujos salygos, nauji issukiai.
Tiesiog nebijok bandyti, suklysti. Ieskok, stenkis, dek pastangas. Susidaryk plana, isivardink ten savo tikslus, norus, bei susirasyk mazus zingsnelius, kaip keliausi iki to norimo rezultato. Tik per bandymus ir suklydimus pajausi, kad eini i prieki ir anksciau ar veliau save atrase.
Baime ir dvejones naturalus dalykas ir didzioji dauguma susiduriame su panasiom problemom, tai visiskai normali busena. warm
Vartotojo avataras
Parašė emar
#423235 Susirašyk tikslus. Ir keisk kai gali keisti. Požiūrį, mintis, tada po truputį pasikeičia ir veiksmai. Keisk tik tai, ką gali ir pajėgi pakeisti. Nepavyko, bandyk kitaip, švelniau.