Vietoj rašymo, kad aš šantažuoju, pasitraukiu, žalojuosi, mirštu ar t.t., rašom čia ir informuojam, kad šią akimirką jaučiamės labai vieniši ir mums labai trūksta kitų žmonių dėmesio.

Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė dvv
#423247 Ačiū už patarimus. :aciu
Artimiausias apsisprendimas dvi psichologės. Su kuria dirbti ? Pas kurią eiti dabar ir ateiti ? Reiks rašyti pliusus minusus..... einu....
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#423257 Ryt avažiuoja puseserė. Seniai matyta. Dar nebuvo pas mane. Nakvos. Kuo reiks pavaišynti ? Kur nueiti ? Ką parodyti ? Stresas. Nervas. Įtampa. Ji Vilnietė. Aš Panevėžys. Bus šaunu pasimatyti bet sunku. Ji skaniai gamina. Aš pastaruoju metu iš vis negaminu.... ir kad nelytų.... :ubju :ubju :ubju
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#423273 Atvažiavo. Pabuvo. Išgėrėm kavos sulčių ir mineralinio. Nuėjom 10 km. Vaikščiojom po centrą miesto. Pasidarėm paprastų šaltybarščių su bulvėm. Buvo nuostabu. Buvom kalbėjomės ir atrodo nieko netruko. Bereikalo taip stresavau.
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#423274 Susidėliojau sau taip : dantys ir paskola jiems. Taspats darbas kad turėt pinigų dantims. Ieškojimas kito darbo kai apmokėsiu dantis daugmaž.
Kitas žmogus privertė suabejoti savo planu. Sako ne nuo to galo pradedi. Pirmiau proto sveikata. Malonus nealinantis dieninis darbas. Tada dantys.
Ir vėl abejoju juk gali nepriimti į naują darbą dėl dantų daug nebuvimo, sakis per prasta išvaizda. Nesinori būti tik valytoja. Gal pardavėja ar socialinė. Išvaizda svarbi juk ? Susipainiojau. Tai ko aš noriu ? Kas man svarbiausia ? Gal susapnuosiu :roll:
Vartotojo avataras
Parašė emar
#423277 O kas tai yra malonus darbas? :) Na, ne darbe esmė, o mūsų galvoje. Bet viskas toje pačioje dėlionėje, tiek išvaizda, tiek darbas, tiek lūkesčiai ir tada iš to sekantys nusivylimai. Aš manyčiau, kad svarbiausia yra rutina. Ir dantys neišgelbės, nes vietoj jų atsiras kas nors kitas kuo būsi nepatenkinta. Kažkada numečiau svorį ir tikėjausi, kad tai išspręs visas mano problemas. Neišsprendė jokių. Ar jau bandei aplikuoti darbui, kurio bijai negauti dėl prastos išvaizdos?
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#423287 Pasvajoju apie spaudos kiosko pardavėjos darbą. Dar patiktu gal lentynų krovėjos ir pardavėjos darbas. Siūlų ar rankdarbių parduotuvė. Biblioteka. O gal ir vyresnių žmonių priežiūra globos namuose. Kur yra iki dešimt žmonių. Man labiau aktualu darbas dienos metu.
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#423290 Taip. Dantys neišgelbės. Bet padės savim pasitikėti ir save mylėti. :o
Vartotojo avataras
Parašė emar
#423298 Gal taip, gal ne. Pavardyk kitus dalykus, kurie tau savyje labiausiai patinka.
Vartotojo avataras
Parašė Dievybe37
dvv rašė:Pasvajoju apie spaudos kiosko pardavėjos darbą. Dar patiktu gal lentynų krovėjos ir pardavėjos darbas. Siūlų ar rankdarbių parduotuvė. Biblioteka. O gal ir vyresnių žmonių priežiūra globos namuose. Kur yra iki dešimt žmonių. Man labiau aktualu darbas dienos metu.

Na tai pirmyn, kas trukdo? Situos tavo isvardintus darbus gan lengva gaut.
Vartotojo avataras
Parašė Dievybe37
dvv rašė:Taip. Dantys neišgelbės. Bet padės savim pasitikėti ir save mylėti. :o

Dantis verta vien del sves susitvarkyt, bet dabar cia labai brangus malonumas. Pats dabar noriu pasitvarkyt, bet kainos zveriskos, nelabai turiu tam pinigu kolkas...
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#423312 Nelabai turiu tokių...
Gal sąžingumas, geraširdiškumas, paprastumas, pagalba kitiems... Geromis dienomis bendravimas, energija.... dabar jaukinuos save viduje.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#423313 Nope, kalbame ne apie kitus. Ir ne apie santykį. Kalbame apie tave pačią. Kas, atėmus santykį su kitais tau tavyje labiausiai patinka :) Nes tai ką išvardyjai, remiasi į kitų reakcijas :) O jei jiems bloga nuotaika, ir jie neigiamai atliepia į tavo pastangas? Ar gali tada save objektyviai vertinti?
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#423314 Darbo kito ieškotis trugdo vidiniai dalykai. Nepasitikiu ir neapsisprendžiu. Ir kitos žaizdos vidinės..... . :oops:
Vartotojo avataras
Parašė dvv
emar rašė:Nope, kalbame ne apie kitus. Ir ne apie santykį. Kalbame apie tave pačią. Kas, atėmus santykį su kitais tau tavyje labiausiai patinka :) Nes tai ką išvardyjai, remiasi į kitų reakcijas :) O jei jiems bloga nuotaika, ir jie neigiamai atliepia į tavo pastangas? Ar gali tada save objektyviai vertinti?

Ne. Kolkas ne.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#423316 Jei skaitai angliškai, rekomenduoju puslapį https://self-compassion.org/ . Labai neseniai atradau, bet reikia nuo to pradėti, o ne nuo dantų. Sumokėsi krūvą pinigų, o tada kritiką nukreipsi į kitur, nes mylėti save irgi reikia išmokti ir išsiugdyti kaip įgūdį.