Vietoj rašymo, kad aš šantažuoju, pasitraukiu, žalojuosi, mirštu ar t.t., rašom čia ir informuojam, kad šią akimirką jaučiamės labai vieniši ir mums labai trūksta kitų žmonių dėmesio.

Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė dvv
#423322 Deja angliškai neskaitau. Gal kas gali išversti ? Gal gali trumpai parašyti kas ten ? :aciu
Pamilti save mano dabartinis tikslas. Myliu. Rupinuos savim. Tvarkau dantis.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#423323 Ne viskas apie meilę :) Apie savęs išnešimą į pasaulį. Apie rūpestį savimi, kai priskiri sau tiek trūkumų, kad neleidi net sau darbo susirast.
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#423325 Aš esu dėl savęs. Aš vaikštau dėl savęs užuot važiavusi autobusu. Aš darau kažką dėl savęs, o ne dėl to kad daro tai kiti. Sau atradau tai šiandien.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#423326 Puikiai :) Fantastika :)
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#423339 Ryte džiaugsmas, atradimai, laimė, ramybė.... Vakare nerimas ir vienišumas..... noras dėmesio ir palaikymo.... :roll:
Ar taip greitai pas visus keičiasi ? Ar taip smarkiai banguoja : balta juoda ? :o niekaip nerandu kitų spalvų ...
.....Aš myliu save.....
Vartotojo avataras
Parašė dvv
Astronautė-Myška rašė:Kažkada buvo tokios nuotaikų kaitos ir man. Bet ačiū Dievui nebėr. :bloga

O ką darei ? Kaip pavyko pakeisti ? Kas padėjo ? Jie labai išvargina..... :bloga
Kaip laikaus ? Sunkiai. Neišeina sutarti su savim. Nėra džiaugsmo ir energijos. Lankau DC. Ten geriau...pareinu namo... lieku viena ir karusėlė su kalneliais užpuola.... namie tvarkaus minimaliai. Nerimas puola. Persivalgymas irgi nepaleidžia.... galvoju reik dantis tvarkytis kokie dideli pinigai. Bijau nežmoniškai grežimo ir rovimo. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#423454 Jaučiuos vieniša.... noriu dėmesio.... prašau parašykit kas nors :kompas
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#423457 Labukas! Kviečiu arbatos... Aš tai dabar gersiu kakavos... Nors ir sergu, bet manau gyvenimas yra geras dalykas... Neliudek... Štai tau gėlės :flo
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#423459 Ačiū. :aciu
Bemiegė naktis....... kodėl?
Nes laiku neišgerti vaistai....
:ubju
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#423468 :roll: Savaitgalis buvo sunkus.... gerai kad yra jaunimo linija... kad galima parašyti.... pasikalbėti.... jau maniau reiks greitają kviestis... panika nerimas nepasitikėjimas savim vienatvė ir vienišumas nesugebėjimas suvaldyti emocijų.... noras baigti viską..... noras vaistų ir išnykti..... kažkaip vis nesušišneku su savimi... nesuvaldau nerimo... nerandu kaip jį išleisti iš savęs kad sienų neaptaškytų.... žodį kritiką pasakė dar pakeltu balsu ir manęs nebėra..... pasimetu sustingstu suabejoju viskuo ką laikiau tiesa...... tad prašau rašykit švelniai :D be pakeltų balsų..... o žmonių man baisiai reikia... jei jie yra tai ir aš esu.... man labai reikia palaikymo ir priminimo kad nesu šiukšledėžė parduotuvė bankas vieta kur galima nereikalinga sukrauti nesu šaldymo kamera.... nors retas kreipias į mane kaip į žmogų :roll:
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#423493 Šiandien pasikalbėjau su psichologe.... gera..... ramu.... paprasta......
ryt pas gydytoją...... ką sakyti .....
ryt pagalvosiu... o šiandien džiaugiuos ramybe :achtung :DD
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
dvv rašė:
Astronautė-Myška rašė:Kažkada buvo tokios nuotaikų kaitos ir man. Bet ačiū Dievui nebėr. :bloga

O ką darei ? Kaip pavyko pakeisti ? Kas padėjo ? Jie labai išvargina..... :bloga

Šiaip tai gėriau normotimikus, nes įtarė tuo metu bipolinį. Gėriau depakiną, po to litį, Litis padėjo, bet litis negerai su skydliaukės problemom, tai nustojau su daktarės žinia jį vartot. O depakinas nelabai padėjo, tai žiūrėjom kas bus nutraukus gerti litį. Ir kažkaip tfu tfu tfu nebebuvo tų šuolių ir nebebūna. Gal tiesiog sutapo ir litis ne prie ko... Neįsivaizduoju...
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#423506 warm warm warm
Vartotojo avataras
Parašė Dievybe37
dvv rašė::roll: Savaitgalis buvo sunkus.... gerai kad yra jaunimo linija... kad galima parašyti.... pasikalbėti.... jau maniau reiks greitają kviestis... panika nerimas nepasitikėjimas savim vienatvė ir vienišumas nesugebėjimas suvaldyti emocijų.... noras baigti viską..... noras vaistų ir išnykti..... kažkaip vis nesušišneku su savimi... nesuvaldau nerimo... nerandu kaip jį išleisti iš savęs kad sienų neaptaškytų.... žodį kritiką pasakė dar pakeltu balsu ir manęs nebėra..... pasimetu sustingstu suabejoju viskuo ką laikiau tiesa...... tad prašau rašykit švelniai :D be pakeltų balsų..... o žmonių man baisiai reikia... jei jie yra tai ir aš esu.... man labai reikia palaikymo ir priminimo kad nesu šiukšledėžė parduotuvė bankas vieta kur galima nereikalinga sukrauti nesu šaldymo kamera.... nors retas kreipias į mane kaip į žmogų :roll:

Pirmas dalykas ka turetum suvokti, kad visos tavo busenos yra normalus dalykas. Suprantu, kad sunku, bet mokykis labiau save vertinti. Tikrai esi zmogus, kuris nusipelno buti patenkintas ir laimingas savimi. Taip, nelengva, bet imanoma, tik iki to yra ne trumpas kelias. O norint ta kelia nueiti, reikia pastangu. :run: