Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Dievybe37
Aldona Julita rašė:Žmonės, kaip jums kainų kilimas? Šiandien buvau parduotuvėje, sumokėjau 18 eurų ir maišas apytuštis buvo :death . Jau brolis sako, tuoj ubagais būsim...

Padekokim anūkui ir UŽIngridų....
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Opaque rašė:Turiu klausimą, ar dar veikia kam funkcija forumo, kad kai parašai temoje ir kitas forumietis paršo po tavęs toj pačioj temoj, atsiunčia sistema į el. paštą, kad yra nauja žinutė toje temoje? Nes aš tai negaunu jokių laiškų, o ankščiau taip būdavo, kad gaudavau.

Man atrodo atjungėm kažkada, nes skundėsi žmonės, kad užknisa tie laiškai. :D Bet gal galima pačiam kažkur nusistatyt. Vakare pažiūrėsiu... :bloga O gal jau galima ir įjungti tą funkciją...? Vistiek nebėr taip kaip anksčiau, kad kas dešimt min. postas. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#424296 Optimaliausias variantas tai yra pačiam pasirinkti sekamas temas. :)))
O tai galima padaryti (pati ką tik pamačiau :achtung ) štai taip... Pažymėt "Užsisakyti temą" štai čia:
Paveikslėlis

ARBA
"užsisakyti forumą":
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#424339 Ačiū, kad parodei kaip prenumeruotis. Dabar konkrečiai neprenumeravau nieko bet vis vien gavau žinutę, jog vienoj temoj po manęs parašytas postas. Vadinasi veikia.
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#425326 Čia toks kaip ir naršymas, tokiose programėlėse kaip Pinterest ar socialiniuose tinkluose kaip feisbukas ar instagram, kur, kad peržiūret postus reikia scroll'int t. y. braukt per ekraną žemyn, kad pamatyt sekančius postus. Dar scroll'inimas skaitosi kai važiuoji žemyn pvz. Word programoj ar kompo internetinėj naršyklėj.
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#425327 Ne taip parašiau, - braukt aukštyn, tada scroll'ini. Brauki aukštyn ir važiuoja vaizdas į viršų. Blemba, galva nedirba :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
Aldona Julita rašė:Opaque, ačiū!

Nėr už ką dėkot. Gi nesunku. :)))
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#425334 Man su pinterestu tas pats. Pastaruoju metu pradėjau rečiau lyst į jį, bet kai inlendu, tai scroll'inimo ir pin'ų save'inimo maratonas prasideda visada. O feisbuko nenaudoju, nors turiu. Man tai jis nuobodus :achtung