Vietoj rašymo, kad aš šantažuoju, pasitraukiu, žalojuosi, mirštu ar t.t., rašom čia ir informuojam, kad šią akimirką jaučiamės labai vieniši ir mums labai trūksta kitų žmonių dėmesio.

Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė dvv
#424871 :aciu :aciu :aciu
Atostogos... neinu į darbą... viena namuose su depresija... pasiilgstu žmonių.... :dukstam
Parašė Spartan
#424877 Tai kodel viena? Panai lengva turetu buti antra puse susirast.
As kai prislegtas jauciuosi sportuoju, ieskau geros muzikos, stengiuosi bendrauti su draugais, pazistamais, nusiperku sau ka nors arba padarau del saves ka nors gero. Palepink save.
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#424934 Nėra lengva susirasti kitą pusę....
kai nesinori bet kokio žmogaus....
Nors ir betkokį man sunku rasti..... sunkiai bendrauju .... nelabai kur išeinu... nerukau ir negeriu baruose.... ir į namus retokai svečiai užsuka ir tai dažniau būna moterys....
Parašė Spartan
#424937 Bent jau man per draugus susirasti antra puse lengviausia. Iskart draugai priduoda pasitikejimo svetimam. Nezinau vienam negerai buti mano nuomone.
Gerai, kad negeri bei nerukai mazai tokiu... Linkiu neliudet bei pasidziaugti vienatve, nes kartais ir zmones budami poroj to pasiilgsta.
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#425114 Neturiu daug draugų.... nemoku bendrauti... esu intraveras..... :bloga :kompas prašau parašykit.....
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#425219 :aciu :aciu :aciu
Baigiasi atostogos. Eisiu į darbą. Bus daugiau žmonių aplink.... :DD neatvirausiu kaip čia, bet vis kokį žodį pasakysiu ir išgirsiu :D
Nusisėdėjau namie, bet tam ir buvo skirtos jos.... gijimui.....
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#425387 Neramu... baisu... liūdna... negera... įtampa... dusulys... kodėl...???
Nesugebu pasikeisti.... daryti ką reikia...
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#425495 Keturias dirbu keturios laisvos. Slenkantis grafikas. Darbo pasiilgstu po poros mėnesių nebuvimo jame... :roll:
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#425499 Prikibo kažkokia zaraza.... :sos:
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#425542 Nepadeda. Šiuo atveju fairis bejėgis :D
reik daug daug daug arbatų :P
O aš jų taip nemėgstu..... :oops: