Escitalopram 20mg, Amitryptiline 25mg x3, Quetiapine 200mg, Elenium 10mg x3, Somnols 7.5mg, Memantine titruojamas nuo 5mg
Moderatoriai: Astro-Meška, Agni
- 2016 02 27, 11:29
Na ka, maziau nei trys savaites, ir vel laukia kelione. Prie senu uzduociu dar grisiu, bet noretusi nauju butent apie kelione... siuo metu namai apversti, indai neplauti, ir t.t. gal kas gali man papunkciui sudelioti ka ir kaip daryt, nes pati nesugebu ir kokie rewards uz atliktas uzduotis. Dar noreciau susitikt su kokiu forumieciu, savanoriu yra?
- 2016 09 05, 18:10
Pirmadienis: Begimas, šaltas dušas, obuoliai 4. Darzoves ir kepsnys.
Antradienis: pakalbek su artimaisiais, suvalgyk skanaus ka labiausiai troksti.
Trečiadienis: Bandyk iveikti nesunkia baime, jei sauleta diena pasisyldik sauluteje. Isivaizduok kaip saules spinduliai tave persmelkia.
Ketvirtadienis: apkabink artimiausia žmogu, su meile. Atleisk tam kas tave įžeidė.
Penktadienis: Pasivaiksciokit gamtoje, pabukit prie vandens telkiniu.
Šestadienis: Pabuk atviras. Padainuok garsiai.
Sekmadienis: Pagyvenk tik šia diena.
Atrodo nesunkios užduoteles, bet daugumai greičiausiai neiveikiamos.
Antradienis: pakalbek su artimaisiais, suvalgyk skanaus ka labiausiai troksti.
Trečiadienis: Bandyk iveikti nesunkia baime, jei sauleta diena pasisyldik sauluteje. Isivaizduok kaip saules spinduliai tave persmelkia.
Ketvirtadienis: apkabink artimiausia žmogu, su meile. Atleisk tam kas tave įžeidė.
Penktadienis: Pasivaiksciokit gamtoje, pabukit prie vandens telkiniu.
Šestadienis: Pabuk atviras. Padainuok garsiai.
Sekmadienis: Pagyvenk tik šia diena.
Atrodo nesunkios užduoteles, bet daugumai greičiausiai neiveikiamos.
- 2016 12 19, 15:51
sestadienis pats geriausias
- 2016 12 30, 19:12
Pradek mokytis naujos kalbos. Nors po pusvalandi per diena. Kalbos visad pravercia (pati pradejau mokytis vokieciu )
Wave and smile
- 2017 01 08, 21:07
Mane tai nervuoja tas ju tarimas, labai painu ten.
Soledad rašė:Pradek mokytis naujos kalbos. Nors po pusvalandi per diena. Kalbos visad pravercia (pati pradejau mokytis vokieciu )
Mane tai nervuoja tas ju tarimas, labai painu ten.
- 2017 01 08, 21:10
o as sy vakara nenoriu nei lietuviskai kalbeti, kazkoks liudesys......
- 2017 05 13, 21:31
Kaip patiko Tomo užduotėlės! Liux!
O čia nuo manęs:
1. Pasidaryk gražų makiažą ir išeik pasivaikščioti į miestą
2. Iškepk ką nors skanaus sau ir namiškiams, pvz. keksiukų
3. Parašyk žmogui, su kuriuo seniai nebendravai
4. Pasidaryk mėgstamos arbatos ir pažiūrėk į bundančią gamtą pro langą/išeik į kiemą, kol mėgausies karštu gėrimu
5. Pažiūrėk fainą video su gyvūnais youtube, pvz. https://www.youtube.com/watch?v=kZw-jgCRPeE
Sėkmės!
O čia nuo manęs:
4. Pasidaryk mėgstamos arbatos ir pažiūrėk į bundančią gamtą pro langą/išeik į kiemą, kol mėgausies karštu gėrimu
5. Pažiūrėk fainą video su gyvūnais youtube, pvz. https://www.youtube.com/watch?v=kZw-jgCRPeE
Sėkmės!
- 2017 05 13, 21:44
Na pats pirmas tai tikrai ne man
Elise rašė:Kaip patiko Tomo užduotėlės! Liux!
O čia nuo manęs:
Sėkmės!
Na pats pirmas tai tikrai ne man
- 2017 05 13, 21:51
Ow supratau, cia Crazy tema. Toks nick,, o man atrode Crazy (beprotiskos) uzduoteles. Tai siam nick priklauso si tema o ne bendrai visiems... sorriuks
- 2017 05 13, 21:54
Tomai, gali pirmos pilnai nedaryti, tiesiog išeik į miestą ir išgerk kavos
Manau, užduotis visada galima sau prisitaikyti ir kitų temose rasti sau visą sąrašą veiklų. Svarbu tik noras tas užduotis vykdyti. O prigalvot nėra sunku.
Manau, užduotis visada galima sau prisitaikyti ir kitų temose rasti sau visą sąrašą veiklų. Svarbu tik noras tas užduotis vykdyti. O prigalvot nėra sunku.
- 2022 12 25, 12:49
Man reikia konkreciu uzduociu butent kraustymuisi i kita miesta nes esu tokia overwhelmed, kad nezinau kur pradet
Escitalopram 20mg, Amitryptiline 25mg x3, Quetiapine 200mg, Elenium 10mg x3, Somnols 7.5mg, Memantine titruojamas nuo 5mg
- 2022 12 25, 14:19
Pirmiausia, -tai susieškot dėžes.
Perrūšiuoti daiktus. Išmet, kas nereikalinga
Perrūšiuoti daiktus. Išmet, kas nereikalinga