Vietoj rašymo, kad aš šantažuoju, pasitraukiu, žalojuosi, mirštu ar t.t., rašom čia ir informuojam, kad šią akimirką jaučiamės labai vieniši ir mums labai trūksta kitų žmonių dėmesio.

Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#425583 Pataisiau parasa, senas buvo likes, vaistu ne ka nesumazejo, dabar ju ir pridejo, tam, kad stresas ir itampa neiveiktu manes, ir nereiktu ligonines ar kad impulsyvo pagauta neteisingu sprendimu nepadaryciau.
Vaistu kruva, bet vat su sita gydytoja man nuo sausio iki spalio nereikejo ligonines..
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#425592 Labas rytas. Su sventemis, kas sves :heart
As stoty, laukiu autobuso.
Mes su teciu sakem nesvesim, bet nupirkau tokia mini eglute plastikine ant stalo, pora kukliu dovaneliu jau turejau, dar nuvaziuosiu i parduotuve kokio skanesnio maisto paimt ir gal zvake kokia...arba sventinta uzdegsim.
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#425619 Su sv.kaledom visus :heart
Liudna be mamytes :(
Sakiau gulesiu lovoj snd visa diena ir ziuresiu visokius ispardavimus, gal ka nusipirksiu
Noriu naujo et.alieju garintuvo, draugas pervede pinigu, bet neissirenku niekaip.
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#425674 Beprotiskai sunkus metu pasitikimas...
Dar teciui buvo health scare, pas daktarus eit neikalbejau, teta net apreke ji kad dvieju laidotuviu nenori, bet db lyg geriau....
Taip issigandus viska meciau ir vaziavau i kita miesta, kad nuo trec be jokiu vaistu likau :bloga snd jau griztu, pradesiu ruostis kraustymuisi..
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#425704 Tragiskas nerimas, atrodo jei galeciau, issinerciau is savo odos ir sokciau pro langa :bloga
Kraustymuisi jokiu paruosiamuju darbu nepradejau dar net, o jau kita savaite :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#425716 Niekas manes neskaito :( bet vistiek parasysiu..
Taip nuvilia mane mano pacios nerimas, nes jis toks stiprus, kad as nieko padaryt negaliu :verkiu o vakare vistiek issekus ir nera delko :bloga toks jausmas grynai lyg jis mane ikaite laikytu :bloga :oops:
Parašė Spartan
#425722 Man dazniausiai nerimas atsiranda kai kazka turiu padaryt, bet atidelioju. Galbut cia del kraustymosi jis toks tau sustiprejas.
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#425732 Negaliu nieko pasidaryti, nes net fiziskai atsistojus pulsas soka iki 130-140.
:bloga
Snd einu pas psichiatre, bet maniske serga, tai nzn ar ka gero ispesiu :bloga
Ziaurus kaltes jausmas bet tiesiog negaliu. Vis zadu sau, atrodo mazyyyyti tiksla issikeliu ir vistiek nieko neiseina :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#425733 Tokiomis aplinkybėmis geriau vengti fizinio krūvio. :witch

Jei gali, gal pasamdyti žmogų, kad padėtu kraustytis. Nes kraustymasis ir sveikam yra iššūkis. :?

Gal ir nauja gydytoja bus gera ;)

Sėkmės tau :)))
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#425752 Aciu die, lb supratinga gydytoja pasitaike, pakeite vaistus, paroxetine+coaxil, vkr dvi tabletes coaxilio isgeriau, tai nors prasciau miegojau, bet su daug daugiau energijos atsikeliau, varysiu biski i miesta, o paskui bandysiu savo virtuve iveikt :P
Tiesa sakant nezinau ar coaxilis, ar xanax padeda labiau, ar abu, nes turbut kai nerimo nera, yra daugiau energijos.. :heart
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#425753 I miesta nejau nes nesdama siuksles supratau koks bjaurus oras :S
Bet sudejau keturis vakuuminius maisus rubu, ypac striukiu is koridoriaus, ismeciau puodelius ir dar visoki nereikalinga slamsta is virtuves, sudejau rubus kuriu reikes per pora ateinanciu savaiciu ir ryt vaziuosiu i skalbykla - neturiu masinos namie, db priguliau, ir dar pailsejus planuoju bent atsargu spintele prametyt, o jeigu dar pavyktu batus praziuret/prametyt, jausciaus ziauriai daug pasiekus :D