Čia ieškome antrų pusių <3 ir šiaip žmonių pabendrauti
Vartotojo avataras
Parašė NerimoMasina
#425950 Ieskau draugu.

Neturejau realiu draugu gal 4 metus.

Nezinau nuo ko pradeti.

Butu malonu tureti realius draugus ir su jais susitikti.

Nezinau. :idea

NerimoMasina
Parašė Spartan
#425958 Kokiu hobiu turi? Gal rastum bendraminciu, draugu
Vartotojo avataras
Parašė NerimoMasina
Spartan rašė:Kokiu hobiu turi? Gal rastum bendraminciu, draugu

Dainavimas (ne profesionalus), grafinis menas, grojimas gitara (pamirsau dainas), katinai, angl. ir sved. kalbos, e cigaretes, komp. zaidimai kaip FFXIV, Vermintide 2. Zinau zaidimai nelabai tikras hobis.

Esanciu su panasiais hobiais, parasykite, gal tikiuosi tai pades surasti IRL draugu.
Parašė Spartan
#426028 Opaque musu forumo dainininke, parasyk jai.
Vartotojo avataras
Parašė NerimoMasina
Spartan rašė:Opaque musu forumo dainininke, parasyk jai.

Aciu! Parasiau.

Ieskau draugu toliau...
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#426102 Na, aš groju gitara, klepu. Dabar, deja, retokai... Būtų faina vėl daugiau groti. :dukstam
Ir kartais pageiminu, bet kitokius žaidimus. Lineage 2, World of Warcraft, Diablo 2, 3... Ant PS'o "Uncharted", "Lords of the Fallen". ;)
Parašė vicyokz
Astro-Meška rašė:Na, aš groju gitara, klepu. Dabar, deja, retokai... Būtų faina vėl daugiau groti. :dukstam
Ir kartais pageiminu, bet kitokius žaidimus. Lineage 2, World of Warcraft, Diablo 2, 3... Ant PS'o "Uncharted", "Lords of the Fallen". ;)

O Counter Strike kodėl nežaidi? :super
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
vicyokz rašė:O Counter Strike kodėl nežaidi? :super

Šaudyklių nelabai mėgstu. Nors Doom 3 visai patiko. :redface :D Ant PS4 irgi bandžiau Doom lošt, bet nesusitvarkiau su pultelio valdymu, labai įprasti reik prie to valdymo. :) Nužudo ten mane po 5 min. :D
Čia tas pats kai bandžiau Fortnite žaist. Irgi po 5 min nukala, tai greit fantazija atšoka lošt. :D
Ai šiaip tokia aš ir geimerė. :achtung Ant durniaus pažaidžiu. :) Nors L2 tai buvau norm. užsikabinus. :bloga
Parašė Spartan
#426157 Konsole + saudykle irgi ne man, PC su pele daug geriau