Vietoj rašymo, kad aš šantažuoju, pasitraukiu, žalojuosi, mirštu ar t.t., rašom čia ir informuojam, kad šią akimirką jaučiamės labai vieniši ir mums labai trūksta kitų žmonių dėmesio.

Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė dvv
#425651 Žolelių ir vaisines gerdavau ankščiau. Dabar nieko nesinori.... pasveikau.... dirbu.... :kutikuti
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#425713 Žmonės :warm
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#425715 Kas su tavim vyksta? :heart
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#425765 Visiška apatija.... geriu.... net atrodo darbą nebijau prarasti... pas mus darbe nulinė tolerancija. Nors 0.1 lauk iš darbo. Gailestis sau. Kaltė.... nerimas... energijos nulis.... nesusitvarkau su savim išviso.... :verkiu :verkiu :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#425766 Ar pas gydytojus vaikstai? Vaistus geri? Laikykis :heart
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#425767 Psichiatrė nuotoliniu išrašė vaistus. Jos nemačiau ir nekalbėjau. Vaistus ne visus ir nevisada geriu. Darbas ir dieną ir naktį. Susimaišo ritmas ir vaistai. O jėgų ieškotis kito nėra.... Pas psichologę buvau prieš mėnesį.... Ir dar nežinau kada susitiksim.... Nes išėjo dirbti į kitą vietą ir mokamai... O man sumažėjo ištekliai pinigų pavidalu....
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#425789 Esu pykta.... darbas.... Kai kitiems reika padėk... O kai tau reikia pagalbos niekas negali.... Atima ir tą vienintelį... Kada išmoksiu žiūrėti savęs ir nesiaukoti visiems ... :oops: :ubju
Parašė Spartan
#425800 Buk su tais kurie vertina tavo pastangas bei pagalba.
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#426047 Pailsėjau.... atsigavau šiek tiek.....
Pasiilgau žmonių......
Vartotojo avataras
Parašė Kurama
#426118 o kokie tavo hobiai?
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#426144 Buvo skaitymas ir rankdarbiai. Dar labai mėgau vairuoti... Šiuo metu viskas dingę... nebeliko noro ir energijos.....
Parašė Spartan
dvv rašė:Buvo skaitymas ir rankdarbiai. Dar labai mėgau vairuoti... Šiuo metu viskas dingę... nebeliko noro ir energijos.....

Keliai tie patys gal atsibode...
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#426228 Tik neturiu ko vairuoti šiuo metu.....
Mano svajonė vairuoti fūrą ar autobusą..... tolimos kelionės.....
širdis atsigauna kai gaunu pavairuoti......