Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
mmm rašė:Aciu tau, Graikas, uz patarimus. Esu ir tiaprida, ir fluanxoli bandziusi. Daug ka...pasikalbesiu su gydytoja. Bijau ,kad sertralinas man netinkamas... jau beveik 4 menesius geriu ji. Siaip paprastai kai ramu tai viskas butu ok, bet va ir i parduotuve nueiti problema ,siandien tokia PA apturejau ten...liudna. ir siaip kai koks socialinis nerimas, tai jis stipriai jauciasi. O kai nera streso,tai gerai buna, neslopina. Buvau vakar pas savo antraji daktara, privatu,pasitarem,tai darysiu vaistu tinkamumo tyrima, nes niekas nebetinka jau keleta metu. Bus kokie kepenu fermentai gal pakite po gimdymo...dar apsvarsteme agomelatina+sertralina. Dar menesi turiu iki savo pagrindines gydytojos vizito, tai gal pabandysiu. Na kaipnors dagyvensiu,turiu bromo. Nors taip nusibodo man tie ramiakai,jie primena,kad blogai man..na nes juos geriu,kai blogai buna.

Man kažkaip sertralinas tiko. Arba gal kombinacija visų vaistų. :? (sertralinas-aripiprazolis-quetiapinas) Kai nerimas buvo didžiulis, bandėm keisti AD, bet grįžau vistiek prie sertralino... Čia tiesiog reik bandyt turbūt visokias kombinacijas, kai daug kas išbandyta. :bloga Ir nenuleist rankų...

mmm, tu šaunuolė. Per du gyd. net varai. :bloga Įdomu ką tau tas testas rodys, gal atitaikys kažką. :DD
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#425280 Na gal negražu per du gydytojus varyti:D bet turiu atsargini privatu, pas kuri man patinka,padiskutuojam. O savaja valdiska pagrindine visada sunku pagauti,dirba mano mieste tik 1 diena i menesi. O dabar ir atostogauja. Tai reikia tureti atsargini varianta:) o ir jiems sunku su manimi jau turbut:D tai kuo daugiau galvu,tuo geriau turbut:)
Sertralinas aktyvinantis, tai mane padrebina buna ,bet ir sirdele padrebina....jau ir tai ji pasilpusi. Tai va.
. Parasysiu kai testa pasidarysiu, bet uztruks tai turbut.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
mmm rašė:Na gal negražu per du gydytojus varyti:D

Na tai reiškia, kad nenuleidi rankų, rūpiniesi savimi. Aš vienu metu vaikščiojau pas du psichologus. :D Trumpai, bet tada man tikrai reikėjo dėmesio ir išsipasakojimo, ką gavau. :achtung Jei nepiktnaudžiaujama, kartais galima sugriešinti ir eiti pas du. :D
Kas kitas pasirūpins tavimi geriau, jei ne tu. Na norėtųsi, kad kažkas taip opa ir pasirūpina ir viską sutvarko, bet taip nebūna. :bloga Tai džiugu skaityt, kad ieškai aktyviai sprendimų.
Parašė Vaidabal
#425512 As irgi gal 4 men geriu zolofta 75 mg, ir plius tiapridali arba eglonoli, bet tik eglonyl padejo nerimui mazinti. Deja, pasidariau prolaktino tyrima, labai stipriai padidejes, nes sie neuroleptikai gali didinti, tai dabar nutraukineju eglonyl, bet is karto dideja nerimas, baime. Vadinasi vien Zoloftas neveikia:( tai reikia bromazepamo
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Astro-Meška rašė:
mmm rašė:Na gal negražu per du gydytojus varyti:D

Na tai reiškia, kad nenuleidi rankų, rūpiniesi savimi. Aš vienu metu vaikščiojau pas du psichologus. :D Trumpai, bet tada man tikrai reikėjo dėmesio ir išsipasakojimo, ką gavau. :achtung Jei nepiktnaudžiaujama, kartais galima sugriešinti ir eiti pas du. :D
Kas kitas pasirūpins tavimi geriau, jei ne tu. Na norėtųsi, kad kažkas taip opa ir pasirūpina ir viską sutvarko, bet taip nebūna. :bloga Tai džiugu skaityt, kad ieškai aktyviai sprendimų.

Na ka padarysi, per du eibu,bet ne is piktos valios...:] o ir jiems pasisakau,kad buvau ten ir ten, vistiek e-sveikata mato.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Vaidabal rašė:As irgi gal 4 men geriu zolofta 75 mg, ir plius tiapridali arba eglonoli, bet tik eglonyl padejo nerimui mazinti. Deja, pasidariau prolaktino tyrima, labai stipriai padidejes, nes sie neuroleptikai gali didinti, tai dabar nutraukineju eglonyl, bet is karto dideja nerimas, baime. Vadinasi vien Zoloftas neveikia:( tai reikia bromazepamo

O kaip tau veikė sertralin+tiapridal? Kuriuos dabar geri?
Parašė vitamin9
#426584 Zodziu geriu jau ji ilgai. Esme tokia kad jis ale aktyvina,bet kuo tas aktyvinimas pasireiskia? Nerimu. Nezinau kas is psichologines puses,padeda ar ne bet nu nerimas man nuo jo kyla ir miegu blogiau,praleidi doze tai ir issimiegi geriau lengviau. Gal koki kita antidepresanta patartumet kuris istikro ramintu o ne nerima keltu? bet taipogi pagalvojus, jei kita gertum ir uzmiges butum irgi nekazka, gerai kad aktyvina, bet kai nerimas jauciasi tai kazin kiek is to aktyvinimo.
Vartotojo avataras
Parašė Sklandantis
#426585 Keista, šiaip jau sertralino NRI savybės gan silpnos. Bet jeigu esi labai jautrus noradrenalinui, tai turbūt ir to užtenka. Tada belieka escitalopramas.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
vitamin9 rašė:Zodziu geriu jau ji ilgai. Esme tokia kad jis ale aktyvina,bet kuo tas aktyvinimas pasireiskia? Nerimu. Nezinau kas is psichologines puses,padeda ar ne bet nu nerimas man nuo jo kyla ir miegu blogiau,praleidi doze tai ir issimiegi geriau lengviau. Gal koki kita antidepresanta patartumet kuris istikro ramintu o ne nerima keltu? bet taipogi pagalvojus, jei kita gertum ir uzmiges butum irgi nekazka, gerai kad aktyvina, bet kai nerimas jauciasi tai kazin kiek is to aktyvinimo.

Is SSRI ramiausias turbut paroxetinas, bet gali buti, kad serotonina veikiantys AD visi sukels panasias busenas. Mirtazapinas turi visai kitoki profili nei kiti, tiek kad apetita reikia truputi susiziuret.

Keista, šiaip jau sertralino NRI savybės gan silpnos. Bet jeigu esi labai jautrus noradrenalinui, tai turbūt ir to užtenka. Tada belieka escitalopramas.

Netiesa, sertralinas yra silpnai dopaminerginis aukstose dozese, neturi nieko bendro su NRI veikimu
Parašė vitamin9
biggie rašė:
vitamin9 rašė:Zodziu geriu jau ji ilgai. Esme tokia kad jis ale aktyvina,bet kuo tas aktyvinimas pasireiskia? Nerimu. Nezinau kas is psichologines puses,padeda ar ne bet nu nerimas man nuo jo kyla ir miegu blogiau,praleidi doze tai ir issimiegi geriau lengviau. Gal koki kita antidepresanta patartumet kuris istikro ramintu o ne nerima keltu? bet taipogi pagalvojus, jei kita gertum ir uzmiges butum irgi nekazka, gerai kad aktyvina, bet kai nerimas jauciasi tai kazin kiek is to aktyvinimo.

Is SSRI ramiausias turbut paroxetinas, bet gali buti, kad serotonina veikiantys AD visi sukels panasias busenas. Mirtazapinas turi visai kitoki profili nei kiti, tiek kad apetita reikia truputi susiziuret.

Keista, šiaip jau sertralino NRI savybės gan silpnos. Bet jeigu esi labai jautrus noradrenalinui, tai turbūt ir to užtenka. Tada belieka escitalopramas.

Netiesa, sertralinas yra silpnai dopaminerginis aukstose dozese, neturi nieko bendro su NRI veikimu

Pala pala, ar ne paroxetina kazkur girdejes, nerima tvarko bet desra nudziusta, ne tas pats? :D
Parašė vitamin9
biggie rašė:

As geriu 25mg, kazkada iki 50 kelt bandziau eina sikt per nerima kerta tik ir viskas nesamone, nu gal man netinka,as ir kavos puoduko negaliu isgert nes kai narkomanas tada visa diena su nerimu ir isokusiais vyzdziais. 12.5 mg tai nebutu tolko gerti. Jo paroxetina bandes as, pajauciau kad pasauli grazesni tada, bet tada bbs nulinko per pora savaiciu ir meciau.
Parašė vitamin9
#426590 O tai gal yra kazkas panasaus kaip paroxetinas kas tikrai nerima nuema bet klynas stovi normaliai. nes su zoloftu nerimas, isvis jei ji isgeri pries raminanti, tai blecha baisu net vaziuot kazkur mutina ant priepuolio, sutasko jis mane visiskai.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
vitamin9 rašė:O tai gal yra kazkas panasaus kaip paroxetinas kas tikrai nerima nuema bet klynas stovi normaliai. nes su zoloftu nerimas, isvis jei ji isgeri pries raminanti, tai blecha baisu net vaziuot kazkur mutina ant priepuolio, sutasko jis mane visiskai.

Tiesa, paroxetinas labiausiai sujaukia vyriskus reikalus bet nesu tikras ar apskritai nors vienas SSRI veiks. Ar esi turejes hipomaniju? Didziulis nerimas gali kilti jei esi linkes i bipoliskuma, antidepresantai veikia tokiu atveju daug prasciau arba sukelia energijos pertekliu nepajudinant esminiu depresijos simptomu.
Vartotojo avataras
Parašė Sklandantis
vitamin9 rašė:O tai gal yra kazkas panasaus kaip paroxetinas kas tikrai nerima nuema bet klynas stovi normaliai.

Į galvą atėjo trazodonas. Kiek jis efektyvus mono neįsivaizduoju, bet teoriškai nuo 150mg jis turėtų veikt kaip tikras antidepresantas.