Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#426636 Trazodonas nelabai veikia kaip antidepresantas, per silpnas. Jeigu ziuret per tokia veikimo prizme, tada mirtazapinas geriau
Vartotojo avataras
Parašė mmm
vitamin9 rašė:O tai gal yra kazkas panasaus kaip paroxetinas kas tikrai nerima nuema bet klynas stovi normaliai. nes su zoloftu nerimas, isvis jei ji isgeri pries raminanti, tai blecha baisu net vaziuot kazkur mutina ant priepuolio, sutasko jis mane visiskai.

Man tas pats su sertralinu. Geriu maza dozę,viena diena 37.5mg,kita diena 50mg. Bet jei koks nors mini stresiukas ar nerimas uzeina, tai jis iskart uzkyla iki panikos priepuolio. Isdrebina belekiek. Na o geroji puse, kad kazkiek pakelia is depresijos.
Nuo paroxetino,brintelixo visiskai duobej buvau,nepakilau nuo zemes. Bet nedrebino. O escitaloprama teko ilgiausiai gerti, bet galiausiai pradejo slopinti. Nezinau kas belieka.
Escitaloprama pabandyk.
Parašė vitamin9
mmm rašė:
vitamin9 rašė:O tai gal yra kazkas panasaus kaip paroxetinas kas tikrai nerima nuema bet klynas stovi normaliai. nes su zoloftu nerimas, isvis jei ji isgeri pries raminanti, tai blecha baisu net vaziuot kazkur mutina ant priepuolio, sutasko jis mane visiskai.

Man tas pats su sertralinu. Geriu maza dozę,viena diena 37.5mg,kita diena 50mg. Bet jei koks nors mini stresiukas ar nerimas uzeina, tai jis iskart uzkyla iki panikos priepuolio. Isdrebina belekiek. Na o geroji puse, kad kazkiek pakelia is depresijos.
Nuo paroxetino,brintelixo visiskai duobej buvau,nepakilau nuo zemes. Bet nedrebino. O escitaloprama teko ilgiausiai gerti, bet galiausiai pradejo slopinti. Nezinau kas belieka.
Escitaloprama pabandyk.

Tai va slopinimo ir as nenoriu :D bet tai sitas delto ir neslopina nes nerima sukele :D kaip tu busi uzslopintas kai nerimas kyla ir kunas dar ten duoda kruvas chemikalu, streso busenoj uzslopintas ir nebusi :D Gal reik maziau gerti ir viskas. Bet kad jis cia isgelbes mane nuo raminamu tai nematau nes ikalus nekazka o geriu jau ilgai...o dar jei raminamu negerus tai iskarto koma butu. Yra kam nerimas stiprus o kam ne ant tiek,tai kas jo ikalus jauciasi kaip kavos isgerus tai gerai, mane ir kavos isgerus subaladoja taip kad daugiau gert nesinori tai kaip ir nieko nuostabaus kad sitas irgi taip pat subaladoja. kas pakele kava pakele turbut ir zolofta be problemu. Jei butu miegas idealus gal dar patvarkytu reikalus bet kai miegas sudas tai nelabai,
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#426687 Pas mus turbut labai didelis organizmo jautrumas, mane daktare pavadino šaltiena (biski pajudini ir dreba valanda). As irgi su kava atsargiai elgiuosi, tik pati gaminuosi,nes jei kas pagamintu,tai pasišiaušusi visa diena likciau. Too strong buna. Kazkada nuo expreso gurksnio visa diena staciom akim buvau. Tai ir sertralinas ijaudrina. Na bent miegas man normaliai, pradzioj tik blogas buvo. Nera idealus,bet nieko. Dabar pridejau dar agomelatina. Pabandyk miegui. Galvojau gal apramins jis tuos salutinius nuo sertralin, bet ne.. miegas kazkiek ramesnis ir rytinis fonas visai chill. O poto vel tas pats.
Parašė vitamin9
#427624 As galvoju nuo 50mg reik pereit ant 25 mg ir gal reikalai pageres, 25mg skaitosi labai maza ar normali doze? Nes nu nesamone gydais nerima, isgeri vaistu ir sukyla nerimas,nebutu ten prisnekeje kad be AD negali gerti raminanciu vp negereciau to sertralino, siaip bendrai nenubukintas,paknkamai aktyvus, tiek kad nakti uzeina valgymas buna, bet nu apart to kad sukele nezmoniska nerima tai kaip ir nieko vaistas, bet tai tame ir problema kad sukele nerima, nesamone. As tai nesuprantu kam as ji isvis geriu, gal jis ten ka psichologiskai padeda nezinosi. Bet tiek laiko jau ji geriu ir vistiek subaladoja su nerimu, siulyciau kam nerimas daugiau 25mg neimti , vistiek nerimas nedings, nes ant 50 tai bomba, net baisu pagalvot kas butu ant 100, siule kazkada kelti, galvoju juokaujat kad jau 50 zudo gerai, zinoma daug ka duoda, kaip miegojes, issimiegojes, ne, laimingas, nelaimingas. Bet faktas vistiek, is bet kuriu paminetu situaciju maziau nerimo geriau negu daugiau nerimo.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#427658 Pagalvok kas būtų jeigu 300mg būtų. Man 50 isvis nieko nesijaucia, o kai reikia dideliu doziu tai jauciasi poveikis. Buvau be vaistu savaite, galvojau isprotesiu, i gilia duobe kritau, o kai israse ir vel pradejau gerti zoloft tai viskass atsitate per keleta dienu. Galvojau, remisija tai remisija, gal laikas mest vaistus? :D

Pasirodo nee, ipratau prie savijautos ir neisivaizdavau kaip padeda
Parašė vitamin9
signs rašė:Pagalvok kas būtų jeigu 300mg būtų. Man 50 isvis nieko nesijaucia, o kai reikia dideliu doziu tai jauciasi poveikis. Buvau be vaistu savaite, galvojau isprotesiu, i gilia duobe kritau, o kai israse ir vel pradejau gerti zoloft tai viskass atsitate per keleta dienu. Galvojau, remisija tai remisija, gal laikas mest vaistus? :D

Pasirodo nee, ipratau prie savijautos ir neisivaizdavau kaip padeda

Kad as net neisivaizduoju kaip butu galima jo daugiau gerti, as ilga laika ant 50 sedejau ir jis kaskart isgerus tablete sudauzo likusia dienos dali....nu tai kaip taip gyvent galima, jeigu ten biski butu vos pajauti tai tiekto bet ne pastoviai antra dienos dali sugadint, o ryte geriau net nesneketi....... Tai tu geri 300 ir tau normaliai nekelia nerimo nieko? Nes as tai ibandziau iki 100 bet kad neimanoma...Tai numeciau iki tu 25 kazkaip cia ziuriu pora dienu visiska nesamone bet gal sutapimas nes netikiu kad nuo tokios dozes taip pasikeistu viskas tuo labiau kad ne nemeciau o sumazinau, ir ant 25 isgerus pakankamai gerai jautiesi.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#428555 Man nuo kito vaisto išlindo šalutiniai, po nemažai metų jo vartojimo. :bloga Tai manau gali taip būti. Kad tik po kažkiek laiko išlenda šalutiniai. Bet čia reiktų farmakologų paklausti kame čia reikalas. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Algis33
#432112 Sveiki,kaip Jums su lytiniu potraukiu vartojant setralinum?As geriau po 50mg seniai,apie metus...Viskas buvo gerai iki kol nekale stipri banga...Prasidejo psichosomatiniai visokie dalykai,per fiziologija dave...Atrode,kad sirgciau gripu,ejau darytis tyrimus,bet nieko nera...Tai traktavo kaip ligos paumejima...Man nesinori sexo,nors iki tol viskas buvo gerai...Labai kenkia mano su zmona santykiam...nors ji sako,kad supranta,bet yra totalus atsalimas,o mane tai erzina...pakelus doze dingo paichosomatiniai,bet liko lytinio potraukio nebuvimas,nerimas,sunku miegoti...miegui nieko nevartoju(tik melatonina)...Papasakokit kaip Jums su lytiniu potraukiu...Nes negaliu suprast ar cia ligos paumejimas,ar vaistai...o gal ir tas ir kitas...
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Algis33 rašė:Sveiki,kaip Jums su lytiniu potraukiu vartojant setralinum?As geriau po 50mg seniai,apie metus...Viskas buvo gerai iki kol nekale stipri banga...Prasidejo psichosomatiniai visokie dalykai,per fiziologija dave...Atrode,kad sirgciau gripu,ejau darytis tyrimus,bet nieko nera...Tai traktavo kaip ligos paumejima...Man nesinori sexo,nors iki tol viskas buvo gerai...Labai kenkia mano su zmona santykiam...nors ji sako,kad supranta,bet yra totalus atsalimas,o mane tai erzina...pakelus doze dingo paichosomatiniai,bet liko lytinio potraukio nebuvimas,nerimas,sunku miegoti...miegui nieko nevartoju(tik melatonina)...Papasakokit kaip Jums su lytiniu potraukiu...Nes negaliu suprast ar cia ligos paumejimas,ar vaistai...o gal ir tas ir kitas...

Greiciausiai ir tas ir kitas
Parašė RutBut
#434068 Laba, norėjau pasitarti dėl šalutinių poveikių. Geriu kelias dienas. Esu seniai gėrus Cipralexą. Mane nuo jo pykino. Daktarė pasiūlė Zoloftą. Geriu nuo PA, nerimo ir mažos depresijos. Begaliniai šalutiniai. Prakaitavimas, pirmos pora dienų visiškai užslopino, miegot galėjau visą dieną, visos baimės ir nerimas susijudino. Vėliau slopinimas pamažėjo, bet nerimas šovė į viršų, visą dieną PA, nerimastingumas, miegas net su ketipinor, kuris paparastai gerai veikia, nulinis. Širdies ritmas šokinėja. Lexotanil sunkiai padeda. Klausimas kiek tų šalutinių yra normalu, o kiek jau ženklas, kad kažkurį kitą vaistą reikia keisti. Suprantu, kad pradžia vartojimo, bet nesu turėjus tiek šalutinių poveikių. Daktarė siūlė gerti si Eglonil kelias dienas, bet kažkaip pabijojau primaišyti vaistų, tai negėriau.