Vietoj rašymo, kad aš šantažuoju, pasitraukiu, žalojuosi, mirštu ar t.t., rašom čia ir informuojam, kad šią akimirką jaučiamės labai vieniši ir mums labai trūksta kitų žmonių dėmesio.

Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#429096 Parasykit kas nors, lb norisi virtualios kompanijis :heart
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#429102 Aciu emar,ķad uzsuki :heart
Dabar sikna, jauciu kad pablogejo (kaip visada rudeni), buvau isidarbinus, padirbau pusantro menesio ir supratau kad nepanesu :bloga tai dabar toks saves menkinimas, kad nieko nesugebu :bloga
Vartotojo avataras
Parašė emar
#429103 Na, tu sergi. Ir gerai susivokti. Menkinimas visai nepadeda. Bet jo, man šitas irgi įsijungia kas vakarą, bet jau pati savęs paklausiu wtf?
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#429202 Man ir pablogėjo .....
Ir menkinimas savęs įsijungia.....
Taip sunku sustoti ir atpažinti melą.....
:flo :flo :flo :flo
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#429343 Labas sunkus periodas dabar, darysiu pertrauka nuo darbo ieskojimo, eisiu savo mieste i dienos stacionara nuo rytojaus, ir bandysiu dar tvarkytis neigaluma.
Noriu keist paroxetina bet mano gydytoja kazkodel nekeicia, gal su dc psichiatrais bus lengviau susikalbet :bloga
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#429344 Laikykikis :flo
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#430841 Artejant mamytes mirties metinem, man blogeja ne tik kad valandomis, bet ir minutemis...istisinis nerimas, pastoviai ant panikos ribos, siandien bandziau per negaliu eit i prekybcentri, tai sugebejay tik kontaktinius lesius nusipirkt, ir kavos uzsisakyt, kad ir kaip megciau eurokos ir droga, snd uzeit nesugebejau :bloga
Eisiu uz keliu valandu pas privacia psi, gaila pinigu, bet gal ka patars :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#430851 Buvau vakar pas psi, wow, kokia faina, silta, graziai bendrauja, matosi kad tikrai daug apsiskaicius, isaiskino labai graziai apie vaistus, matosi kad tikrai rupi pacientas. Suplojau 50eur, bet buvo verta. Sutarem, kad po draugo vizito (atskrenda kita penkt 2savaitem), eisiu pas ja i dienos stacionara.
O siandien planuoju i kauna vaziuot, moters pasaulis paroda, labai tikiuosi kad panika neuzeis, o jei uzeis, pades rudotelis.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#430897 Džiaugiuosi dėl tavo tos psi-. :))) Aš noriu irgi išbandyti privačiai. :geek Tiesiog, realybė tokia, kad poliklinikose psi- perkrauti ir turbūt fiziškai nepajėgia norm įsigilint, ypač kai skirta vos ne 15 min. konsultacijai. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#434704 Vel tragiskas nerimas...duokit kas demesio trupinuka..
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#434712 Aciu, emar, Astro :heart