- 2024 10 16, 11:26
Kaip sugebejot baigt mokykla ar is vis sugebejot zodziu mane pries daugiau 13 metu pakirto liga kada dar budamas gal 18 gal 19 kai reistravaus tuo metu darbo birzoj tiksliai neprisimenu man sako kad reik kazka daugiau pasibaigt dar kazkoks salia irgi regitravesis gal tuo metu netoli 30 metu atseit darbo birzai davinejo savo mamos numeri ir kaip ir sujuokino plius paminejo kad jis seniau klojes plyteles o mano tragedija kad as turiu dabar gaves maza darbinguma ir nezinau ar is vis kam buciau reikalingas tai pries daug metu issiregistravau ir daugiau nebestovejau toj tarnyboj. Zodziu esu daba apie 30 metu baiges tik 10 klasiu.
- 2024 10 16, 15:14
Sunkiai, žinok...
Aš baigiau profesinėj. Kadangi truputį sekėsi muzika, tai paskutinėse klasėse perėjau į muzikinę profesinę mokyklą. Neturėjau jėgų mokytis ir tą ir tą. Ir specialybę ir vidurinę. Tai vidurinės išvis beveik nesimokiau. Iš gailesčio mokytojai parašė teigiamus. Laikiau mokyklinius egzaminus. Nežinau kaip, bet išlaikiau kažkaip bent. Po to pablogėjo sveikata ir gerokai klausa ir muzikinė karjera baigėsi... Net nebaigiau tos profesinės. Tik vidurinę. Po kiek metų daug kartų esu bandžiusi toliau mokytis ir kažką baigti, bet nesėkmingai. Vienintelį ką pavyko baigt, tai profesinę reabilitaciją. Tik iš to naudos tai irgi nedaug.
Dabar ieškau valytojos darbo netoli namų kelis k. per savaitę, nes niekur kitur neima. Net valytoja nepaėmė, kai nusiunčiau dokumentus. Matyt pamatė diagnozę... Bet vistiek nuolat žiūriu skelbimus ir siunčiu vis į puse etato CV... Gal netyčia gausis kas.
Ar tu Vilnietis? Gali bandyti per "Sopa" darbintis. https://sopa.lt/
Reik ten anketą užpildyti...