Vietoj rašymo, kad aš šantažuoju, pasitraukiu, žalojuosi, mirštu ar t.t., rašom čia ir informuojam, kad šią akimirką jaučiamės labai vieniši ir mums labai trūksta kitų žmonių dėmesio.

Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#435422 Tai va... Kas ta Pucca?
Tai mergaičiukė tokia iš filmuko. :D
Paveikslėlis

Nežinau kodėl trinktelėjo galvon prisiminti tą filmuką ir Puką. Kažkada tuos filmukus labai rodė per kažkokį vaikišką kanalą. :geek

Tai va...

Kažkaip šiandien sunkoka... :bloga Niekaip negaliu ilgiau paskaityti. Norėjau pasiskaityt daugiau visko tam DS, bet kažkaip nesiseka. Pasirašiau kelis pvz ir blokas kažkoks atsirado. Neina mąstyt. Gal pamušt kokius blogiukus kokiam video žaidime??? :achtung
Vakar žaidžiau Diablo3. Susikūriau barbarą. Norėčiau nekromancerį išbandyt, bet neduoda. Tingiu aiškintis kodėl.
Dar gerai būtų į "Lost Ark" prisijungt, pažiūrėt ar neatėmė iš manęs gildijos. Bet jei kol kas neketinu žaist, tai kurių galų? Susikursiu vėl, jei kas.
O šiaip laiko švaistymas visa tai. Ypač su online žaidimais. Geriau jau žaisčiau tuos loginius, bent naudos būtų. :evil

Paveikslėlis

Šis paveiksliukas man labai patinka... :heart
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#435486 Zinau as ta filmuka - Pucca, pamenu, fainas toks budavo, trumpi epizodai :DD

O su telefoniniais zaidimais ir as uzsisukusi, visada zaidziu, kiekviena diena, nes kitaip neiseina dienos prastumt :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#435489 Taip, tas filmukas gerietiškas toks. :)))
Reiktų paieškot ir gaut iš kažkur. :)

Vakar žiauriai sunku pasidarė. Nulindau į savigailas DS. Grįžus namo puse vakaro pražliumbiau. Po to užmigau ir atsibudau puse pirmos visa užtinusi nuo ašarų. Maišai po akimis. Pasižiūrėjau, kad vaistų neišgėriau. Dar truputį migtelėjau, bet vistiek užtinusi dar. Reik kažkaip išeit iš to... Nes gėda eit tokiai. :achtung Šiaip laikas būtų jau pamiršti kažkokias vaikystės traumas, nebe 12 metų ir net ne 20 :achtung Jau galėčiau būti bobutė, o žliumbiu dėl vaikystės. Absurdas kažkoks. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#435524 Jooo... tų minčių galvoj, tai nors vežimu vežk. Na geriau, nei be vaistų, bet vis tiek... O gal dėl nemigos čia taip???

Dar užknisa, kad kognityvinės funkcijos pradeda trikt. Jau nuo tų nemiegojimų kalbu bele ką. :bloga O kai kas ko paklausia, tai kartais toks jausmas, kad iš šulinio klausia. Nieko neaišku. :bloga Jau net gėda perklausti. Aišku, vis tiek perklausiu. :D Bet nemalonu.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#435549 "Man kartais atrodo, jog mano kraujas teka bangomis taip kaip fontanas ritmiškomis raudomis. Aš tikrai girdžiu jį plūstant ilgame murmėjime, tačiau veltui ieškau žaizdos.

Per visą nueitą, tarsi per aptvertą lauką jis teka, grindinį paversdamas salelėmis, nuramindamas kiekvieno sutvėrimo troškulį ir visą gamtą nudažydamas raudonai..."

Bodleras