Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#433749 Gal žinot kas part.lt tinklapiui pasidarė? Prieš kelias dienas pasikeičiau avatarą šitam forume, o kėliau per part.lt, kad duotų url adresą. Viskas gerai gavosi, o šiandien neberodo. Nuėjau į part.lt, turiu ten paskyrą, prisijungiau, o visa mano vartotojo galerija kažkokias nesamones rodo. Pačių paveikslėlių, mano įkeltų galerijoj neberodo, tik kvadratėliai, vietoj paveikslėlių, o šalimais rašo 0 kb, vienodai x, ir taip su visais... Kai paspaudžiu ant tu kvadratėlių, net nepakrauna peržiūros lango. Kai keldavau nuotraukas į part.lt, visada užžymėdavau ilgą laikymą galerijoj, tai kodėl ištrintas net mano avataro paveikslėlis, kurį tik prieš kelias dienas įkėliau per part.lt... Kas apmaudžiausia, tai nerodo ir mano sukeltų piešinių mano kūrybos temoj šitam forume, kuriuos, vėlgi per part.lt talpinau :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
šalimais rašo 0 kb, vienodai x

pikselių x
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#433972 Nežinau, kur parašyti. Del miego. Sužinojau tokį būdą. Kad greičiau užmigt. Reikia gulint ant nugaros, pėdas pakelt taip, kad su kojom sudarytų 90 laipsnių kampą. Tada stimuliuojasi galvos centrai, kurie atsakingi už miegą :super
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#433978 Geras. Reiks išbandyti. :)

O aš šiandien skaičiau, kad priklausomybių ligų centre galima gauti gydymą ir dėl priklausomybės tabakui. Bet kaip supratau kol kas tik Vilniuje. Priima be jokio siuntimo reik tik užsiregistruoti.
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#435973 Man asmeniškai pati pensija didėjo keliom dešimtim eurų. Vienišo asmens - ~4 eurų. Dar gaunu transporto išlaidų kompensaciją, kuri padidėjo keliais eurais.
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#435974 Sodros puslapyje radau, kad man padidėjo 22 eurais :bloga :death kaip gyventi... :oops:
Jei sudėti mano atlyginimą ir pensiją, tai net minimumas nesigauna :(
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#436062 Užėjau į "man trūksta dėmesio" skyrelį ir labai mažai temų. Lygtais buvo tikrai daugiau jų. Mano temos irgi nebėra. Taip suprantu buvo ištrintos?
Vartotojo avataras
Parašė emar
#436069 aš prisimenu, kad irgi turėjau temą "Man trūksta dėmesio", ir jos taip pat nėra. Bet nesu tikra, ar neištryniau pati savosios. Trinu tik spamines temas ir labai atsargiai, pasitikrindama kelis kartus. Netryniau tikrai.

Bet būna, kad perkėlinėjant duomenis nubyra kas nors.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Opaque rašė:Užėjau į "man trūksta dėmesio" skyrelį ir labai mažai temų. Lygtais buvo tikrai daugiau jų. Mano temos irgi nebėra. Taip suprantu buvo ištrintos?

Negaliu paaiškinti šios situacijos. :bloga Šiaip netrinu temų dienoraščiuose ar panašių asmeninių temų (tikslai... dienotvarkės..) nebent pats žmogus paprašo arba suderinusi. :) O čia matau kažkoks automatinis ištrynimas buvo, nors jis nebuvo nustatytas. Tai net nežinau. :bloga Ir kodėl ne visas temas tada ištrynė? :bloga
Sorry, dėl to. :redface
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
Astro-Meška rašė:Sorry, dėl to. :redface

Nieko tokio. Pas mane asmeniškai ta mano tema tame skyriuj buvo pamiršta. Labai ilgai nesilankiau. O jei labai reiks, naują susikursiu :)