Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
DoubleMama rašė:tei va, šįryt sapnavau: lygtai kažkokią pasaką: viskas vyko miglotai, bet pabaigą prisimenu taip ryškiai lyg tai būtų vykę iš tiesų: miegojau su vyru(ne savo... su princu...) ir ryte jis mane pažadino glostymu, bučkiais, o kai aš išsibudinau(vis dar sapne), pradėjome aistringai bučiuotis ir viskas linko link mylėjimosi, bet mazgis pažadino...
abu buvome nuogi...
jaučiausia laaabai seksualiai, susijaudinusi, pakylėta ir visokia kitokia...

ir net prabudusi vis dar taip jaučiausi... seniai taip buvo...

Tai jau taip - pavasarine gamtos dovana...matai, pasirodo niekas negali sutrukdyti gerai jaustis :)))
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
era rašė:Labas rytas. Štai ir vėl susapnavau kažką ryškesnio, nei eilinės nepamenamos ir nesuvokiamos svajos.

Sapnavau, kad gyvenu užmiestyje. Sapnavau, kad miegu ir mane pažadina mama. Ateina ir sako, jog šiandien į mokyklą nusigauti turėsiu pati. Ir dar šunis pasiimt reiks. Realybėj turiu 1 vilkšunį. Sapne turėjau 2. Tėvai išvažiavo, o aš laikydama pavadėlius rankoje veduosi juos pakele. Šalia žaliuoja laukai, šunys veržiasi ten. Net nepastebiu,kaip vienas pasprunka. Nulūžta tas metalinis užsegimas. Skambinu mamai, klausiu, ką daryt. Pataria grįžti namo, uždaryti šunis ir į mokyklą važiuoti autobusu. Kelionė atgal buvo trumpa, nes paleidau ir antrą šunį, o jie mane parsekė. Tada pabudau. Iki miesto taip ir nespėjau nusigauti.

Simbolika paprasta - mokykla siejama su gyvenimiskomis p[amokomis, o va sunes su musu talentasi ir sugebejimasi bei dovanomis is ausktybiu - tai tavieji gabumai.Matyt laikas bandyti jegas ir imtis kurybos:)
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#44126 Mano sapnas kurį sapnavau prieš dvi dienas: mes kartu su broliu senose kapinėse pastatėm palapinę , ten nusprendėm pernakvoti kartu su mumis palapinėje buvo maža mergaitė . kai atėjo naktis pasirodė šmėklos , ir jai bandydavai išeiti iš palapinės tai jos puldavo ir bandydavo pagriebti , ir jei plyšys būdavo palapinėje, tai jos sverbdavosi į palapinę . Maža mergaitė nepaklausė musų ir išlindo iš palapinės ,ir ją pagrobė šmėklos.. Dieną mergaitė būdavo musų pasaulyje, o kiekvieną naktį ją pasiimdavo šmėklos..Nusprendžiau ,kad reikia kažkaip išvaduoti mergaitę iš šmėklų , kapinėse stovėjo šventas pastatas (interjeras primenė seną pilį , ar senovinę bažnyčia) , po kuria klaidžiojo šmėkla kuri ir pagrobdavo mergaitę , mes su broliu pasiėmėm kuokas , ir ėjom kariaut su šmėkla , bet nieko nesigavo , tada sugalvojau išardyti jų kapines "neliks kapinių neliks ir šmėklų"- pasakiau , pradėjom kartu su broliu griaut kapines - t.y ta didelį pastatą kur klaidžiojo šmėkla .. Griovimo metu mane brolis barė ,kad nieko nesugebu tinkamai daryt - sapno pabaiga. atsikėlęs buvau išsigandęs ,kad yra dievas ,ir šiaip pastaruoju sapnuoju ,kad mane bara brolis
Vartotojo avataras
Parašė Agni
Auksinezuvele rašė:
Agni rašė:sapnavau, kad turiu vyrą ir dukrą ir kad buvom nepaprastai laimingi, kol viena dieną mūsų laiptinėje kažkas nugriovė visus turėklus laiptų, o visi laiptai apaugo storais voratinkliais, negalėjau įveikti pasišlykštėjimo, kai lipant jie tave apraizgo, tokie glitus ir lipnus, nors ir bandžiau. todėl jie nuėjo namo, o aš likau viena apačioje. tada prasidėjo karas, iš visų pusių šaudė, aš stovėjau tarp kulkų, prie manęs artėjo pasibaisėtinas monstras. ir galiausiai aš pamačiau, kad tai mano motina, ji juokėsi ir šaudė į mane.

Voratinkliai rodo, jog nesi pasiekusi net mazos dalies savo potencialu, kur trukdymai isplaukia is kaltinimu motinai.Kitaip sakant tu kaltini motina, kad negali buti tuo, kuo gimei buti, kad negali tureti normalios seimos ir panasiai.
Sakyciau rimti kaltinimai plaukiantys is gilios pasamones

visiškai teisingai, tik tai jau nebe pasąmonė, aš realiai suvokiu, kad susirgau dėl jos kaltės.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Agni rašė:
Auksinezuvele rašė:
Agni rašė:sapnavau, kad turiu vyrą ir dukrą ir kad buvom nepaprastai laimingi, kol viena dieną mūsų laiptinėje kažkas nugriovė visus turėklus laiptų, o visi laiptai apaugo storais voratinkliais, negalėjau įveikti pasišlykštėjimo, kai lipant jie tave apraizgo, tokie glitus ir lipnus, nors ir bandžiau. todėl jie nuėjo namo, o aš likau viena apačioje. tada prasidėjo karas, iš visų pusių šaudė, aš stovėjau tarp kulkų, prie manęs artėjo pasibaisėtinas monstras. ir galiausiai aš pamačiau, kad tai mano motina, ji juokėsi ir šaudė į mane.

Voratinkliai rodo, jog nesi pasiekusi net mazos dalies savo potencialu, kur trukdymai isplaukia is kaltinimu motinai.Kitaip sakant tu kaltini motina, kad negali buti tuo, kuo gimei buti, kad negali tureti normalios seimos ir panasiai.
Sakyciau rimti kaltinimai plaukiantys is gilios pasamones

visiškai teisingai, tik tai jau nebe pasąmonė, aš realiai suvokiu, kad susirgau dėl jos kaltės.

Suprantu ka isgyveni.Voratinkliai rodo dar viena smulkmena - iproti ir tai iprotis kaltinti kitus del musu padeties, o sis iprotis kyla is noro kontroliuoti situacija.

Likusia posto dali ikeliu i aktualia tema apie pykti, kuria esi anksciau pradejusi
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#44200 dabar aš manau, kad jeigu anksčiau būčiau pradėjusi kaltinti kitus, tuomet liga nebūtų taip įsisiautėjus, bet aš daug metų sakydavau, kad kalta tik aš, už viską visada prisiimdavau kaltę. galiausiai tai baigėsi baisiu sprogimu. ir štai aš visiškai bejėgė, apsvaiginta vaistais, net į darbą negaliu eit. bet būtent tik tada kai išsakiau garsiai ir į akis visiems, kurie kada mane skriaudė, kad tai jų kaltė, tik tada pagaliau prisiverčiau tęsti gydymą ir bandyt sveikti, o ne intensyviai žudyt save.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#44201 ir svarbiausia, tik tada galėjau atleisti.
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#44206 Šiandien sapnavau : mes kartu su broliu dirbom prie kažkiokio mašnos ją tepėm , ten buvo ir daugiau žmonių . Brolis nueina į namus , paskui ir aš randu musų namą kuris yra visas išardytas . Tarp sienų pamatau daug plytų, pagalvoju kad tas plytas aš panaudosiu savo namo statybai , tėvas mane bara kodėl aš jam nepadedu atstatyti namo , tad imuosi darbo - sapno pabaiga..

O auksisnežuveve norėjau sužinoti ką reikštų sapnuoti bažnyčios simbolius ?
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#44505 sapnavau 3 taburetes ant ju sedejo 3 vyrai,ir rankose jie laike 3 vaikus...as mobliuoju skambinu 4,kad ir jis butu salia su vaiku ir sedetu ant tuscios taburete....vyrus lyg ir pazystu,bet vaiku tikrai ne..
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#44508 vaziuoju masina,sedi mano tevai ir brolis,as nuo ju toliau,vaziuojam pamatyti sniego,ir dar vaikinas ir mergina,jie pora nors realiame gyvenime tai mano drauge ir simpatija....tevai juos nori islaipnti,nes jie buciavosi gale,man ju gaila ir as to nemaciau...sustojam,kazkoks siukslynas ir smirda,kampe su siukslem daug knygu,dauelis ju susirusios,jos angliskai ir vokiskai,as bandau rinktis sau knyga,vaikinas sako merginai,kad jam kazkokiam darbui irgi reikia knygos,as sakau tu ci jos nerasi,cia tk vien meiles romanai,sis vaizdas nutruksta,ir as matau mergina,ji psiima vazelina ir pasitepa ji uz ausu,klausiu kas cia,ji sako pauostik,as pauostau jos ausys ir jos kvepia vanile...ir ji man duoda ta vazelina dovanu...as zinau kad jie su tuo vaikinu traukia i stoti ir man liudna....
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Agni rašė:ir svarbiausia, tik tada galėjau atleisti.

Viliuosi jog atleidai.Tik atmink, kad per tiek laiko
susiformave iprociai temdo paties atleidimo procesa ir rezultata
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Marko-7 rašė:Šiandien sapnavau : mes kartu su broliu dirbom prie kažkiokio mašnos ją tepėm , ten buvo ir daugiau žmonių . Brolis nueina į namus , paskui ir aš randu musų namą kuris yra visas išardytas . Tarp sienų pamatau daug plytų, pagalvoju kad tas plytas aš panaudosiu savo namo statybai , tėvas mane bara kodėl aš jam nepadedu atstatyti namo , tad imuosi darbo - sapno pabaiga..

O auksisnežuveve norėjau sužinoti ką reikštų sapnuoti bažnyčios simbolius ?

Ispudingas tavo sapnas simboliu prasme - brolis siuo atzvilgiu simbolizuoja tavaja pasamone arba atspindi savybes, kurios tau jame imponuoja, tik atmink ir tu jas turi, tik gal nekultivuoji.
Namas simboliskai kalbant tai mes patys - tevu arba vaikystes namas yra geras simboliz tuo atzvilgoiu, kad pirma - tai musu saugumas, tai musu paziuros, tai musu susiformavusi asmenybe .TAd tavo samonin gumas jau leidzia tau atsirinkti "plytas" ir panaudoti jau savojo , autentisko namo/asmenybes statybai.Tevas siuo atveju simbolizuoja PASAMONE, gerai kad klausai ;)
O baznycia sapnuose rodo musu vidini augima dvasioje arba auganti dvasinguma ( ne religija, ne tikejima - dvasinguma, i ka ieina visa drauge, tik jau balanse)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Laukinuke rašė:sapnavau 3 taburetes ant ju sedejo 3 vyrai,ir rankose jie laike 3 vaikus...as mobliuoju skambinu 4,kad ir jis butu salia su vaiku ir sedetu ant tuscios taburete....vyrus lyg ir pazystu,bet vaiku tikrai ne..

Simbolika sako, jog esi pazengusi siela, apie tai smulkiau parasysiu siek tiek veliau
Vartotojo avataras
Parašė era
#44780 Labas rytas. Šiąnakt sapnavau savo mamą ligoninėje. Ji buvo nėščia. Ir atrodė it apsvaigusi nuo alkoholio. Tokia irzli..Jos palatoje, kuri buvo ant ligoninės stogo, gulėjo dar dvi moterys. Bet ta palata buvo net be lovų.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Marko-7 rašė:Mano sapnas kurį sapnavau prieš dvi dienas: mes kartu su broliu senose kapinėse pastatėm palapinę , ten nusprendėm pernakvoti kartu su mumis palapinėje buvo maža mergaitė . kai atėjo naktis pasirodė šmėklos , ir jai bandydavai išeiti iš palapinės tai jos puldavo ir bandydavo pagriebti , ir jei plyšys būdavo palapinėje, tai jos sverbdavosi į palapinę . Maža mergaitė nepaklausė musų ir išlindo iš palapinės ,ir ją pagrobė šmėklos.. Dieną mergaitė būdavo musų pasaulyje, o kiekvieną naktį ją pasiimdavo šmėklos..Nusprendžiau ,kad reikia kažkaip išvaduoti mergaitę iš šmėklų , kapinėse stovėjo šventas pastatas (interjeras primenė seną pilį , ar senovinę bažnyčia) , po kuria klaidžiojo šmėkla kuri ir pagrobdavo mergaitę , mes su broliu pasiėmėm kuokas , ir ėjom kariaut su šmėkla , bet nieko nesigavo , tada sugalvojau išardyti jų kapines "neliks kapinių neliks ir šmėklų"- pasakiau , pradėjom kartu su broliu griaut kapines - t.y ta didelį pastatą kur klaidžiojo šmėkla .. Griovimo metu mane brolis barė ,kad nieko nesugebu tinkamai daryt - sapno pabaiga. atsikėlęs buvau išsigandęs ,kad yra dievas ,ir šiaip pastaruoju sapnuoju ,kad mane bara brolis

MArko... nutiko idomus dalykas man.Tik si ryta susivokiau, kad vyriskiu sapnuose samone simbolizuoja moteris arba mergina/mergaite, o prota simbolizuoja vyriskis/vaikinas.O nutiko taip todel, kad retas vyriskis domisi sapnais.Na gal domisi, bet bet retas sau leidzia tai viesai pripazinti, nes priima tai kaip kazkokius zaidimus vaikiskus, burtus ir t.t.Dazniausiai dirbu su moterimis.Todel uztruko kol suvedziau galus, nes niekaip neperpratau sapno eihgos, nors simboliai aiskus buvo...mano klaida, atsiprasau :flo

Dabara apie sapno simbolius ir ju prasme.Kadangi kapines simbolizuoja praeitus ivykius, tai, kas nebetarnauja, bet yra susikaupe mumyse, galima butu daryti isvadas, kad pamazu isiklausai i savaji vidu, imi isgirsti savo vidini bvalsa/pasamone, ka rodo maza mergyte, kuria tu nusprendi gelbeti nuo vaiduokliu.O brolis/proytas, tau lyg ir padeda, bet burba, nes protu suvokiami dalykai toli grazu nera tiesos musu gyvenime.Protu mes maskuojam viska kas mums nemalonu, kas mums nepriimtina, o kaip tik del to masakvimo, mumyse kaupiasi neihgiami isgyvenimai, darkydami musu visus subtiliuosius ir net fizini kuna, kur atsiranda ne-galavimai arba kitaip vadinamai ligomis.Mergyte slepesi kaip ir pilyje/baznycioje.Tai tik ar karteli patvirtina, kad mes prigimtimi esam susieti su tikejimu, nes sielos nematom, siela mes jauciam. O kad kapines nusprendeisugriauti, tai yra nuostabus sprendimas.Pabandyk isivaizduoti tuos vaiduoklius ir nupiesti, o nupiesta vaiduokli pavadink - pvz: - godumas, neapykanta,parsidavimas, paleistuvyste, baime, melas ir .t.t Dar atmink, kad vaiduokliai nebutinai yra tavo - noriu, kad teiusingai suprastum.Vaikysteje mes daznai elgiames ir reaguojam, nes tikim, kad el musu kaltes tevai pykstasi, tikim, kad jei nesimokysim, tai musu nemyles, buna , kad tikim, jog musu kalte , kad tevai skiriasi ir visokiu kitokiu tikejimu mes atrandam, kurie veliau jau augant formuoja ivairius iprocius tokius, kaip saves smerkimas, savo vertes nebuvimas, atsiranda nemeile sau, kada pradedam vartoti alkoholi, imam rukyti, keiktis ir kitaip elgtis, nes tikim, jog tai yra kazkas ka turi kiti, o mes ne...zodziu draugen sudejus simbolika yra akyvaizdu, jog tavo kelias is depresijos prasidejes, tik nebeuzverk varteliu, prokuriuos turi dabar eiti.Klausyk savo intuicijos, ji stipri, tad lavink ja ir budek, nesileisk ego uz "nosies vedziojamas".Dar karteli atsiprasau uz tokia esmine klaida aiskinant simbolius