Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Mints
#14043 Paveikslėlis

Sveikinimai visiems Kaledu proga, o ypac suprantantiems kad tai ne "kaledu seneliu" ir "dovanu dovanojimo" svente o kur kas daugiau...
Vartotojo avataras
Parašė tweety
Musical rašė:Ir aš nuo vaikystės tikiu į Dievą, anksčiau melsdavausi kiekvieną vakarą ir eidavau į šv. Mišias sekmadieniais. Dabar einu sekmadieniais į bažnyčią labai retai, bet ne dėl to, kad netikiu Dievu. Taip yra todėl, kad aš taip stipriai nejaučiu Dievo artumo ir šito jausmo, kaip Sandra sakė - pradėjo jausti JĮ patį ir siunčiamus ženklus - sutapimus. Aš manau sutapimų nebūna. Nieko nebūna šiaip iš niekur, nes viskas turi savo atsiradimo priežastį ir esmę. Norėčiau ir aš taip artimai ir jautriai pajusti Dievą. Gal tam nereikia dar stipresnio sukrėtimo mano gyvenime? Buvo keletas atsitikimų, kurie įrodė, kad padarytas blogis atsigrežia į patį jo siuntėją. Bet vis dėl to mano širdyje nėra tokio stipraus tikėjimo, kokį aš matau pas Sandrą ar kitus žmones. Norėčiau tą pajusti.

Biblijoje rašoma, artinkitės prie Dievo ir Jis artinsis prie jūsų...Negali pajausti, juo labiau pamilti asmenį jei jo nepažysti. O Dievas yra pažinus per Bibliją, neveltui ji vadinas Testamentu. Skaitydami ir apmąstydami ją, matome Dievo savybes, kokia Jis yra asmenybė, taip galime stiprinti savo ryšį su juo. Juk panašiai būna ir tarp žmonių: pradedi bendrauti, pažinti, jausti ryšį (pradedu kartotis). :birst:
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#46383 Norejau paklaust kaip, kada ir kaip daznai meldziates. Tie kas aplamai tai darote :)
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#46386 kasdien
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#46387 na ir kaip tai atrodo?
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#46388 kaip kada. tai asmeniska, nepasakosiu :)
bet... "kas as be Dievo buciau?" (Sonia, F. Dostojevskis, "Nusikaltimas ir bausme" :)
Vartotojo avataras
Parašė tweety
Mints rašė:Norejau paklaust kaip, kada ir kaip daznai meldziates. Tie kas aplamai tai darote :)

Aš ir kasdien, ne po vieną kartą... Visada meldžiuosi per priepuolius ir prašau arba kad nuimtų tą priepuolį, arba mane pribaigtų, nes nebegaliu taip kentėt. Tais atvejais daugiau nieko ir nesugebu daugiau suregzti tik prašau, kad sustabdytų, nes man labai baisu ir bloga. Ir kai jau atrodo bus visiškos šakės, šiek tiek palengvėja, o po to ir praeina. Neįsivaizduoju į ką daugiau dar galėčiau kreiptis pagalbos tokiais momentais, ypač kai šalia nebūna pažystamų žmonių.
Vartotojo avataras
Parašė linjurga
tweety rašė:
Mints rašė:Norejau paklaust kaip, kada ir kaip daznai meldziates. Tie kas aplamai tai darote :)

Aš ir kasdien, ne po vieną kartą... Visada meldžiuosi per priepuolius ir prašau arba kad nuimtų tą priepuolį, arba mane pribaigtų, nes nebegaliu taip kentėt. Tais atvejais daugiau nieko ir nesugebu daugiau suregzti tik prašau, kad sustabdytų, nes man labai baisu ir bloga. Ir kai jau atrodo bus visiškos šakės, šiek tiek palengvėja, o po to ir praeina. Neįsivaizduoju į ką daugiau dar galėčiau kreiptis pagalbos tokiais momentais, ypač kai šalia nebūna pažystamų žmonių.

Kai aplink nieko nebūna, kas galėtų padėt, tada Dievas ir padeda. Jis laiko tave ant savo mylinčių rankų. Pasitikėk Juo.
Vartotojo avataras
Parašė Dead
#46730 Nemegstu krikscionybes ir kitu i ja panasiu tikejimu...
Kazko vieno garbinimas ir ausktinimas man atrodo zema..
Zmones net neturedami svariu argumentu sako jog dievas yra..
Ir i ta dieva kreipiasi kai ateina senatve , nes per visa gyvenima kaip sakant nuodemes dare ir atgailaut uzsimane...lengviausias budas sau atleisti...
Realigija - silpnybe, del sio sumauto dalyko ivyksta tiek daug karu ir nukencia tiek daug nekaltu zmoniu..
Siaip ar taip Lietuvoje tikroji realigija buvo pagonybe ir krikscioniu ir kitu kitatikiu as nepripazinsiu...
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#46732 kiek tau metu, Dead?
Vartotojo avataras
Parašė Dead
#46735 16m
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#46738 a tai viskas aisku. reikskis :)
Vartotojo avataras
Parašė Dead
#46740 Man nepatinka toks nuosprendis del amziaus...
Jis gan vaikiskas, kadangi jei jau 16m reiskias mastymas keisis ir jis yra nepastovus...
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
Dead rašė:Man nepatinka toks nuosprendis del amziaus...
Jis gan vaikiskas, kadangi jei jau 16m reiskias mastymas keisis ir jis yra nepastovus...

patinka nepatinka, ka zinau ta sakau :D
Vartotojo avataras
Parašė Dead
#46770 zinot vien neuztenka..
Reikia daugiau su tokio amziaus zmonemis pabendrauti