Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#46812 medeja, tik norejo pasakyt, kad tavo nuomone dar gali pasikeisti.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
Dead rašė:zinot vien neuztenka..
Reikia daugiau su tokio amziaus zmonemis pabendrauti

nagi bendraujam :)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Dead rašė:Man nepatinka toks nuosprendis del amziaus...
Jis gan vaikiskas, kadangi jei jau 16m reiskias mastymas keisis ir jis yra nepastovus...

Mieloji Dead, man dabar 52 ir as zinau, kad nera pasulyje zmogaus, kuris nebuvo 16, nebent tik tie, kurie pasimire iki jiems suejo 16.Tai labai paprasta.Turiu dvi dukras - jos buvo 16 ir ju draugai bei draugu draugai buvo 16.Sesiolikos bunama tik metus laiko...ar as klystu? Manau, kad ne - as tai zinau, nes pati buvau 16 .
Tikiu tavimi ir manau kaip ir tu - zinoti neuztenka.Dar reikia gyventi pagal savo zinojima.Mane labai sudomino tavo mintis apie pagonybe.Dar - noriu paklausti - ka tu galvoji? Ar tikejimas ir religija yra viena ir tas pat?
Vartotojo avataras
Parašė Dead
Auksinezuvele rašė:
Dead rašė:Man nepatinka toks nuosprendis del amziaus...
Jis gan vaikiskas, kadangi jei jau 16m reiskias mastymas keisis ir jis yra nepastovus...

Mieloji Dead, man dabar 52 ir as zinau, kad nera pasulyje zmogaus, kuris nebuvo 16, nebent tik tie, kurie pasimire iki jiems suejo 16.Tai labai paprasta.Turiu dvi dukras - jos buvo 16 ir ju draugai bei draugu draugai buvo 16.Sesiolikos bunama tik metus laiko...ar as klystu? Manau, kad ne - as tai zinau, nes pati buvau 16 .
Tikiu tavimi ir manau kaip ir tu - zinoti neuztenka.Dar reikia gyventi pagal savo zinojima.Mane labai sudomino tavo mintis apie pagonybe.Dar - noriu paklausti - ka tu galvoji? Ar tikejimas ir religija yra viena ir tas pat?

Geras klausimas kuris vercia sukti smegenis
Na vis del to manau, kad is esmes religija ir tikejimas ir kartu tas pats , bet kartu ir skirtingi du dalykai...
Kuriu skirtuma as suvokiu bet paaiskinti negaliu..
Manau jei bandyciau antrodyciau kaip literaturine invalide..
Vartotojo avataras
Parašė Dead
Agni rašė:medeja, tik norejo pasakyt, kad tavo nuomone dar gali pasikeisti.

Na ji stabili jau treti metai is eiles
Parašė autumn
#47011 Dead, šešiolikos aš irgi buvau šventai įsitikinus, kad mano nuomonė yra ilga ir pastovi, nes trunka jau kelerius metus. Bet po to atėjo nušvitimas. Nors nuo šešiolikos man pradėjo tik trys metai, viskas dabar taip labai kitaip, kad net gąsdina bei stebina.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Dead rašė:
Agni rašė:medeja, tik norejo pasakyt, kad tavo nuomone dar gali pasikeisti.

Na ji stabili jau treti metai is eiles

Sauni tavoji patirtis, labai sauni.Viena ka zinau tikrai, kad patirtis atsiranda su isgyvenimais, o su jais kinta ir suvokimas, o tuo paciu ir nuomone bei poziuris i daugeli dalyku.Tad jaunatviskas maksimalizmas tuo ir yra grazus, kad "jura iki keliu", "padanges visos aukstos", "keliai visi tiesus" ir .t.t. Dziaukis tuo, kol dar gali. :DD
Parašė Kal-el
#47064 Nesuprantu, kodėl Dead buvo užsipulta dėl savo nuomonės išdėstymo ir metai čia ne prie ko, ir 30 m. žmogus gali turėti tokią nuomonę.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Kal-el rašė:Nesuprantu, kodėl Dead buvo užsipulta dėl savo nuomonės išdėstymo ir metai čia ne prie ko, ir 30 m. žmogus gali turėti tokią nuomonę.

Atrodo, mes jau issiaiskinom del amziaus.Manau, jog zodis "uzsipulta" cia per stiprus, bet dekui uz supratinguma
Vartotojo avataras
Parašė Dead
#47123 Manau , kad daug kam nepatinka nuomone , kuri nelabai pritampa prie kitu..
Arba ji tiesiog netaip suprasta islieka..
Parašė vigintas
#47132 Dead - del nuomoniu nesutapimo... na paziurek kai pviskas suredyta laukiniam miske :) Stirnu, ozku ir visu kitu zoleedziu absoliuti dauguma... na lyginant su vilkais ... zinoma stirnoms nelabai patinka vilku nuomone, nes jie jas medzioja :)
Parašė autumn
Kal-el rašė:Nesuprantu, kodėl Dead buvo užsipulta dėl savo nuomonės išdėstymo ir metai čia ne prie ko, ir 30 m. žmogus gali turėti tokią nuomonę.

Aš nemanau, kad esmė yra tai, jog jai šešiolika. Pas mus gi yra ne vienas tokio amžiaus narys. Na, bent jau vieną tokio (ar +1 metai) amžiaus žinau. Ir ką - viskas puiku. Svarbu, kad pati Dead neužsikabintų ant to, kad jos amžiaus buvo paklausta, ir nustotų visur, kur kažkas jai priešiško pasakoma, kartoti, kad va, man šešliolika, dėl to jūs taip mane puolat.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#47147 na pabandysiu paaiskinti trumpai labai. tai ne nuomones uzsipuolimas. ir tai net ne nuomone. tu, Dead, rasei, kad tau nepatinka kazko tai garbinimas. o pagonybe buvo butent garbinimas gamtos reiskiniu ir jiems priskirtu ir su jais susijusiu "dievu", kuriu zmones nesuprato ir bijojo (del tuo metu dar neturetu elementariu gamtiniu ziniu).
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
autumn rašė:

Aš nemanau, kad esmė yra tai, jog jai šešiolika. Pas mus gi yra ne vienas tokio amžiaus narys. Na, bent jau vieną tokio (ar +1 metai) amžiaus žinau. Ir ką - viskas puiku. Svarbu, kad pati Dead neužsikabintų ant to, kad jos amžiaus buvo paklausta, ir nustotų visur, kur kažkas jai priešiško pasakoma, kartoti, kad va, man šešliolika, dėl to jūs taip mane puolat.

Puikiai pasteba.Dekui uz supratinguma. Visi cia susirinke pasimokem, tad greiciausiai sugebesim toliau nenuklsydami pasikalbeti apie krikscionybe, jei tik atsiras norinciu.
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#47198 Krikščionybė yra gerai tam kam jos reikia ir be galo blogai kam jos nereikia..
Nesuprantu aš tikrų krikščionių ..pvz mano mačiutė kiekvieną dieną einą į bažnyčia , meldžiasi ir tik išėjus iš bažnyčios begėdiškai meluoja , apkalba už akių , vagia (ne tam ,kad neturėtų ko valgyt) . o ko moko krikščionybė nemeluok , neapgaudinėk, neištvirkauk (o kunigai kurie mažus berniukus tvirkina) ir taip toliau ...Ir apskritai manyčiau ,kad krikščionybė nieko geresnė už kitas kitas religijas, gal net blogesnė : nusidėk , prašyk atleidimo ir tau bus atleista . Krikščionybė man yra tik kaip tradicija kuriuos laikausi ir laikysiuos, einu į bažnyčią tik tam kad eiti kartu su šeima..Tai kaip čia yra su tais krikščioniais ? Daryk nuodemes ,kad paskui galėtum prašyt atleidimo , arba atsuk kitą skruostą ? ( aš suprantu religijos(krikščionybės) užduotį ,kaip žmonių kažkokią apsaugą` nuo jų pačių , na dar kad reikia didinti krikščionių papuleciją ,kad pinigų bažnyčiai priaukotų ir popiežius turėtų didesne itakaką žmonėms ,o visa kita man visiškai nesuprantama )