Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#46638 Sapnavau kad dreba žemė , omes kartšu su brolius sažiuojam keliu kuris po truputi gruva, atsiveria prarajos , bet mes mes neįgriunam ,
Pasamones vedamas bet kada rasi iseiti, o zemes drebejimas simbolizuoja pokycius, kurie vyksta dabar tavo asmenyje/zmoguje/sieloje. Ant senu subyrejusiu p[amatu naujo grazaus namo nepastatysi.Kad vanduo senka yra gerai, tai senkancios atvosios emocijos.Tikiuosi, jog emocijos praieties nebesukels tau rupesciu ar sunkumu.Tik atmink - nama geriau statyti ant tvirto pagrindo/akmens, ne smelio:)
privažiavom pakarante , kurioje galvoju statyt namą , tik va kad labai greitai pradėjo sekti vanduo it mano pakrantė nebetinkama statyt namui. Stad atsirado kažkoks virusas kurias žmones paverčia pusiau žombiai , o juos norint nugalėti reikia persmeikt širdį .. Brolis irgi pavirto žombiu , aš jį puoliau bandžiau perdurti širdį bet nieko nesigavo, niekaip neradau jo širdies tiesiog paklausė kodėl aš tai darau , o aš nieko atsakyt negalėjau . Tuomet aš jį paėmiau kaip tarp sveikų žmonių ir dar kelis zombius. Tuomet sukonstravom mašiną , ir pasileidom ties vandens toliau . Pasiekią pakrantę , ten povandeniui radom laivą , jį iškėlėm , ir palaukėm juo ...O tie žombiai kuriuos paėmėm padėjo perklaukt per tarpeklius... Įgulai vadovavau aš .Sapno pabaiga

Panasu jog griebi gyvenima kaip ta jauti uz ragu.Zombiai - tai praeitis, jie niekuo taves nebepagazdins.Ziurek kas tavojoje sirdyje darosi, klausykis pasamones ir viskas bus gerai.Peilis atmink yra pykcio simbolis.Visa kas astru, duria ar pjauna yra vidinio sukaupto pykcio simboliai.Tik va saudymas jau yra agresija

Antras sapnas kurį sapnavau :
Sapnavau brandaus amžiaus vyra kuriam yra apie 50 metų ,jis pražilęs, ir praplikes , su barzda jis laukia eilės kirptis , o aš atėjau pirmas su savo mirusiu šuniu kurio vardas buvo lordas (juodas rakfeileris)kuris mane saugo nuo to žmogaus , nors aš jo lygtai ir nebijau.. O kirpėja pasirodė mano mama . Ji man vos pritruppina palaukus , o aš supykstu kodėl tiek mažai (Pas mane labai ilgi plaukai iki pečių kažkur ) , tada mama sako išspausk man spuogą ant ant kaktos aš jį spaudžiu , o iš jo trikšta puliai seniai sukietėję , o jų tiek daug kad net uždengė visą kaktą . sapno pabaiga

Is esmes tai visa ka tu isgyveni apibendrinantis sapnas.Suo - tavie sugebejimai, talentai, gabumai - del depresijos jie "mire", plaukai - ismintis - nuplikusi galva - isminties tavo manymu trukumas, nors vyriskis ir zilas, kas simbolizuoja isminti taip pat. Mama siuo atveju jau yra ego atributas/simbolis.Nors jauti akyvaizdu poreiki kirptis trumpai, ji taves neklauso , vietoje to, praso, jog isspaustum spuoga, kur puliai sukieteje siuo atveju yra tavosios, "sukieteje" emocijos ir ju tiek daug, kad dengia visa kakta.
Parašė autumn
#46717 Dar prisiminiau šios nakties sapną.
Kažkokia tikrai jauna mergaitė darė man kojų depiliaciją spėju su vaško juostelėm. Ir aš jas per vėlai nuėmiau, ir ant mano kojų buvo klaikios klaikios kraujuojančios žaizdos :bloga
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#46889 sapnavau šiąnakt, kad kažkokį vyruką labai smarkiai spardžiau už tai, kad skriaudė mano mažąjį. buvau beprotiškai pikta...
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#46951 O as sapnavau,kad spaudziau ant veido juodus inkstirus ir vietoj ju islysdavo tai gyva varle,tai sraige
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
autumn rašė:Vis pamirštu parašyt...

Kažkada sapnavau, kad turiu ilgus ilgus plaukus. Iki liemens. Dabar jie pas mane tokie pusilgiai, ir kaip tik galvoju kirptis vasarai, bet po to sapno nesinori, nes labai gražiai atrodė ir man patiko.
Nežinau, ar tai bent ką nors reiškia, bet jeigu taip, būtų įdomu sužinoti.

Plaukai simbolizuoja isminti
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
autumn rašė:Dar prisiminiau šios nakties sapną.
Kažkokia tikrai jauna mergaitė darė man kojų depiliaciją spėju su vaško juostelėm. Ir aš jas per vėlai nuėmiau, ir ant mano kojų buvo klaikios klaikios kraujuojančios žaizdos :bloga

Kojos - musu rysys su zeme, stabilumas, sugebejimu vaikscioti.Jos mus nesioja visa gyvenima, todel kojoms reikia skirti ipatinga demesi.
Zaizdotos kojos simbolizuoja gyvenimiskas klaidas ir nesugebejima zengti pirmyn gyvenimiskose situacijose.Del to niekas nekaltas - reikia stengtis priimtus sprendimus igyvendinti, o ne atidelioti ir viskas bus gerai
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
oksana rašė:O as sapnavau,kad spaudziau ant veido juodus inkstirus ir vietoj ju islysdavo tai gyva varle,tai sraige

Oksana, veidas simbolizuoja tavo menka pasitikejima savimi ir savo pacios neigiama ivaizdi.Faktas jog spaudei inkstyrus, rodo, jog esi pritvinkusi empocijomis ir jei ju laiku neatpalaiduosi, jos ir islys varlemis bei gyvatemis.Gyvates siuo atveju simbolizuoja PAGIEZA,
o VARLES - ABEJINGUMA.Ar manai, jog yra zmoniu, kurie taves nekencia ir kurie tau yra visiskai abejingi? Turiu galvoje artimus zmones
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
DoubleMama rašė:sapnavau šiąnakt, kad kažkokį vyruką labai smarkiai spardžiau už tai, kad skriaudė mano mažąjį. buvau beprotiškai pikta...

Liaudiskai senkant lauk zinios:) O metafiziskai tokiu budu atpalaidavai neigiamus isgyvenimus ir emocijas.Net miegodami mes dirbam...:)
Vartotojo avataras
Parašė oksana
Auksinezuvele rašė:
oksana rašė:O as sapnavau,kad spaudziau ant veido juodus inkstirus ir vietoj ju islysdavo tai gyva varle,tai sraige

Oksana, veidas simbolizuoja tavo menka pasitikejima savimi ir savo pacios neigiama ivaizdi.Faktas jog spaudei inkstyrus, rodo, jog esi pritvinkusi empocijomis ir jei ju laiku neatpalaiduosi, jos ir islys varlemis bei gyvatemis.Gyvates siuo atveju simbolizuoja PAGIEZA,
o VARLES - ABEJINGUMA.Ar manai, jog yra zmoniu, kurie taves nekencia ir kurie tau yra visiskai abejingi? Turiu galvoje artimus zmones

Jo as labai savimi nepasitikiu-labai.Su emocijomis tai visada taip, as pritvinkstu, kaupiu viska kas neigiama ,o kai sprogstu tai ne vietoje ir ne laiku, ir ne ant to ko reiketu .O kas del abejingumo tai manau brolis su savo seima man stato visiska abejingumo siena.
Ir aciu tau musu darbstuole :flo
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#46993 Na va , dar viena vagele israveta... dekui tau, kad atsiveri ir kad stengiesi:)
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#47093 jėzusmarija. kaip baisu buvo... sapnavau, kad mano vyresnėlį kažkoks vaikinukas nuleido vamzdžiu (tokiu kaip vichy vandens parke) žemyn veidu. ir kad jis buvo visas paniręs po vandeniu kai ten leidosi. aš laikiau ant rankų mažąjį, šalia manęs stovėjo mano tėvas ir aš jam šaukiau: šok iš paskos. ir jis šoko vyresnėlio gelbėti... ir prabudau. labai nurimau, kai pamačiau jį sėdintį šalia...

paskui dar sapnavau man labai patikusius geltonus batelius...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#47169 Na bereikalo tiek panikuoji.tokiu budu yra atpalaiduojamos musu giliausios prieraisos.Sapnu metu mums daznam prireikia issiverkti, isgyventi baimes ir baisumus, nes gyvenime protas mus uzvaldes slopina visa kas yra prigimtinio.TAd viskas i gera, ir nebesibaimink taip kita karta - tai juk tik sapnas:)
Parašė egle
#47191 atnesu dar viena sapna. sapnavau, kad esu medziagu parduotuveje. rietiniai ir suguldytos, sulankstytos, pakabintos graziausios medziagos, prabangios ir paprastos,spalvotos ir rastuotos. aplinkui daug moteru,kurios renkasi medziagas. o man jausmas, kad nesu verta tokios grazios medziagos. tada pagalvoju,kad noriu vasarai ka nors lengvo ir paprasto pasisiuti.bet nedrisu liestis prie tu prabangiu medziagu. pradedu ieskoti medziagos. sugalvoju,kad ieskosiu grubaus maisinio, storo lino. randu viena tarp galybes medziagu,sulankstyta grubu lino gabala. pradedu atsargiai traukti,nes jis per viduri padetas.betraukiant medziaga pradeda blizgeti auksu-sidabru,net apakina tas spindesys. ir tada ji pasidaro balta. kai istrauku,matau save stovincia pries veidrodi-prisidejusia prie saves ta medziaga. ir man ja bekeliant nuo juosmens link kaklo-ji issisiuvineja graziausiais rastais. nuo apacios i virsu kylanciais lapais, ziedais... tarsi butu vestuvine suknele.tada issigandau to vaizdo ir atsibudau.

atsibudusi pagalvojau,kad niekad neisivaizdavau saves,su kokia suknele noreciau buti per savo vestuves...dabar zinau,kad jeigu kada nors tekesiu-tai butinai tik su tokia...:)
o is sapno liko stiprus jausmas: as neverta tu graziu medziagu.
Parašė egle
#47301 anas sapnas buvo uzvakarykstis. o vakar sapnavau vienas gabalas liko:
su sese iseinam i miska, su pilnais krepsiais grybu:baravyku,kazleku. ir eidamos per miska juos sukisome atgal i samanas. kai krepsiai liko tusti sakome viena kitai: o dabar einame grybauti. as pagalvojau,kaip kietai-pirma susodinome jau israutus grybus,dabar juos surinksime...bet eidama atgal tuo paciu keliu-pamirsau,kuriose vietose juos sukisau i samanas-ir neberadau tu grybu tose vietose,kur sukisau...speliojau,kas galejo paimti,juk praejo tik kelios minutes...taip ir praklaidziojau visa nakti ieskodama grybu...
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#47424 Sapnavau kad mano piršta kurį susilaužiau prieš du metus ,suėmė mėšlungis toks stiprus, kad jis iš naujo sulaužė mano pirštą