Dead rašė:zinot vien neuztenka..
Reikia daugiau su tokio amziaus zmonemis pabendrauti
nagi bendraujam
Так откуда взялась печаль?
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: Astro-Meška
Dead rašė:Man nepatinka toks nuosprendis del amziaus...
Jis gan vaikiskas, kadangi jei jau 16m reiskias mastymas keisis ir jis yra nepastovus...
Auksinezuvele rašė:Dead rašė:Man nepatinka toks nuosprendis del amziaus...
Jis gan vaikiskas, kadangi jei jau 16m reiskias mastymas keisis ir jis yra nepastovus...
Mieloji Dead, man dabar 52 ir as zinau, kad nera pasulyje zmogaus, kuris nebuvo 16, nebent tik tie, kurie pasimire iki jiems suejo 16.Tai labai paprasta.Turiu dvi dukras - jos buvo 16 ir ju draugai bei draugu draugai buvo 16.Sesiolikos bunama tik metus laiko...ar as klystu? Manau, kad ne - as tai zinau, nes pati buvau 16 .
Tikiu tavimi ir manau kaip ir tu - zinoti neuztenka.Dar reikia gyventi pagal savo zinojima.Mane labai sudomino tavo mintis apie pagonybe.Dar - noriu paklausti - ka tu galvoji? Ar tikejimas ir religija yra viena ir tas pat?
Dead rašė:Agni rašė:medeja, tik norejo pasakyt, kad tavo nuomone dar gali pasikeisti.
Na ji stabili jau treti metai is eiles
Kal-el rašė:Nesuprantu, kodėl Dead buvo užsipulta dėl savo nuomonės išdėstymo ir metai čia ne prie ko, ir 30 m. žmogus gali turėti tokią nuomonę.
Kal-el rašė:Nesuprantu, kodėl Dead buvo užsipulta dėl savo nuomonės išdėstymo ir metai čia ne prie ko, ir 30 m. žmogus gali turėti tokią nuomonę.
autumn rašė:Kal-el rašė:Nesuprantu, kodėl Dead buvo užsipulta dėl savo nuomonės išdėstymo ir metai čia ne prie ko, ir 30 m. žmogus gali turėti tokią nuomonę.
Aš nemanau, kad esmė yra tai, jog jai šešiolika. Pas mus gi yra ne vienas tokio amžiaus narys. Na, bent jau vieną tokio (ar +1 metai) amžiaus žinau. Ir ką - viskas puiku. Svarbu, kad pati Dead neužsikabintų ant to, kad jos amžiaus buvo paklausta, ir nustotų visur, kur kažkas jai priešiško pasakoma, kartoti, kad va, man šešliolika, dėl to jūs taip mane puolat.