Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė oksana
#47433 Vaziavau masina ir ziuriu atbega didelis suo ir kitam tokiam paciam sunui ikando i gerkle ir nukando priekines letenas-buvo daug kraujo.As ta suni pasiemiau suzeista ir tampiau po laiptine pas kazkoki vyra ,kad ji priimtu ,bet nebuvo jo namie.tai pasiemiau ji sau.Gryztant maciau daug vaikisku kupriniu labai spalvotu sudetu ant pievos.O gryzus sveiciau svetimus tris tualetus ,bet jie tokie pridergti ,kad valant ziaugciojau,bet isvaliau
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
egle rašė:atnesu dar viena sapna. sapnavau, kad esu medziagu parduotuveje. rietiniai ir suguldytos, sulankstytos, pakabintos graziausios medziagos, prabangios ir paprastos,spalvotos ir rastuotos. aplinkui daug moteru,kurios renkasi medziagas. o man jausmas, kad nesu verta tokios grazios medziagos. tada pagalvoju,kad noriu vasarai ka nors lengvo ir paprasto pasisiuti.bet nedrisu liestis prie tu prabangiu medziagu. pradedu ieskoti medziagos. sugalvoju,kad ieskosiu grubaus maisinio, storo lino. randu viena tarp galybes medziagu,sulankstyta grubu lino gabala. pradedu atsargiai traukti,nes jis per viduri padetas.betraukiant medziaga pradeda blizgeti auksu-sidabru,net apakina tas spindesys. ir tada ji pasidaro balta. kai istrauku,matau save stovincia pries veidrodprisidejusia prie saves ta medziaga. ir man ja bekeliant nuo juosmens link kaklo-ji issisiuvineja graziausiais rastais. nuo apacios i virsu kylanciais lapais, ziedais... tarsi butu vestuvine suknele.tada issigandau to vaizdo ir atsibudau.
atsibudusi pagalvojau,kad niekad neisivaizdavau saves,su kokia suknele noreciau buti per savo vestuves...dabar zinau,kad jeigu kada nors tekesiu-tai butinai tik su tokia...:)
o is sapno liko stiprus jausmas: as neverta tu graziu medziagu.

Ar galetum trumpai papasakoti is kur toks nepasitikejimas ir saves nuvertinimas kyla?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
egle rašė:anas sapnas buvo uzvakarykstis. o vakar sapnavau vienas gabalas liko:
su sese iseinam i miska, su pilnais krepsiais grybu:baravyku,kazleku. ir eidamos per miska juos sukisome atgal i samanas. kai krepsiai liko tusti sakome viena kitai: o dabar einame grybauti. as pagalvojau,kaip kietai-pirma susodinome jau israutus grybus,dabar juos surinksime...bet eidama atgal tuo paciu keliu-pamirsau,kuriose vietose juos sukisau i samanas-ir neberadau tu grybu tose vietose,kur sukisau...speliojau,kas galejo paimti,juk praejo tik kelios minutes...taip ir praklaidziojau visa nakti ieskodama grybu...

Panasu, jog tai gyvenimiskos sudetingos situacijos, kuriose pasimeti, nes sudeti visa prota ir nesiklausai intuicijos
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Marko-7 rašė:Sapnavau kad mano piršta kurį susilaužiau prieš du metus ,suėmė mėšlungis toks stiprus, kad jis iš naujo sulaužė mano pirštą

Ar isgyveni prisiminimus is praeities? Jei taip, gali buti, kad pasikartojanti situacija reikalauja nauju poziuriu grysto sprendimo.
Kuris tai buvo pirstas?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
oksana rašė:Vaziavau masina ir ziuriu atbega didelis suo ir kitam tokiam paciam sunui ikando i gerkle ir nukando priekines letenas-buvo daug kraujo.As ta suni pasiemiau suzeista ir tampiau po laiptine pas kazkoki vyra ,kad ji priimtu ,bet nebuvo jo namie.tai pasiemiau ji sau.Gryztant maciau daug vaikisku kupriniu labai spalvotu sudetu ant pievos.O gryzus sveiciau svetimus tris tualetus ,bet jie tokie pridergti ,kad valant ziaugciojau,bet isvaliau

Siaip jau suo simbolizuoja sugebejimus ir talentu.Kodel taviskis be koju? Kas jam nutiko? Kas tavyje suzalojo pasitikejima ir nora ieskoti bei naudoti radus savus sugebejimus? Tai sakyciau net gyvenimo prasmes paieskos.Vaikiskos kuprines tai tavieji isgyvenimai is vaikystes, kuriuos tu turetum perziureti ir atsirinkti tik tai , kas tau tarnauja.O tuoletus, kad valei ir dar ne savo priterstus yra sakyciau kaip ir zygdarbis, nes matyt nebesinori buti itakojamai kitu:) Saunuole, laikyk ir tolia sia krypti
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
Auksinezuvele rašė:
Marko-7 rašė:Sapnavau kad mano piršta kurį susilaužiau prieš du metus ,suėmė mėšlungis toks stiprus, kad jis iš naujo sulaužė mano pirštą

Ar isgyveni prisiminimus is praeities? Jei taip, gali buti, kad pasikartojanti situacija reikalauja nauju poziuriu grysto sprendimo.
Kuris tai buvo pirstas?

Mažylis pirštas buvo , taip išgyvenu
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Marko-7 rašė:
Auksinezuvele rašė:

Kuris tai buvo pirstas?

Mažylis pirštas buvo , taip išgyvenu

Tokiu atveju tai prasosi rimtesnio demesio tavieji isgyvenimai.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#47840 Sveiki, noriu ir aš pasidalinti savo kažkur prieš metus sapnuotu, bet palikusiu didžiulį įspūdį sapnu. Iki šiol atsimenu visas smulkiausias detales, tad atsiprašau už ilgą ir turbūt nuobodoką aprašymą. Bet man labai įdomu, koks tas mano sapnas pasirodys ekspertams. :roll:

Veiksmą stebėjau iš šono, nors dažniausiai sapnuoju savo akimis.

Sapnavau moterį – kovotoją su monstrais ir pabaisomis.
Siuo atveju tai proto simbolis
T. y., jos toks darbas ar užduotis, na, lyg kokiam fantastiniam filme. Bet ji atrodo moteriškai – su sijonu, bateliais, šviesiais banguotais plaukais, t. y., ne kokia nors lateksu apsitempusi raumeninga stipruolė. Stebiu iš šono, kaip ji su iškeltu ginklu (negaliu tiksliai įvardinti, kokiu) išspiria duris į rūsį ar kažkokią požeminę slėptuvę.
Metafizikoje/moksle apie visata tokio pobudzio simboliai aiskinami kaip pasamone ir intuicija.Mane suneramino tamsa ir issokusi gyvate, todel, kad tokia kokia rusio padetis, tokia padetis tavosios pasamones ir pasitenkinimo savyje gyvenimu lygmuo.Tamsa simbolizuoja pasimetima ir baime, poreiki atsirinkti kas ir kur, taip pat simbolizuoja tavo trukumus ir seseline tavaja puse

Iš ten iššoka milžiniška juoda gyvatė, skrieja aukštyn į dangų ir lanku nusileidusi neria į šalia esančią juodą jūrą. Žemę nuo jūros skiria toks lyg ir molas ar šiaip kažkokia betoninė tvora. Viskas vyksta tamsoje, bet vaizdas matosi aiškiai. Gyvatė yra labai didžiulė, bet su žmogaus veidu, tik akys – du dideli juodi apskritimai. Ir juose kažkas sukasi, t.y., jos nepastovios, mainosi, bet išlieka juodos. Gyvatė pasideda savo galvą su žmogaus veidu ant tos tvoros, o toliau - pusiau jūroj, pusiau ore rangosi didžiulis jos gyvatiškas kūnas. Milžiniškas. Nuo jos sklinda įžūlumas ir netgi panieka moteriai. Ir man, stebinčiai iš šono, labai aišku, kad toji gyvatė – Blogis. O moteris labai silpna, bet tokia jau jos užduotis – kautis su monstrais. Ji virsta į kokį tai angelą, gal net nelabai konkrečios fizinės formos. Bet ji tikrai nebe žmogus, o Gėris. Na, ir prasideda Gėrio/Blogio kova kaip kokioj pasakoj. Gyvatė turi užduoti tris klausimus, angelas – į juos atsakyti. Esmė klausimuose ir atsakymuose. Konkrečios žodžių formuluotės jie neturi. Klausimai - sukti, bet teisingi, t.y., atitinkantys kažkokius visuotinius egzistuojančius dėsnius. Atsakymai turi irgi būti teisingi, t.y., atitikti tuos visuotinius dėsnius, bet tuo pačiu angelas ir negali sumeluoti sau. Angelas turi atrasti teisingą dėsniams ir kartu teisingą sau atsakymą į teisingą, bet labai suktą ir sunkų gyvatės klausimą. Jei neatsakys ar sumeluos prieš save - žus, ir laimės gyvatė. Užduodamas pirmas klausimas. Angelas atsako, gyvatė suvirpa ir išdega jos kairioji akis.
Visi mes isgyvenam gerio ir blogio kova, kol gyvenam dualybeje.
Apsisprenidimui reikalinga informacija, o jos trukumas issaukia abejones, todel gyvate pakimba ore pusiau pasinerdama i vandeni, kas simbolizuoja musu emocijas. ISdegusi kairioji akis zymi moteriskaji prada, desinioji - vyriskaji.
Akys siejamos su sugebejimu matyti, izvelgti.Neveltui Biblijoje sakoma, kad mes turim akis, bet nematom, turim ausis, bet negirdim

Lieka tuščia akiduobė. Užduodamas antras klausimas - angelas atsako, gyvatei išdega dešinioji akis. Užduodamas trečias klausimas. Šiaip veiksmas vyksta pakankamai ilgai, angelui į klausimus atsakyti neįtikėtinai sunku. Angelas kovoja. Maniau, kad į trečią klausimą jau neatsakys. O įtampa visą tą stebint – lyg kokiam geram trilery. Atsakys? Neatsakys? Bet vis tik atsakė. Tada gyvatė suvirpėjo, skriejo vėl aukštyn į orą, persivertė aukštielninka, nėrė toli toli jūron ir dingo. Žodžiu, Gėris triumfavo. :)))
Labiausiai man patiko tokie mitologiniai, archetipiniai sapno motyvai, turbūt todėl jį taip ir įsiminiau. Vienas mėgstamiausių mano sapnų. :DD Labai lauksiu interpretacijų. :roll:
Moteris virtusi Angelu yra nekas kita, kaip tavasis Angelas sargas.Ar bandei kada su juo susisiekti? Ar klausei kada kuo jis vardu?
Isbandyk, lauksiu nekantarudama ka suzinosi
:jap
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#47858 Sapnavau savo svajone :angel su vyru lovoje gulejom ir planavom dabar daryti sunui broliuka,bet priguzejo i kambari giminaiciai -sutrugde.Bet paskui maciau save supuojancia maza vaikiuka.
Sapnavau ,kad ejau grybauti ,nors dar supratau grybu ne metas ,bet pririnkom visa kibira ir viena toki dideli kaip medi-parsinesem ji ir visai giminei rodem
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#48077 Mano sapnas: sapnas vyksta universitete
Sapnavau kad leidausi mušamas , kadangi nemačiau galimybės apsiginti , tada pamečiau vieną batą , pas kui kitą , ilgai ieškojau bato bet neradau, likau vaikščioti basas. Atvažiavau į prekybos centrą , ten atsisėdau už baro užsisakiau degtinės (negaliu aš jos gerti) , begerdamas , vos neapsivėmiau ..Kai atsiskaičiau su barmenu pastebėjau jog neturiu piniginės .ty savo dokumentu ,o pinigų buvo pilnos kišenės ir jaučiausi barmenu apgautas , kadangi leidausi.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#48080 sapnavau, kad rinkausi šuniuką iš daugybės šuniukų. neveislinių. norėjau išsirinkti tokį, kuris augtų didelis ir būtų panašus į veislinį. išsirinkau rudą. tada vėl buvau maža mergaitė ir kažkur važiavom su tėčiu, šuniukas apsisiojo tėčio lietpaltį.
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#48201 na ir naktelė...
apsidrabsčiau save (atsiprašau) šūdais...
iš lėkštutės...
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#48736 kazkur dingo musu Auksinezuvele,bet vistiek rasau ka sapnavau:kad lygtai mociute lyg kokia sena moteris sutvarkiusi kapus ejo namo ir pamaciusi mane liepe eiti i kapines ir paimti uz tvoros uzkritusias siuksles ar dokumentus,as supykusi einu i tas kapines pro grazia pieva ir matau ismetytas koines,batus ,nuejus i kapines matau neuzdengtus karstuose vyrus mirusius ,o vienas pradejo juoktis ir keltis is karsto,as pasileidau begti ir saugdama visiems pasakojau ka maciau ,ir niekas manim netikejo ,apkalbinejo ir juokesi.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
oksana rašė:Sapnavau savo svajone :angel su vyru lovoje gulejom ir planavom dabar daryti sunui broliuka,bet priguzejo i kambari giminaiciai -sutrugde.Bet paskui maciau save supuojancia maza vaikiuka.
Sapnavau ,kad ejau grybauti ,nors dar supratau grybu ne metas ,bet pririnkom visa kibira ir viena toki dideli kaip medi-parsinesem ji ir visai giminei rodem

Oksana, sexualinis jautrumas tera poreikiu atspindziai musu sapnuose - tai daznas ir normalus reiskinys.VA tik grybauti daugiau sapnuose neik, pazadi? =)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Marko-7 rašė:Mano sapnas: sapnas vyksta universitete
Sapnavau kad leidausi mušamas , kadangi nemačiau galimybės apsiginti , tada pamečiau vieną batą , pas kui kitą , ilgai ieškojau bato bet neradau, likau vaikščioti basas. Atvažiavau į prekybos centrą , ten atsisėdau už baro užsisakiau degtinės (negaliu aš jos gerti) , begerdamas , vos neapsivėmiau ..Kai atsiskaičiau su barmenu pastebėjau jog neturiu piniginės .ty savo dokumentu ,o pinigų buvo pilnos kišenės ir jaučiausi barmenu apgautas , kadangi leidausi.

JAu imu laukti tavuju sapnu, nes jie mane dziugina akyvaizdziu progresu, kas rodo, jog net nezinodama ka tu darai ir kaip gyveni, as matau pokycius ir judejima pirmyn. PAsikeitimai alyvaizdus ir visi i gera.Sanu, labai saunu.O dabar trumpai paie simbolius - kai imam samoningai gyventi, su mumis nutinka toks idomus da;lykas - mes imam jaustis taip, lyg nezinotume kas mes esam, ka mes veikiam ir kaip mes gyvenam, ka rodo tavieji batai ir turgaus simbolis.Turgus sapnuojasi zmonems, kurie istroske pazinimo, ziniu ir pokyciu.Batai simbolizuoja musu atsinesima i gyvenima, musu poziuri i situacijas.Pamesti batai rodo, jog tai kaip tu gyvenai ir mastei, tau nebetarnauja, tau nebereikalinga, todel ir pametei batus. Su ta degtine dar idomiau - alkoholis paprastai zymi nestabiluma, kuris atsiradna forsuojant save netinkama gyvenimo linkme, nes "taip visi daro, gyvena, masto"...Pinigine daznai simbolizuoja asmenybe ir asmenybes ipatumus - siuo atveju tai pasimetimas, nezinojimas kas esi ar ka nori su savimi daryti.Pinigai simbolizuoja sekme bet kokiuose reikaluose , darbuose ar veikloje.Kaip ir sakiau - viskas i gera.Ir toliau taip!!!