Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Dead
costa rašė:
Dead rašė:Todel , kad priartetum prie dievo ir ji suvoktum , pirma turi pazinti save..

O ar įmanoma pilnai (galutinai) save pažint?? Mane, pvz., vis dar nustebina manęs pačios netikėtos mintys ar jausmai, aš turbūt niekada savęs iki galo nepažinsiu - ar tai reiškia, kad ir Dievu niekaip nepatikėsiu?? Ar visi, tikintys Dievu, pažįsta save?? Hmmm, kažkaip man vistiek neaišku.. kur ta įtikėjimo paslaptis slypi??

Taip, pazinti save imanoma..pazinsi save pazinsi Dieva , bet kai pazinsi tu juo nebetikesi , nes tikejimas reikalingas tada kai nezinai ar tai tiesa ar ne..
tikejimas tavyje, kaip ir pazinimas
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#49404 Nieko nesuprantu. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė costa
#49405 Tai nuo ko man pradėt????????????
Vartotojo avataras
Parašė Dead
#49406 nemoku aiskiau xD
Vartotojo avataras
Parašė Dead
costa rašė:Tai nuo ko man pradėt????????????

Nuo saves
Vartotojo avataras
Parašė nulis
Dead rašė:
costa rašė:Tai nuo ko man pradėt????????????

Nuo saves

O ką su savim daryt? :cry:
Vartotojo avataras
Parašė costa
Dead rašė:Nuo saves

O gal galima konkrečiau?? Ką ten sau daryti reik??
Vartotojo avataras
Parašė Dead
#49411 Pirma atsikratyk visom problemom
Atsikratyk aplinkiniu itaka
Atsikratyk nuo visos sistemos itakos...Issiugdyk valia ,ismok aklai nebuti vedamai jausmu , netiktu jausmu
Vartotojo avataras
Parašė nulis
Dead rašė:Pirma atsikratyk visom problemom
Atsikratyk nuo visos sistemos itakos...Issiugdyk valia ,ismok aklai nebuti vedamai jausmu , netiktu jausmu

Tai jei to nepadarysiu, Dievas manęs nemylės? Kristus? Ne? :cry:
Vartotojo avataras
Parašė costa
#49416 Vistiek nesuprantu, kaip ta sistema, įtaka, aplinkiniai, mano jausmai ir problemos susiję su Dievu??????? Argi visos tos tikinčios babulės tokios jau apsivalę, išsivadavę ir pan., kad jos sugeba tikėt Dievu, o aš, pvz., ne?? Kodėl man, norint patikėt, reikia atsikratyt problemų, o joms tai nebūtinai??
Vartotojo avataras
Parašė Dead
nulis rašė:
Dead rašė:Pirma atsikratyk visom problemom

Tai jei to nepadarysiu, Dievas manęs nemylės? Kristus? Ne? :cry:

Tu negalesi pazinti saves kol tau darys itaka aplinkiniai , aplinkiniu jausmai , tavo pacios jausmai kuriu kontroliuoti nemoki, kol busi isprausta i sistemos remus...
Ant sviesos dievui senoveje pastatytos sventyklos frontono byvo urasas: " pazink save"
Tai reiskia pries noredama pazinti dieva turi pazinti save..
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#49420 Turi apsispresti - ar nori tiketi, ar nori pazinti Dieva... kitaip susipainiosi galutinai...
Jei nori tiketi, nereikia zinoti, uztenka tiketi, nes kazkur skaitei, nes turi autoriteta , uriuo tiki, pagaliau tave taip moke tevai ir panasiai.
Jei nori zinoti - reikia pazinti. Kaip pazystama? Uzduodant klausimus
Tad paklausk saves pirmiausia - KAS AS ESU?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
costa rašė:Vistiek nesuprantu, kaip ta sistema, įtaka, aplinkiniai, mano jausmai ir problemos susiję su Dievu??????? Argi visos tos tikinčios babulės tokios jau apsivalę, išsivadavę ir pan., kad jos sugeba tikėt Dievu, o aš, pvz., ne?? Kodėl man, norint patikėt, reikia atsikratyt problemų, o joms tai nebūtinai??

Costa, siuo atveju akyvaizdu, jog tu kalbi apie skirtingus dalyku - tu painioji dievobaiminguma su tikejimu

Dievobaimingumas kyla is nepazinumo.Tikejimas kyla is nezinojimo
Saves pazinimas yra saves pripazinimas su viskuo kas esi , ka jauti , ka galvoji be vertinimo
Vartotojo avataras
Parašė costa
#49425 Ai, tiek to, man turbūt nelemta pažinti-pajausti-ar-kaip-kitaip subendrauti su Dievu :(
Vartotojo avataras
Parašė Dead
costa rašė:Vistiek nesuprantu, kaip ta sistema, įtaka, aplinkiniai, mano jausmai ir problemos susiję su Dievu??????? Argi visos tos tikinčios babulės tokios jau apsivalę, išsivadavę ir pan., kad jos sugeba tikėt Dievu, o aš, pvz., ne?? Kodėl man, norint patikėt, reikia atsikratyt problemų, o joms tai nebūtinai??

jos tiki baime , ne dievu..jos tiki ji kaip viska zinancius ir laiko auksciau uz save..jos nenori su juo sutapti jos nori tik jam tarnauti..