Moderatorius: mango

ParašėLiepa
#4960 jurgita, o kodėl tu nori būtent to šunelio, kurį tau siūlo? :roll:
Vartotojo avataras
Parašė sonia
#4984 siaip jau jurgita, ilgaplaukiai vokieciu aviganiai neatitinka standarto ir yra brokas. taip kad sakyti, kad "veisia ilgaplaukius aviganius", tai viskas aisku kas per veisejai..... :roll:

as nesakau, kad tokio suns myleti nereikia, bet normalus veisejai stengiasi, kad broko nebutu...
Parašė jurgita
sonia rašė:siaip jau jurgita, ilgaplaukiai vokieciu aviganiai neatitinka standarto ir yra brokas. taip kad sakyti, kad "veisia ilgaplaukius aviganius", tai viskas aisku kas per veisejai..... :roll:

as nesakau, kad tokio suns myleti nereikia, bet normalus veisejai stengiasi, kad broko nebutu...

gal ir taip sutinku nelinkus as gincytis ir diskutuoti o sio sunelio koel noriu nezinau vidumi ir kazkas viduje kuzda ka gal reiketu isigyti
ParašėLiepa
jurgita rašė:
gal ir taip, sutinku, nelinkus as gincytis ir diskutuoti, o sio sunelio kodel noriu nezinau, vidumi ir kazkas viduje kuzda, ka gal reiketu isigyti

tai gal tau vidinis balsas kužda kad tau apskritai norisi šuniuko, bet nebūtinai šito? niu, lakstys jis laukais, kažką medžios, ką pats susigalvos, tiek jį ir tematysit..
imkit šuniuką namams, ramų, meilų, jaukų :D
Paskutinį kartą redagavo Liepa 2007 11 23, 11:56. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė sonia
Liepa rašė:
jurgita rašė:
gal ir taip, sutinku, nelinkus as gincytis ir diskutuoti, o sio sunelio kodel noriu nezinau, vidumi ir kazkas viduje kuzda, ka gal reiketu isigyti

tai gal tau vidinis balsas kužda kad tau apskritai norisi šuniuko, bet nebūtinai šito? niu, lakstys jis laukais, kažką medžios, ką pats susigalvos, tiek jį ir tematysit..

man atrodo, kad cia problema yra tame, jog dovanotam arkliui i dantis neziurima. ta prasme, variantai sunu uz dyka yra du - arba vokietis, arba jagdterjeras. kadangi pirmas per didelis, renkasi antra. o dvorniu is prieglaudos imti nu tai nelygis, o veislinio pirkti irgi nelabai iseina (arba pinigu gaila, arba ju nera).
ParašėLiepa
sonia rašė:
Liepa rašė:
jurgita rašė:

man atrodo, kad cia problema yra tame, jog dovanotam arkliui i dantis neziurima. ta prasme, variantai sunu uz dyka yra du - arba vokietis, arba jagdterjeras. kadangi pirmas per didelis, renkasi antra. o dvorniu is prieglaudos imti nu tai nelygis, o veislinio pirkti irgi nelabai iseina (arba pinigu gaila, arba ju nera).

nu, sonia, gerbiu tave už tiesumą, aš negalėjau taip tiesiai kakton parašyt, tai mėginau per aplink :lol:
šiaip aš visada sakau, kad jei negali tinkamai pasirūpinti šunimi (na, ir katinu taip pat), t.y. skirti jam pakankamai laiko, užsiiminėti, auklėti, tinkamai maitinti ir t.t. ir pan., tai geriau išvis neįsigyti gyvūno 8)
Vartotojo avataras
Parašė sonia
Liepa rašė:nu, sonia, gerbiu tave už tiesumą, aš negalėjau taip tiesiai kakton parašyt, tai mėginau per aplink :lol:
šiaip aš visada sakau, kad jei negali tinkamai pasirūpinti šunimi (na, ir katinu taip pat), t.y. skirti jam pakankamai laiko, užsiiminėti, auklėti, tinkamai maitinti ir t.t. ir pan., tai geriau išvis neįsigyti gyvūno 8)

pritariu. jei renkantis gyvuna i pirma vieta iskyla pinigu klausimas, geriau dar truputi palaukti, kol prioritetai pasikeis.
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#5512 gal kuri zinot kur pigiau galima nusipirkt joksyro terjera,arba tojterjera,nes kainytes kai paziurejau tai ojojoj ,noriu suniuko tokiu veisliu ,be dokumentu ,ir noriu kalytes.vyras draudzia man bet galvoju jai nusipirkciau neismestu jis toks yra is pirmo priestarauja poto paciam gerai buna.
ParašėLiepa
lynkute rašė:gal kuri zinot kur pigiau galima nusipirkt joksyro terjera,arba tojterjera,nes kainytes kai paziurejau tai ojojoj ,noriu suniuko tokiu veisliu ,be dokumentu ,ir noriu kalytes.vyras draudzia man bet galvoju jai nusipirkciau neismestu jis toks yra is pirmo priestarauja poto paciam gerai buna.

lynkute, pagelbėčiau tau paieškoti, bet žinai, kad be dokumentų tai gali atsitikti taip, kad tas jorkas bus peraugęs, arba garbanotas arba dar koks nors :roll: jei tai nebaugina, tai būna skelbimų, kad parduoda be dokų.
Bet labai suabejojau, ar tinkama taktika, kai vyras nenori, pargabenti į namus šuniuką. Na, bet tu, žinoma, geriau savo vyrą pažįsti. Beje, o kikią priežastį savo nenoro jis įvardina?
Šiaip gal pamėgink jam papasakot, kad šuniukas pagerintų tavo dvasinę savijautą, ir gal jis sutiks, ir nereiks slapta to daryt?

beje, lynkute, kiek sutiktum mokėti už šunelį?
ParašėLiepa
#5534 štai skelbimas pagal tavo, lynkute, reikalavimus:
http://www.skelbiu.lt/3093787.html

tiesa, kainos neparašei dar...
ParašėLiepa
Agni rašė:arba šitie:

http://www.skelbiu.lt/3114540.html

teko paniurkyti tokį grifoniuką, tai meilesnio šuniaus nesu sutikus, nuostabus draugas būtų :D lynkute, gal grifoniuko norėtum? nors jie tai brangūs, po galais... :?
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#5569 aciu mergytes kokie fainuoliai,mano vyrui tik principo reikalas tipo kate turim ir gana ,nes mes gyvenam vieno kambario bute nu tai tipo ar neuztektu vietos mazam suneliui bet uztat kate yra kate j turi savo principus ,o suniukas dziaugsmas :)
jau tariausi su viena moteriske uz penkis simtus litu toiterjere jos laukiasi, tai kazkur po menesio turesiu suniuka :wink:
mano vyrui irgi patinka sunys ,bet jis taip sako tik kaip ir kates nenorejo is pirmo o kaip parsiveziau is kaimo tai iskart apsidziauge ir pamilo.
ParašėLiepa
#5823 jei dar tik laukiasi, tai po mėnesio dar neturėsi ;)
bet labai džiaugiuosi už tave iš anksto :)